X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś mamy chrzciny 😊 trzymajcie kciuki, żeby udało się bez większego płaczu, bo tego bardzo się boję.

PS. Jak się bierze dziecko do kościoła? W foteliku, w wózku? 🤔

Elza1234, KarolaKinga lubią tę wiadomość

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    My dziś mamy chrzciny 😊 trzymajcie kciuki, żeby udało się bez większego płaczu, bo tego bardzo się boję.

Powodzenia 😁
    My mieliśmy w wózku, bo kościół 5 minut pieszo od domu. A potem i tak wozek zapakowany do samochodu, żeby podczas imprezy młody mógł mieć wygodnie.

Margareetka lubi tę wiadomość

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

Weź w wózku

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio u was w wózku się bierze bobasa na chrzest? My jeszcze przed chrzcinami, ale byłam na wielu w swoim życiu to u nas zawsze dzieci są na rękach cała mszę. Zazwyczaj jest fotograf i robi fotki to nikt nie odkłada bobasa do wózka w kościele.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

Udanej imprezki!

Ja całą noc nie spałam bo słuchałam dziecka 🤡 Katar ma na pewno, ale nie zatyka jej w nosie na szczęście jeszcze. Nie mam nawet co za bardzo odciągać, wszystko leci jej do gardła. A że to mój pierwszy dziecięcy Katar to w nocy ześwirowałam i ciągle słuchałam jak oddycha i czy się nie męczy

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Serio u was w wózku się bierze bobasa na chrzest? My jeszcze przed chrzcinami, ale byłam na wielu w swoim życiu to u nas zawsze dzieci są na rękach cała mszę. Zazwyczaj jest fotograf i robi fotki to nikt nie odkłada bobasa do wózka w kościele.
    Mój był na rękach przez jakieś 20 minut. Mama mi smęciła, że całą mszę powinniśmy trzymać. Ale nie mieliśmy tego w planach. A tak to on mógł przysnac potem. A fotki fotograf zdążył zrobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:03

Biedronka@ lubi tę wiadomość

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody dzisiaj przegiął ze spaniem xd 21-2.40 i 3.20-8.40 xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:13

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus Maria ile tu się reklam zrobiło!!!

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Jezus Maria ile tu się reklam zrobiło!!!

Noooo, dramat to jest :/

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

Powodzenia! 😁
    Myśmy mieli w wózku, do obrzędu chrztu fajnie poleżał a potem juz do konca na rękach.
    Okazuje sie ze z moim synem to nic tylko na wczasy jeździć, obydwie noce przespał od 20 do 7, raz z jedna a raz z dwoma pobudkami na szybkie jedzonko 😯

Elza1234, Gusia_, Margareetka lubią tę wiadomość

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mieliśmy w wózku i z rodziny też dziewczyny zawsze brały w wózkach dzieciaki, bo jest gdzie przebrać itd jak się położy, zresztą my jak Nineq blisko kościoła mieszkamy to ja szłam z dzieciakami z wózkiem pieszo a mąż podjechał autem na parking. U nas w wózku poleżała do czytan, potem na rękach była i jak zasnęła na koniec to też spała w wózku :) na sali też fajnie w wózeczku spała, polecam

Biedronka@ lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie za rady ❤️ to bierzemy wózek, też mi się to wydawało rozsądne

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Młody dzisiaj przegiął ze spaniem xd 21-2.40 i 3.20-8.40 xd
    U mnie dzis 20-5.50, jedzenie, 6.30-8.50. Z tym, ze byla o 1.30 polgodzinna rozmowa do nie wiem czego. Jeść w tym czasie nie chcial. Czasem ma te noce takie marudne trochę, smoczek dzis dawałam 4x. A czasem śpi cicho 🤷‍♀️

A propos wózka na chrzcie. W foteliku dziecko Wam długo nie wytrzyma, na imprezie tez gdzieś lezec musi albo spać. U nas bylo od 13 do 20. A w tym młody strzelił 4h drzemkę.

💔👼28/03/2024

💙🫅01/06/2025

age.png
  • Biedronka@ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też katar się wczoraj wieczorem pojawił 😔😔 syn przywlókł ze szkoły jakoś na początku tygodnia a wczoraj młodego złapało...ehhh
    Póki nie ma gorączki, oddycha prawidłowo to nie jadę na opiekę świąteczną bo jeszcze mi coś gorszego tam złapie 🥴
    Odciągamy, kropimy i inhalujemy.
    Szczepienie mieliśmy mieć w środę ale przełożę bo na pewno usłyszę że katar to nie choroba😕😕

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:22

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
‹‹ 2198 2199 2200 2201 2202
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ