Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • asiun Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka powodzenia!

My mamy chrzest za tydzień 🙂

Margareetka lubi tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Margaretka! 🥰
    Rzeczywiście ilość tych reklam to delikatna przesada 🙈

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też poproszę o radę co zrobić żeby dziecko spało w nocy a nie budziło się co godzinę i pluło smoczkiem na odległość pół metra 🙈

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka@ wrote:
    My po wizycie domowej, osłuchowo czysto, gardło i uszy w porządku. Czyścimy nos, zakrapiamy i inhalujemy.
    To jakiś prywatny lekarz za kupę siana? Wizyta domowa w niedzielę brzmi dla mnie jakas jakaś nieosiągalna rzecz.

event.png
  • Biedronka@ Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    To jakiś prywatny lekarz za kupę siana? Wizyta domowa w niedzielę brzmi dla mnie jakas jakaś nieosiągalna rzecz.

Lekarz pediatra wizyty domowe 24h😅 się ceni na 250 zł za 15 minut wizyty😭

👸 &🤴 &🧒&👶

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka@ wrote:
    Lekarz pediatra wizyty domowe 24h😅 się ceni na 250 zł za 15 minut wizyty😭
    Ja do dziś żałuję że nie dostałam się na stomatologię albo lekarski. W moim zawodzie, mimo że studia były ultratrudne, nie mam szans na wizyty domowe za 250 zł za 15 min 😅
    Moja stara gin miała właśnie od 10tej do 20tej pacjentki, czasem i dłużej, co 15 min, każda wizyta to min 200 zł było
    Kiedyś pod kliniką (robi tam usg) znalazłam jej auto, piękne porche z jej imieniem na nadkolu XD śmiałam się do męża że jedna opona to pewnie z naszych starań o dziecko u niej

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam ponarzekać na słabą noc, ale właśnie zobaczyłam, że na grudniowym wątku są trojaczki. Już nie będę narzekać 🤣🫣

Revolutionary , Maj.a, amoze lubią tę wiadomość

age.png

Wysłany: 14 września 2025, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kiedyś moja przyjaciółka ze specjalizacja z hematologii biorąca za 15 min wizyty z 400 zł narzekała na ceny robocizny ekipy remontowej. Na co ja odpowiedziałam, że niech sobie teraz wyobrazo ,że taka ja musze zapłacić i takim jak ona i takim od roboty. I jakim cudem ma mnie na to być stać jak ona tak narzeka. Już więcej nie narzekała 🤣

Elza1234 lubi tę wiadomość

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Chciałam ponarzekać na słabą noc, ale właśnie zobaczyłam, że na grudniowym wątku są trojaczki. Już nie będę narzekać 🤣🫣
    Jezus Maria
    Dzisiaj widziałam filmik na insta jak jakaś dziewczyna pokazywała jak ogarnia trojaczki i zmęczyłam się samym oglądaniem

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niemąż to debil. Po prostu debil.
    Zaliczył dziś sor. Czemu? Przedawkował paracetamol. Wziął i na raz wypił prawie cały Pedicetamol. Myślał że to jakaś mała dawka skoro to dla dzieci...Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Zaliczył dziś sor. Czemu? Przedawkował paracetamol. Wziął i na raz wypił prawie cały Pedicetamol. Myślał że to jakaś mała dawka skoro to dla dzieci...Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.
    O kierwa
    Wątroba mu działa jeszcze?

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    O kierwa
    Wątroba mu działa jeszcze?

Na usg wyszło wszystko ok,jeden wynik AST podwyższony o 7 jednostek. Dali mu kroplówkę i wysłali do domu obserwować czy nie żółknie 🤦🏼‍♀️

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja do dziś żałuję że nie dostałam się na stomatologię albo lekarski. W moim zawodzie, mimo że studia były ultratrudne, nie mam szans na wizyty domowe za 250 zł za 15 min 😅
    Moja stara gin miała właśnie od 10tej do 20tej pacjentki, czasem i dłużej, co 15 min, każda wizyta to min 200 zł było
    Kiedyś pod kliniką (robi tam usg) znalazłam jej auto, piękne porche z jej imieniem na nadkolu XD śmiałam się do męża że jedna opona to pewnie z naszych starań o dziecko u niej

200 zł to mało bierze 😅 Moja to sobie liczy 400 zł za zwykłą wizytę (450 zł za prowadzenie ciąży) i raczej takie ceny widziałam w okolicy. Gdybym nie miała pakietu z pracy to chodziłabym chyba na NFZ

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    A gdzie jesteście?

Co do kataru u takiego malego dziecka to ja jestem zwolennikiem osłuchiwania u lekarza.
    A w Gorce pojechaliśmy, w piątek i sobotę byla super pogoda wiec pospacerowaliśmy. Górskie powietrze mu służy 🙂
    Truskawka omggg współczuję, to chlop nie pomyślał 😐

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    200 zł to mało bierze 😅 Moja to sobie liczy 400 zł za zwykłą wizytę (450 zł za prowadzenie ciąży) i raczej takie ceny widziałam w okolicy. Gdybym nie miała pakietu z pracy to chodziłabym chyba na NFZ
    Wiesz co, skończyłam do niej chodzić prawie 2 lata temu
    W sumie nie wiem jakie ma ceny teraz
    Plus był taki że robiła usg i nie brała dodatkowej kasy za to.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Na usg wyszło wszystko ok,jeden wynik AST podwyższony o 7 jednostek. Dali mu kroplówkę i wysłali do domu obserwować czy nie żółknie 🤦🏼‍♀️
    Dobrze że to jednak była ta dawka dziecięca. To może mu się poszczęści

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    O matko🤯znajoma z bliźniakami ma prawie cały czas pomoc (babcie lub mąż na zdalnej), a co dopiero z trójką. Musiałby ktoś ciągle mi pomagać, bo nie wyrobiłabym.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 14 września 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga wrote:
    A w Gorce pojechaliśmy, w piątek i sobotę byla super pogoda wiec pospacerowaliśmy. Górskie powietrze mu służy 🙂
    Truskawka omggg współczuję, to chlop nie pomyślał 😐
    To super ze się Wam jeszcze udało zapapac na pogodę. Teraz już chyba dupówa? Długo daje rade w chuście?

event.png

Wysłany: 14 września 2025, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    No to jak.waży ok 100 kg to myślę że 4 krotnie przekroczył dawkę. Zdolny,nie ma co

event.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 14 września 2025, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie opierdoliłam go jeszcze,czemu nie czyta i nie sprawdza dawkowania. Co by były gdyby dziecku miał podać lek... Jestem załamana jego głupotą po prostu.

age.png
‹‹ 2201 2202 2203 2204 2205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ