CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola3xJ:D wrote:To super ze się Wam jeszcze udało zapapac na pogodę. Teraz już chyba dupówa? Długo daje rade w chuście?
-
Ojej a ja myślałam że tylko u nas dzisiaj katar, a tu jakiś weekendowy wysyp. U nas w nocy było słychać jak jej spływa i odkasłuje, a mieliśmy jeździć i prosić gości na chrzciny. Gorączki na razie nie ma, ale jak napisałyście o tym osłuchaniu to jednak trzeba będzie iść do przychodni, żeby pediatra ją zobaczyła.
Tak jak wcześniej miałam wątpliwości czy dziecko ma katar to teraz się już przekonałam jak to wygląda. I katarek do odkurzacza mnie przekonał, bo najlepiej ściąga
Margaretka, mam nadzieję że przyjęcie się udałoja trochę żałuję że planujemy na październik, jeszcze bardziej się rozbuja sezon chorobowy, ale tego chyba nie da się uniknąć
-
Elza1234 wrote:Ja do dziś żałuję że nie dostałam się na stomatologię albo lekarski. W moim zawodzie, mimo że studia były ultratrudne, nie mam szans na wizyty domowe za 250 zł za 15 min 😅
Moja stara gin miała właśnie od 10tej do 20tej pacjentki, czasem i dłużej, co 15 min, każda wizyta to min 200 zł było
Kiedyś pod kliniką (robi tam usg) znalazłam jej auto, piękne porche z jej imieniem na nadkoluśmiałam się do męża że jedna opona to pewnie z naszych starań o dziecko u niej
Pomyśl jaki mam ból dupy jak się dostałam i na medycynę i na stomę, ale poszłam na wetę i nawet nie pracuje teraz w tym zawodzie xDD co to ma być, że tak ważne decyzje człowiek podejmuje mając 19 latWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:38
Elza1234 lubi tę wiadomość
-