X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    To super ze się Wam jeszcze udało zapapac na pogodę. Teraz już chyba dupówa? Długo daje rade w chuście?
    No właśnie dzis sie zepsuła i od rana leje, ale te dwa dni spacerowe nam wystarczyły. Jeszcze w przyszly weekend podobno ma byc ladnie a tak to jesien na całego. My jestesmy niechustowi, więc bylo troche nosidła troche na rękach a jedna traske mieliśmy taka ze oblecieliśmy w wózku. Mysle ze jak na pierwszy raz z dzidziusiem to bylo calkiem spoko, na wyższe szczyty przyjdzie czas 😁

age.png
  • Werzol Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a ja myślałam że tylko u nas dzisiaj katar, a tu jakiś weekendowy wysyp. U nas w nocy było słychać jak jej spływa i odkasłuje, a mieliśmy jeździć i prosić gości na chrzciny. Gorączki na razie nie ma, ale jak napisałyście o tym osłuchaniu to jednak trzeba będzie iść do przychodni, żeby pediatra ją zobaczyła.

Tak jak wcześniej miałam wątpliwości czy dziecko ma katar to teraz się już przekonałam jak to wygląda. I katarek do odkurzacza mnie przekonał, bo najlepiej ściąga

Margaretka, mam nadzieję że przyjęcie się udało :-) ja trochę żałuję że planujemy na październik, jeszcze bardziej się rozbuja sezon chorobowy, ale tego chyba nie da się uniknąć

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja do dziś żałuję że nie dostałam się na stomatologię albo lekarski. W moim zawodzie, mimo że studia były ultratrudne, nie mam szans na wizyty domowe za 250 zł za 15 min 😅
    Moja stara gin miała właśnie od 10tej do 20tej pacjentki, czasem i dłużej, co 15 min, każda wizyta to min 200 zł było
    Kiedyś pod kliniką (robi tam usg) znalazłam jej auto, piękne porche z jej imieniem na nadkolu XD śmiałam się do męża że jedna opona to pewnie z naszych starań o dziecko u niej

Pomyśl jaki mam ból dupy jak się dostałam i na medycynę i na stomę, ale poszłam na wetę i nawet nie pracuje teraz w tym zawodzie xDD co to ma być, że tak ważne decyzje człowiek podejmuje mając 19 lat XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:38

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dr z pierwszej ciąży teraz bierze 550 zł za wizytę xD

No ale ma 3 specjalizację i prof 🤯

age.png

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też płaciłam 400 w ciąży za wizytę i mój mąż zawsze się śmiał bo lekarz ma Lexusa xd

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Pomyśl jaki mam ból dupy jak się dostałam i na medycynę i na stomę, ale poszłam na wetę i nawet nie pracuje teraz w tym zawodzie xDD co to ma być, że tak ważne decyzje człowiek podejmuje mając 19 lat XD
    Ja jebie,tyle przegrać 😆

event.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie mam kiedy dzisiaj przeczytać ani jednego posta.
    Dziecko mi sie zepsuło.
    Cały dzien co chwila ryk z małymi przerwami.

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Nosa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj.a wrote:
    Nawet nie mam kiedy dzisiaj przeczytać ani jednego posta.
    Dziecko mi sie zepsuło.
    Cały dzien co chwila ryk z małymi przerwami.
    U mnie tak samo! Już nie wiem co robić momentami.

Wituś 🩵 ur.19.06.2025 (40t0d) 3470g, 54cm
    age.png
‹‹ 2200 2201 2202 2203 2204
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ