CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Anabbit wrote:My dziś byliśmy na urodzinach mojej babci. Wracamy z torba słoiczków od 4. Miesiąca życia, bo ciocia uznała, że przecież za 2 tygodnie będziemy jej dawać 🫠🫠🫠🫠
-
Gusia_ wrote:U nas męża pobolewa ucho. We wtorek mamy szczepienie. Zobaczymy czy coś się nie rozwinie, no bo jak tak, to wiadomo, muszę przełożyć
Ale dziecko la szczepienie cxy mąż?
Może go zawiało. 3mam kciuki że szybko minieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października, 18:39
-
Nineq wrote:Słonika my mamy. Włączam go jak mały leży na brzuchu, dużo się do niego śmieje. Tylko, że wersja angielska, ale dla mnie lepiej.
Ja kupiłam tego śmiesznego kraba, także z chęcią go sobie obserwuje na brzuchu jak lata. Na szczęście da się głos wyciszyć 🤣 -
Elza1234 wrote:Moja mama chce pod choinkę małej tego słonia kupić
Ja kupiłam tego śmiesznego kraba, także z chęcią go sobie obserwuje na brzuchu jak lata. Na szczęście da się głos wyciszyć 🤣
Moje dziecko się boi tego kraba 🙈
Ale słonik spoko, może też podpowiem dziadkom na pod choinkę. -
Blackapple wrote:Moje dziecko się boi tego kraba 🙈
Ale słonik spoko, może też podpowiem dziadkom na pod choinkę.
Moja też się go boi. Mieliśmy dwa podejścia do niego- oba zakończone tak ogromnym płaczem... Chowam go na dno szafy,może za kilka miesiecy znowu spróbujemy. -
Dziewczyny ile (średnio wiadomo) trwa taki regres snu? 😶
Mój sie znowu obudzil po raptem 1.5h snu, godzine walczyl żeby nowu zasnac, wiercac sie z pieluchą na głowie az w końcu sie rozpłakał i skończyło sie na cycku.🙄😒2cs 🤞
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
03.04.2025 III prenatalne - 1409g tłuścioszka 🤭
27.05.2025 - 36+1 - 3360g synusia 😶💪
25.06.2025 - N. 3530g, 58cm 💙
👩 30🧑 34 🐶 4
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Truuskaawka wrote:Moja też się go boi. Mieliśmy dwa podejścia do niego- oba zakończone tak ogromnym płaczem... Chowam go na dno szafy,może za kilka miesiecy znowu spróbujemy.
Moja dziś płakała, bo jej go wyłączyłam po 5 minutach nieustannego działania 😂 serio ona go kocha, a mnie skręca na jego dźwięk 🫠 jeszcze żeby on chodził po linii prostej i nie musiałabym za nim biegać i zmieniać położenia co chwilę 🫠🫠🫠🫠 -
Anabbit wrote:Moja dziś płakała, bo jej go wyłączyłam po 5 minutach nieustannego działania 😂 serio ona go kocha, a mnie skręca na jego dźwięk 🫠 jeszcze żeby on chodził po linii prostej i nie musiałabym za nim biegać i zmieniać położenia co chwilę 🫠🫠🫠🫠
Haha, ja zamówiłam kraba w tamtym tygodniu, powinien niebawem dotrzeć, ciekawa jaka będzie reakcjaA propos uciekania widziałam patent, żeby go wstawić do hula hop
-
Anabbit wrote:Moja dziś płakała, bo jej go wyłączyłam po 5 minutach nieustannego działania 😂 serio ona go kocha, a mnie skręca na jego dźwięk 🫠 jeszcze żeby on chodził po linii prostej i nie musiałabym za nim biegać i zmieniać położenia co chwilę 🫠🫠🫠🫠
Pozdrawiam z rodzinnej awantury nie wiem o co. Dobrze że mąż jest jeszcze w domu bo już mi ręce mdleją -
Revolutionary wrote:Dziewczyny ile (średnio wiadomo) trwa taki regres snu? 😶
Mój sie znowu obudzil po raptem 1.5h snu, godzine walczyl żeby nowu zasnac, wiercac sie z pieluchą na głowie az w końcu sie rozpłakał i skończyło sie na cycku.🙄😒 -
Szarotka12 wrote:Haha, ja zamówiłam kraba w tamtym tygodniu, powinien niebawem dotrzeć, ciekawa jaka będzie reakcja
A propos uciekania widziałam patent, żeby go wstawić do hula hop
My tak robiliśmy! Mały uwielbia tego kraba i przez pewien moment to była jedyna rzecz, dzięki której chciał leżeć na brzuchu 😅 -
Revolutionary podobno 2-4tyg... Nie jestem fanką tego czasu 🫠 dziś kwękanie średnio co godzinę, a to smoczek, a to pobujać, a to trzymać za rączkę. Ledwo mi się oko zamykało i znów pobudka 🥴
Dziś mamy wizytę u fizjo akurat wtedy kiedy wypada nam pierwsza drzemka, więc pewnie będzie ciekawie. Oczywiście dodatkowo jadę sama, bo mąż dziś musiał być w biurze.
Ja ostatnio kupiłam mate wodną, żeby motywować do leżenia na brzuchu, ale średnie jest zainteresowanie. Widzę że ten krab nie kosztuje majątku, to może też go sprawie mojemu bombelkowi 😀