X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    My byliśmy na spacerze, ale księciunio godzinę chodził na rękach 😅. Co gorsza córka też miała jakieś kryzys i finalnie mąż też ją przyniósł na rękach 🤣 ale chociaż się przewietrzylismy 😆
    U nas jest ten problem, że mężowi połamało plecy więc spacer na rękach nie wchodzi w grę
    Ja dzisiaj w nosidle z nią wracałam 30 min - niestety bolą mnie te palce.
    Także serio jesteśmy uziemieni

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi spoko u nas 50% spacerów tak wygląda 😅

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Luna30 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas niby spał nieźle bo 45min, 1.45 na spacerze i w aucie 30min. Za to teraz darcie od godz 17.20...nic mu nie pasuje tylko może ręce są ok tak to krzyki. Byliśmy i prababci zrobić mu z nią zdjeciebo prababcia jest w kiepskim stanie. To go tak przebodzcowalo ta krotka wizyta ze szok. Już sama nie wiem...Bo chcieliśmy zrobić dlugi weekend w Czechach ale jak ma mi się ciągle cały wyjazd drzeć...

‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ