CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak wam się wg Truskawka sprawdza ten Owlet? Jesteście zadowoleni?
Ja to wg tą snuze już sprzedałam, dla mnie całkowity niewypal wyprawkowy. Jakoś się już nie stresuję tym nawet.
Wg tak dzisiaj rozbawiłam młodą wyskakiwaniem zza łóżka, że pierwszy raz się tak mega głośno śmiała w głos, aż nas z mężem brzuchy bolały od śmiechu. No coś pięknego. Udało mu sie nawet troszkę nagrać, już chyba z 10 razy to oglądałam 🤣Margareetka, Revolutionary lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pamiętam, że już o tym pisałyście, ale wtedy nie zapisałam, bo myślałam, że styknie mi ciepłą wodą w termosie na wynos, ale chyba jednak wolałabym mieć podgrzewacz przenośny, bo jak gdzieś jesteśmy to łatwiej jest z mlekiem w kartoniku niż z noszeniem wody, proszku i termosa osobno 😬 który polecacie? Na necie widzę neno i lionelo głównie i ten drugi mnie korci właśnie, ma go któraś?
-
Elza ten Owlet to dla mnie największy hit wyprawki. Jaki to mi daje spokój...Nie wyobrażam sobie bez niego życia,serio. Mój A to śmieje się,że będę to zakładać małej aż skończy 18 lat 😅
Krk ja mam podgrzewacz z aliexpress,ten szklany i daje rade. Więc mogę polecić. -
Elza1234 wrote:A jak wam się wg Truskawka sprawdza ten Owlet? Jesteście zadowoleni?
Ja to wg tą snuze już sprzedałam, dla mnie całkowity niewypal wyprawkowy. Jakoś się już nie stresuję tym nawet.
Wg tak dzisiaj rozbawiłam młodą wyskakiwaniem zza łóżka, że pierwszy raz się tak mega głośno śmiała w głos, aż nas z mężem brzuchy bolały od śmiechu. No coś pięknego. Udało mu sie nawet troszkę nagrać, już chyba z 10 razy to oglądałam 🤣
Kkk ja mam Neno, ostatnio często używam i jestem zadowolona bardzo.
Chociaż jak zimno na dworze to unikam karmienia go na spacerze. -
Elza ale super 😍 ja nadal czekam na takie prawdziwe śmiechy, póki co to tak delikatnie pod nosem coś się pośmieje i tyle.
Karola jeśli dobrze pamiętam, to Twój syn też niedawno miał coś z zębami. Kurcze to leczenie zębów to jest totalna studia bez dna 😓
My dziś świętowaliśmy obronę magistra przez szwagierkę, zamówiłam w kwiaciarni dwa bukiety, jeden normalny od nas i drugi taki malutki typowo od Marcela 😀 niech się uczy chłopak od małego 😅 teraz jeszcze byliśmy w restauracji na jedzonku, udało mi się wybrać z menu żeberka z kilkoma podmiankami i mam nadzieję, że nic nie uczuli młodego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października, 21:20
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Ooo ten szklany też mi wpadł w oko, ale kurde z aliexpress to bym teraz długo czekała, może przeboleję te 3 stówki 🥲
Młody dzisiaj chichrał się z 10min jak rzucałam psu piłkę - nie mam pojęcia co było w tym śmiesznego, ale podobało się im obojgu, więc 2w1 xD -
Truuskaawka, mój się czuje dobrze, normalnie sobie bryka. Miałam tylko jeden taki moment jakieś 2h po, że jak go nakarmiłam i drzemnął, to się zaraz obudził i płakał, jakby go bolało, ale przestał po kilku minutach i już się nie powtórzyło.
Elza, Kkk, ale macie fajnie z tymi śmiechami! U mnie coraz więcej gada, piszczy i ma okrzyki radości, ale nie było jeszcze śmiechu, nie mogę się doczekać!
Z rozszerzaniem diety nie brzmi to strasznie z tego co piszecie. Chyba mnie przestraszyła książka o BLW i przepisy na jakieś kostki, kulki, placuszki i cholera wie co jeszcze 🫣 -
Truuskaawka wrote:Na wieczór wleciała gorączka po szczepieniu. Dzidzia marudna,płaczliwa. Dałam jej pedicetamol i zmęczona zasnęła w sekundę.
Cieszę się że mamy ten monitor Owlet,trochę spokojniejsza jestem jak jest pod ciągłą kontrolą.
Ale i tak pewnie będę czuwać jeszcze bardziej niż zwykle.
A jak trzyma się reszta dzisiejszych szczepionkowców?
Jak u reszty?
A monitora oddechu Babysense7 używam nieprzerwanie od dwóch miesięcy. -
Moja mama dziś po raz setny chyba zaleciła żeby dokarmiać małą mlekiem modyfikowanym, bo na pewno jest głodna i dlatego się budzi w nocy.
Rozumiem, że dzieci na mm nie przechodzą regresów snu 😑
Serio nie mogę pojąć, moje dziecko jest wagowo ok. 75 percentyla, a przynajmniej raz w tygodniu słyszę, że powinnam ją dokarmiać butelką. 🤯 -
Anabbit wrote:Moja mama dziś po raz setny chyba zaleciła żeby dokarmiać małą mlekiem modyfikowanym, bo na pewno jest głodna i dlatego się budzi w nocy.
Serio nie mogę pojąć, moje dziecko jest wagowo ok. 75 percentyla, a przynajmniej raz w tygodniu słyszę, że powinnam ją dokarmiać butelką. 🤯 -
Anabbit wrote:Moja mama dziś po raz setny chyba zaleciła żeby dokarmiać małą mlekiem modyfikowanym, bo na pewno jest głodna i dlatego się budzi w nocy.