X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • moana1 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od kilku dni też na rd, ale coś ciężko idzie bo mały jeszcze ma ten odruch wypychania języka. Zamiast zagarnąć z łyżeczki to on to wypycha, a ma już skończone 6 miesięcy. Jak byłam na szczepieniu to dostałam zjebke od pediatry, że powinnam rozszerzać dietę od 4 miesiąca bo karmię mm xD no cyrk, widać że babka nie aktualizuje swojej wiedzy, ale nie chciałam się z nią spierać.

Zastanawiam się nad krzesełkiem stokke, ktoś ma? Warto? Bo miliony monet kosztuje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:39

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moana1 wrote:
    My od kilku dni też na rd, ale coś ciężko idzie bo mały jeszcze ma ten odruch wypychania języka. Zamiast zagarnąć z łyżeczki to on to wypycha, a ma już skończone 6 miesięcy. Jak byłam na szczepieniu to dostałam zjebke od pediatry, że powinnam rozszerzać dietę od 4 miesiąca bo karmię mm xD no cyrk, widać że babka nie aktualizuje swojej wiedzy, ale nie chciałam się z nią spierać.

Zastanawiam się nad krzesełkiem stokke, ktoś ma? Warto? Bo miliony monet kosztuje :/
    Moja znajoma ma i jest zadowolona
    Ale czy to jest warte naprawdę aż takich pieniędzy nie wiem, może jeśli rzeczywiście potem się to wykorzystuję jako krzesło dla starszaka to tak :)

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga współczuję.

My wzięliśmy krzesełko Kinderkraft Enock, bo już podpytywałam o nie kiedyś i chyba Tanashi pisała, że jej się sprawdzało i wydaje się solidne a nie kosztuje milionów monet jak stokke.

Naszą matą wodną najbardziej była zainteresowana kocica i ją w końcu przebiła pazurem przy chwili nieuwagi 😅 ale może to i dobrze, dostaliśmy ją w prezencie i tak waliła plastikiem, że aż mnie głowa bolała.

Ja to chyba serio mam low needka jeśli takie dzieci w ogóle istnieją, idzie mi nawet jakoś z tym usypianiem bez cyca (za to smoczek stał się nieodzowny i w nocy musi mieć w zasięgu ręki najlepiej dwa). Dzisiaj trochę miał większy problem zaśnięciem na drugą drzemkę, ale to trochę moja wina, bo mi przysnął chwilę wcześniej w samochodzie i zamiast zaczekać az się obudzi to chciałam wyciągac a on wtedy stwierdził, że jest zwarty i gotowy na zabawy.

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się schowałam pod kołdrą, z parówkami 😅 Oglądałam coś na telefonie,żarłam parówki i skumałam,że mała nie śpi, bo drapala paznokciami w kokon i się gapiła na mnie. Muszę się ukrywać😅
    Także mam prowiant, telefon i nadaje spod kołdry.

W ogóle kupiłam kołderkę i ona szeleści . Frajda dla małej.....ciągle nią szeleści albo w nią drapie

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:30

event.png
‹‹ 2370 2371 2372 2373 2374
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ