SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado,Tanashi przybijam piątkę 😄 Również czekam i chce zacząć rd po świętach 😊
    I zastanawiam się nad kupnem Neno Oro. Blender z funkcją gotowania. Wydaje się że będzie ok na przygotowanie małego posiłku dla dziecka.
    Na weekend wpada do nas moja siostra 😄,a w sobotę teściowa 😒 Już się nie moge doczekać jej mądrości... Będziemy też pokazywać jej zdjecia z chrzcin od fotografa. Już płakała że A nie chce jej wysłać bo pewnie tak strasznie na nich wyszła 😑

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2025, 20:47

awokado 🥑 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ten sprzęt co mi znajoma polecała, coś jak Neno tylko za połowę ceny
    Ale jeszcze nie odpalałam, pewnie ruszę z nim za jakiś czas. Jutro jedziemy do tego kauflanda to liczę na więcej słoiczków

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w rossmanie kupowałam te bobovita organic jak coś. Chyba któraś o nie pytała. Chyba ,że coś mieszam

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to organic to chyba gerber, o bobovitę bio mi chodziło, to chyba gerbera jednak masz?

age.png

Wysłany: 21 listopada 2025, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    A to organic to chyba gerber, o bobovitę bio mi chodziło, to chyba gerbera jednak masz?
    Tak,jednak gerbera. Bobovita bio chyba już nie istnieje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2025, 08:14

event.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a polecacie też jakieś inne fartuszki? Czy tylko moon bloom? 😁

Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽‍♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu

age.png

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽‍♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu
    A musisz mieć to teraz robione? My się wstrzymujemy do wiosny z balkonem bo szkoda roboty teraz

event.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na wiosnę ruszamy z zadaszeniem tarasu, posadzką itd. teraz to już nawet by mi się nie chciało tego pozniej ogarniać.

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja mam sporo fartuszków po córce jakieś no name z allegro, dostaliśmy jeszcze po jej kuzynach, ale one właśnie są na rzepy i już się rozjechały bardzo. Jak jadła zupę to wszystko wpadało pod szyję, bo się rozpinaly, dlatego jednak polecam guziki :)

My to taras najszybciej chyba na emeryturze 🤣 na wiosnę jest plan na plac zabaw i podjazd dla auta. A potem to już dalsza niekończąca się robota xD

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Moja koleżanka używa tego z rossmana i też mówi że jest ok :)

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne, że w ogóle ktoś się chce teraz tego podjąć przy tym jaka ma być pogoda. Może faktycznie wstrzymajcie się do wiosny jak macie taką możliwość.

Dynia oficjalnie zaakceptowana 💪🏻 ojciec będzie niepocieszony, bo on dyni nienawidzi 😅
    Jak dajecie dzieciakom wodę? Z łyżeczki? Ja próbuje narazie właśnie łyżeczką, ale więcej rozlewa bo oczywiście się wygina, kręci albo próbuje złapać rączką.

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj doszedł kubek reflo.. zobaczymy jak to wyjdzie 😅. Chłopak nie chce za Chiny wody

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj z mojego kubka dawałam, bo widzi jak często piję kawę i jest podekscytowany. Bardziej nim się bawi niż pije. Więcej rozleje na siebie. Ale nie poddaje się i próbuję codziennie.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex mój mąż też nienawidzi dyni, już mi gadał po co to leży w zamrażarce i miejsce zajmuje xD Ale młody może będzie chciał, jak nie to sama zjem, najpierw mu spróbuję dać tą ze słoiczka z hippa.

A z wodą to tak samo jak Nineq, na próbę mu wczoraj dawałam ze szklanki takiej z ładnym wzorkiem to coś tam siorbnął, ale też bardziej się chciał bawić, chyba się mu podoba, że jest kolorowe/błyszczy.

Alex_92 lubi tę wiadomość

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zabawy kubkiem i wylewaniem, pani dietetyk mi tłumaczyła że tak to mam wyglądać. Niby średnio trzy miesiące zajmuje dziecku ogarnięcie tego że ma pić a nie się bawić 🤷🤷, ale u nas póki co brak chęci w zabawę z kubkiem 🤣

Margareetka lubi tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkaa a właśnie jak tam twoja teściowa? Bo ostatnio jakoś chyba cicho o niej.

Właśnie a propos kubeczków to u nas Bolesławiec jest takim super zainteresowaniem 😄 może dlatego ta dynia tak ładnie weszła.
    Blackapple to i ja pomroziłam, ale na pierwszy raz otworzyłam słoiczek właśnie ten z hippa.

Blackapple lubi tę wiadomość

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolesławiec ma super niektóre wzory. Kiedyś w pracy ze dwa razy robiłam zamówienie na ok. 10 kubków jako prezent dla izrealczyka, który jest w tych wzorach zakochany 😅

Ja mam kubek jak w linku i te kolory go fascynują.

https://tiny.pl/4d23t52q

Asiun, dobrze wiedzieć, że to najpierw ma być zabawa.

Alex_92 lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dwulatka nadal nie ogarnęła że ma tylko pić a nie się bawić xd

Margareetka lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Ja wczoraj z mojego kubka dawałam, bo widzi jak często piję kawę i jest podekscytowany. Bardziej nim się bawi niż pije. Więcej rozleje na siebie. Ale nie poddaje się i próbuję codziennie.

U nas to samo, jest mega zainteresowany jak ja pije coś z kubka. Wczoraj wręcz próbował mi wyrwać filiżankę z kawą xd
    No i póki co picie jest jak to Karola określiła jak kotek, coś tam językiem pomemla w tym kubku i tyle 😅

Z Bolesławcem mam love hate relationship, bo bardzo mi się podoba jako wzory, ale tak do picia te kubki są dla mnie po prostu za grube i jakoś mi niezbyt pasują.

Ja mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową, przez zimę mąż z teściem chcą kupić już stal i wiązać zbrojenia. Ale ile zajmują te wszystkie papiery to szok... Ciekawe czy byłoby szybciej jakbyśmy sami je ogarniali. Zldcilismy to atchitektowi, a wiadomo jemu niekoniecznie się śpieszy 🫣

Czy u Was też spadł dziś pierwszy śnieg? ❄️❄️❄️

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, u nas śniegu nie ma
    Na środkową Polskę na ndz zapowiadają
    A my w ndz świąteczne zdjęcia mamy :)

age.png
‹‹ 2387 2388 2389 2390 2391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ