CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Awokado,Tanashi przybijam piątkę 😄 Również czekam i chce zacząć rd po świętach 😊
I zastanawiam się nad kupnem Neno Oro. Blender z funkcją gotowania. Wydaje się że będzie ok na przygotowanie małego posiłku dla dziecka.
Na weekend wpada do nas moja siostra 😄,a w sobotę teściowa 😒 Już się nie moge doczekać jej mądrości... Będziemy też pokazywać jej zdjecia z chrzcin od fotografa. Już płakała że A nie chce jej wysłać bo pewnie tak strasznie na nich wyszła 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2025, 20:47
awokado 🥑 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a polecacie też jakieś inne fartuszki? Czy tylko moon bloom? 😁
Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu -
A musisz mieć to teraz robione? My się wstrzymujemy do wiosny z balkonem bo szkoda roboty terazxSmerfetkax wrote:Dziewczyny a polecacie też jakieś inne fartuszki? Czy tylko moon bloom? 😁
Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu -
Smerfetka ja mam sporo fartuszków po córce jakieś no name z allegro, dostaliśmy jeszcze po jej kuzynach, ale one właśnie są na rzepy i już się rozjechały bardzo. Jak jadła zupę to wszystko wpadało pod szyję, bo się rozpinaly, dlatego jednak polecam guziki

My to taras najszybciej chyba na emeryturze 🤣 na wiosnę jest plan na plac zabaw i podjazd dla auta. A potem to już dalsza niekończąca się robota xD -
Moja koleżanka używa tego z rossmana i też mówi że jest okxSmerfetkax wrote:Dziewczyny a polecacie też jakieś inne fartuszki? Czy tylko moon bloom? 😁
Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu
-
Dziwne, że w ogóle ktoś się chce teraz tego podjąć przy tym jaka ma być pogoda. Może faktycznie wstrzymajcie się do wiosny jak macie taką możliwość.
Dynia oficjalnie zaakceptowana 💪🏻 ojciec będzie niepocieszony, bo on dyni nienawidzi 😅
Jak dajecie dzieciakom wodę? Z łyżeczki? Ja próbuje narazie właśnie łyżeczką, ale więcej rozlewa bo oczywiście się wygina, kręci albo próbuje złapać rączką. -
Alex mój mąż też nienawidzi dyni, już mi gadał po co to leży w zamrażarce i miejsce zajmuje xD Ale młody może będzie chciał, jak nie to sama zjem, najpierw mu spróbuję dać tą ze słoiczka z hippa.
A z wodą to tak samo jak Nineq, na próbę mu wczoraj dawałam ze szklanki takiej z ładnym wzorkiem to coś tam siorbnął, ale też bardziej się chciał bawić, chyba się mu podoba, że jest kolorowe/błyszczy.
Alex_92 lubi tę wiadomość
-
Co do zabawy kubkiem i wylewaniem, pani dietetyk mi tłumaczyła że tak to mam wyglądać. Niby średnio trzy miesiące zajmuje dziecku ogarnięcie tego że ma pić a nie się bawić 🤷🤷, ale u nas póki co brak chęci w zabawę z kubkiem 🤣
Margareetka lubi tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Truskawkaa a właśnie jak tam twoja teściowa? Bo ostatnio jakoś chyba cicho o niej.
Właśnie a propos kubeczków to u nas Bolesławiec jest takim super zainteresowaniem 😄 może dlatego ta dynia tak ładnie weszła.
Blackapple to i ja pomroziłam, ale na pierwszy raz otworzyłam słoiczek właśnie ten z hippa.
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Bolesławiec ma super niektóre wzory. Kiedyś w pracy ze dwa razy robiłam zamówienie na ok. 10 kubków jako prezent dla izrealczyka, który jest w tych wzorach zakochany 😅
Ja mam kubek jak w linku i te kolory go fascynują.
https://tiny.pl/4d23t52q
Asiun, dobrze wiedzieć, że to najpierw ma być zabawa.
Alex_92 lubi tę wiadomość
-
Nineq wrote:Ja wczoraj z mojego kubka dawałam, bo widzi jak często piję kawę i jest podekscytowany. Bardziej nim się bawi niż pije. Więcej rozleje na siebie. Ale nie poddaje się i próbuję codziennie.
U nas to samo, jest mega zainteresowany jak ja pije coś z kubka. Wczoraj wręcz próbował mi wyrwać filiżankę z kawą xd
No i póki co picie jest jak to Karola określiła jak kotek, coś tam językiem pomemla w tym kubku i tyle 😅
Z Bolesławcem mam love hate relationship, bo bardzo mi się podoba jako wzory, ale tak do picia te kubki są dla mnie po prostu za grube i jakoś mi niezbyt pasują.
Ja mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową, przez zimę mąż z teściem chcą kupić już stal i wiązać zbrojenia. Ale ile zajmują te wszystkie papiery to szok... Ciekawe czy byłoby szybciej jakbyśmy sami je ogarniali. Zldcilismy to atchitektowi, a wiadomo jemu niekoniecznie się śpieszy 🫣
Czy u Was też spadł dziś pierwszy śnieg? ❄️❄️❄️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH