X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado,Tanashi przybijam piątkę 😄 Również czekam i chce zacząć rd po świętach 😊
    I zastanawiam się nad kupnem Neno Oro. Blender z funkcją gotowania. Wydaje się że będzie ok na przygotowanie małego posiłku dla dziecka.
    Na weekend wpada do nas moja siostra 😄,a w sobotę teściowa 😒 Już się nie moge doczekać jej mądrości... Będziemy też pokazywać jej zdjecia z chrzcin od fotografa. Już płakała że A nie chce jej wysłać bo pewnie tak strasznie na nich wyszła 😑

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada, 20:47

awokado 🥑 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ten sprzęt co mi znajoma polecała, coś jak Neno tylko za połowę ceny
    Ale jeszcze nie odpalałam, pewnie ruszę z nim za jakiś czas. Jutro jedziemy do tego kauflanda to liczę na więcej słoiczków

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w rossmanie kupowałam te bobovita organic jak coś. Chyba któraś o nie pytała. Chyba ,że coś mieszam

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to organic to chyba gerber, o bobovitę bio mi chodziło, to chyba gerbera jednak masz?

age.png
‹‹ 2385 2386 2387 2388 2389
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ