Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awokado,Tanashi przybijam piątkę 😄 Również czekam i chce zacząć rd po świętach 😊
    I zastanawiam się nad kupnem Neno Oro. Blender z funkcją gotowania. Wydaje się że będzie ok na przygotowanie małego posiłku dla dziecka.
    Na weekend wpada do nas moja siostra 😄,a w sobotę teściowa 😒 Już się nie moge doczekać jej mądrości... Będziemy też pokazywać jej zdjecia z chrzcin od fotografa. Już płakała że A nie chce jej wysłać bo pewnie tak strasznie na nich wyszła 😑

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2025, 20:47

awokado 🥑 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam ten sprzęt co mi znajoma polecała, coś jak Neno tylko za połowę ceny
    Ale jeszcze nie odpalałam, pewnie ruszę z nim za jakiś czas. Jutro jedziemy do tego kauflanda to liczę na więcej słoiczków

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj w rossmanie kupowałam te bobovita organic jak coś. Chyba któraś o nie pytała. Chyba ,że coś mieszam

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2025, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to organic to chyba gerber, o bobovitę bio mi chodziło, to chyba gerbera jednak masz?

age.png

Wysłany: 21 listopada 2025, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    A to organic to chyba gerber, o bobovitę bio mi chodziło, to chyba gerbera jednak masz?
    Tak,jednak gerbera. Bobovita bio chyba już nie istnieje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2025, 08:14

event.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a polecacie też jakieś inne fartuszki? Czy tylko moon bloom? 😁

Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽‍♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu

age.png

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Tanashi super że udało się odpalić pompę! My za to nadal walczymy z tarasem, panowie mieli być dzisiaj, ale za zimno 🤦🏽‍♀️ teraz może przyjadą w środę… temat który miał być ogarnięty w sierpniu
    A musisz mieć to teraz robione? My się wstrzymujemy do wiosny z balkonem bo szkoda roboty teraz

event.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też na wiosnę ruszamy z zadaszeniem tarasu, posadzką itd. teraz to już nawet by mi się nie chciało tego pozniej ogarniać.

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka ja mam sporo fartuszków po córce jakieś no name z allegro, dostaliśmy jeszcze po jej kuzynach, ale one właśnie są na rzepy i już się rozjechały bardzo. Jak jadła zupę to wszystko wpadało pod szyję, bo się rozpinaly, dlatego jednak polecam guziki :)

My to taras najszybciej chyba na emeryturze 🤣 na wiosnę jest plan na plac zabaw i podjazd dla auta. A potem to już dalsza niekończąca się robota xD

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

Moja koleżanka używa tego z rossmana i też mówi że jest ok :)

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne, że w ogóle ktoś się chce teraz tego podjąć przy tym jaka ma być pogoda. Może faktycznie wstrzymajcie się do wiosny jak macie taką możliwość.

Dynia oficjalnie zaakceptowana 💪🏻 ojciec będzie niepocieszony, bo on dyni nienawidzi 😅
    Jak dajecie dzieciakom wodę? Z łyżeczki? Ja próbuje narazie właśnie łyżeczką, ale więcej rozlewa bo oczywiście się wygina, kręci albo próbuje złapać rączką.

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj doszedł kubek reflo.. zobaczymy jak to wyjdzie 😅. Chłopak nie chce za Chiny wody

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj z mojego kubka dawałam, bo widzi jak często piję kawę i jest podekscytowany. Bardziej nim się bawi niż pije. Więcej rozleje na siebie. Ale nie poddaje się i próbuję codziennie.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex mój mąż też nienawidzi dyni, już mi gadał po co to leży w zamrażarce i miejsce zajmuje xD Ale młody może będzie chciał, jak nie to sama zjem, najpierw mu spróbuję dać tą ze słoiczka z hippa.

A z wodą to tak samo jak Nineq, na próbę mu wczoraj dawałam ze szklanki takiej z ładnym wzorkiem to coś tam siorbnął, ale też bardziej się chciał bawić, chyba się mu podoba, że jest kolorowe/błyszczy.

Alex_92 lubi tę wiadomość

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zabawy kubkiem i wylewaniem, pani dietetyk mi tłumaczyła że tak to mam wyglądać. Niby średnio trzy miesiące zajmuje dziecku ogarnięcie tego że ma pić a nie się bawić 🤷🤷, ale u nas póki co brak chęci w zabawę z kubkiem 🤣

Margareetka lubi tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawkaa a właśnie jak tam twoja teściowa? Bo ostatnio jakoś chyba cicho o niej.

Właśnie a propos kubeczków to u nas Bolesławiec jest takim super zainteresowaniem 😄 może dlatego ta dynia tak ładnie weszła.
    Blackapple to i ja pomroziłam, ale na pierwszy raz otworzyłam słoiczek właśnie ten z hippa.

Blackapple lubi tę wiadomość

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolesławiec ma super niektóre wzory. Kiedyś w pracy ze dwa razy robiłam zamówienie na ok. 10 kubków jako prezent dla izrealczyka, który jest w tych wzorach zakochany 😅

Ja mam kubek jak w linku i te kolory go fascynują.

https://tiny.pl/4d23t52q

Asiun, dobrze wiedzieć, że to najpierw ma być zabawa.

Alex_92 lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dwulatka nadal nie ogarnęła że ma tylko pić a nie się bawić xd

Margareetka lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Ja wczoraj z mojego kubka dawałam, bo widzi jak często piję kawę i jest podekscytowany. Bardziej nim się bawi niż pije. Więcej rozleje na siebie. Ale nie poddaje się i próbuję codziennie.

U nas to samo, jest mega zainteresowany jak ja pije coś z kubka. Wczoraj wręcz próbował mi wyrwać filiżankę z kawą xd
    No i póki co picie jest jak to Karola określiła jak kotek, coś tam językiem pomemla w tym kubku i tyle 😅

Z Bolesławcem mam love hate relationship, bo bardzo mi się podoba jako wzory, ale tak do picia te kubki są dla mnie po prostu za grube i jakoś mi niezbyt pasują.

Ja mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową, przez zimę mąż z teściem chcą kupić już stal i wiązać zbrojenia. Ale ile zajmują te wszystkie papiery to szok... Ciekawe czy byłoby szybciej jakbyśmy sami je ogarniali. Zldcilismy to atchitektowi, a wiadomo jemu niekoniecznie się śpieszy 🫣

Czy u Was też spadł dziś pierwszy śnieg? ❄️❄️❄️

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2025, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, u nas śniegu nie ma
    Na środkową Polskę na ndz zapowiadają
    A my w ndz świąteczne zdjęcia mamy :)

age.png
‹‹ 2387 2388 2389 2390 2391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ