CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Cel, dołączam sie do życzen! Najlepszy prezent już sobie w czerwcu sprawiłas 😁🎂
Truskawka, życze cierpliwości do ukochanej teściowej 😅
U nas bielusieńko, spadło nawet wiecej śniegu niż zapowiadali, totalnie zimowa kraina 🥰 i juz mąż nie pyta po co tyle czapek i kombinezonów dla bombelka mamy, przecież nie będzie takiej zimy 🤣
My tez poki co walczymy z tym piciem wody, kubek doidy sie na razie nie sprawdzil, z łyżeczki tez średnio, chce jeszcze wypróbować ten z lovi.
Cel95 lubi tę wiadomość
-
A my dziś jedziemy na a spotkanie xdd moja córka poznała jakiś rok temu dziewczynkę na Snapchat'cie 🫣🫣 i marzeniem tej dziewczynki było poznanie mojej córki. A więc rodzice przywieźli to dziecko 400km!!! W ramach prezentu urodzinowego aby się poznały na żywo.
Śniegu i nas nie ma, za to wszystko białe bo przymrozilo.
Batat zaakceptowany, zero objawów ze strony układu pokarmowego i skóry. Wczoraj pierwsza próba brokuła i mina jakby dostał starego kapcia do buzi, ale druga łyżeczka już spoko 😁.
Karola powtarzałam małemu badania moczu trzy razy i w żadnym nie ma już białka, nie podałam jemu tych leków, bo uważam że lekarz dał diagnozę nad wyrost.⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
moana1 wrote:Ja kupiłam kubek doidy, ładnie chwyta ale większość wody leci dołem
dzisiaj też się zakrztusił aż mi serce stanęło, tego zawsze się najbardziej boję. Za to pięknie opanował bbox, tylko że niby nie powinno się go używać na co dzień do picia.
Dlaczego się nie powinno? Mój pije super z bboxa -
Asiun super, że już wyniki wyszły dobre 💪
Wczorajszą rehabilitacja przebiegła całkiem ok, mały większość czasu był spokojny, kilka nerwów go chwyciło to udało się ukoić smoczkiem. Potem padł w aucie jeszcze zanim wyjechaliśmy z parkingu. Mamy dużo z nim ćwiczyć w domu aktywizowanie rączek, bo najchętniej to by leżał krzyżem, a ręce tylko pchał do buzi.
No i nie było 💩 podczas ćwiczeń 😅
Truskawka czekam na relacje z wizyty teściowej 🫣 -
Cel sto lat witamy w klubie 😉
Ja się dziwie ze mój neno jeszcze ciągnie. Myslalam ze po 2 miesiącach padnie. Ciekawe czy Wam uznają reklamacje.
Macie coś sprawdzonego na podbicie laktacji na tym etapie? Nie starczy młodemu. Dłużej pompuje mocniejsze ustawienia, wypiłam kwas chlebowy i tak dumam co jeszcze.
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Blackapple wrote:My zrezygnowaliśmy że spaceru dzisiaj właśnie przez wiatr.
My wyszliśmy, ale szybkie kółko 30min… i tak od kolejnych 30 śpi w domu poubierany w czapkę i merino xD czy ja go wychładzam za bardzo w ciągu dnia, że najlepiej mu się śpi jak jest poubierany w wełnę?
-
Mi CDL poradziła na pewno słód jęczmienny w syropie, w razie problemów dodawać po łyżeczce 3xdziennie do herbaty/kawy itd., kozieradka Swanson i piwo bezalkoholowe 😊Katikat wrote:Cel sto lat witamy w klubie 😉
Ja się dziwie ze mój neno jeszcze ciągnie. Myslalam ze po 2 miesiącach padnie. Ciekawe czy Wam uznają reklamacje.
Macie coś sprawdzonego na podbicie laktacji na tym etapie? Nie starczy młodemu. Dłużej pompuje mocniejsze ustawienia, wypiłam kwas chlebowy i tak dumam co jeszcze.
Poza tym teraz wyszedł nowy smak femaltikera, może warto spróbować?
Kkk7 to ja ubrałam naszego w body z długim, leginsy merino, spodnie dresowe i bluza a na to kombinezon merino. Plus wiadomo czapka, rękawiczki. Krzyczał mi cały spacer, ale nie wiem czy dlatego że za ciepło czy po prostu maruda czy jeszcze coś innego.
Katikat lubi tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:My wyszliśmy, ale szybkie kółko 30min… i tak od kolejnych 30 śpi w domu poubierany w czapkę i merino xD czy ja go wychładzam za bardzo w ciągu dnia, że najlepiej mu się śpi jak jest poubierany w wełnę?

https://zapodaj.net/plik-ljKYbaectT
Mój tak ubrany chwila moment zasnął. Uwielbia ciepło.
W ogóle rozmiar 74 kombinezon, a mam wrażenie jakby był 80 lub większy.
W nocy śpi pod kołdrą (poddaliśmy się ze spiworkami, za dużo się kręci) i kocem, który w sumie bardziej miętoli w rękach, bo lubi. Więc ja mam zmarzlucha. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada, 15:46
-
Karola3xJ:D wrote:Myśmy olali spacer. Zimny wiatr jest,paskudna pogoda.
Jakby ktoś szukał prezentu dla przedszkolaka to Kostkolina jest fajna
To coś jak piankolina? Wygląda podobnie
My już temat prezentów na święta zamknęliśmy, a musiałam jeszcze poza prezentami od nas powymyslac prezenty od dziadków i cioci żeby nikt nie zalał nas niepotrzebnymi rzeczami xD ale misja zakończona sukcesem. Teraz jeszcze zostały mi styczniowe urodziny do wymyślenia 😭
Ja z młodym też dziś nie wyszłam, ale przyjechaliśmy do rodziców i korzystaliśmy ze spokojnej drzemki w samotności, a córka wyszła z dziadkiem na spacer. -
Dzięki!Alex_92 wrote:Mi CDL poradziła na pewno słód jęczmienny w syropie, w razie problemów dodawać po łyżeczce 3xdziennie do herbaty/kawy itd., kozieradka Swanson i piwo bezalkoholowe 😊
Kkk7 to ja ubrałam naszego w body z długim, leginsy merino, spodnie dresowe i bluza a na to kombinezon merino. Plus wiadomo czapka, rękawiczki. Krzyczał mi cały spacer, ale nie wiem czy dlatego że za ciepło czy po prostu maruda czy jeszcze coś innego.
Alex_92 lubi tę wiadomość
-
Nie. To są takie miękkie kosteczki,które się do siebie przyklejają. Ale rozkleja się je normalnie. Wielorazowa zabawka. Jak te rzepy tylko na innej zasadzie.Tanashi wrote:To coś jak piankolina? Wygląda podobnie
My już temat prezentów na święta zamknęliśmy, a musiałam jeszcze poza prezentami od nas powymyslac prezenty od dziadków i cioci żeby nikt nie zalał nas niepotrzebnymi rzeczami xD ale misja zakończona sukcesem. Teraz jeszcze zostały mi styczniowe urodziny do wymyślenia 😭
Ja z młodym też dziś nie wyszłam, ale przyjechaliśmy do rodziców i korzystaliśmy ze spokojnej drzemki w samotności, a córka wyszła z dziadkiem na spacer. -
My dziś poszłyśmy na spacer ale tylko do paczkomatu. Fajny ten śpiwór do wózka. Mufka też super. Wszystko co najlepsze dla Malucha no i też coś dla moich zmarzniętych rąk. Usmieszki były jak w domu przetestowała. Fajnie ze ma regulacje wzrostu. 84cm i potem 105. 84 chyba starcza na ten sezon 😅😅23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ja za to dzisiaj miałam parę h dla siebie i poszłam z koleżanką do kina i na kawę

A tata pojechał z małą do swoich dziadków w odwiedziny.
Btw mgła mózgowa się utrzymuje, kupiłam 1 bilet do kina 🤡 dobrze że szłyśmy w południe na seans do dokupiłam drugi bez problemu -
Alex_92 wrote:Mi CDL poradziła na pewno słód jęczmienny w syropie, w razie problemów dodawać po łyżeczce 3xdziennie do herbaty/kawy itd., kozieradka Swanson i piwo bezalkoholowe 😊
Nie wiem jaka u Ciebie była pogoda. Ale ja bym włożyła dziecko jeszcze w śpiworek już jak jest 0 i mniej w tym kombinezonie. Moim starszym też już w wełnie samej szybko do auta było już dziś zimno jak jechały do dziadków.
Daliśmy dziś małej marchewkę