CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Awokado współczuję.... ja raz dostałam do głowy jak dziecko zaczęło się przelewać przez ręce koło tego 3msc gdzie potemwyszła anemia. Byłam przerażona mimo że mąż obok. Jesteś bardzo dzielna, że to sama ogarnęłaś23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
😅liczy.Kkk77 wrote:Mamy nianię elektroniczną z drugiego obiegu i działa, liczy się?

Czemu? W sumie i tak mało jej na vinted. Czaję się na hula kula, ale nie tą co Karola wstawiała na Facebooku, bo ten śmiech przeraża. Myślałam o edukacyjnej, kostce albo śpiewający książeczkach. Wstrzymam się przez weekend, bo nie wiem co dostanie na Mikołajki...Truuskaawka wrote:Figlarną pandę omijaj z daleka 😶
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:30
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
My mamy hula kula ta pomarańczowa wersję z biedronką.
-
Nineq wrote:
Ta pandka gada i chichra się jakby była na wiecznym haju 🫣 Jest bardzo irytująca 😅 -
Ja to się śmieję że te obroty na brzuch to są silniejsze od małej.Tanashi wrote:Młody w końcu ogarnął obroty na brzuch. Tydzień przed szóstym miesiacem, lepiej późno niż wcale 😅
A ja zrobiłam w 40 minut obiady do wtorku łącznie, więc dzień możemy uznać za udany 🫠😏
Kładę ją, sekunda a ta już na brzuchu, nawet jak na nim nie chce leżeć 😅
Już nawet poduszka ortopedyczna idzie w odstawkę bo przez sen też już się kręci i zjeżdża, po czym zasypia z głową znowu na tą jedną stronę. I martwi mnie to że to co wypracujemy z kształtem, znowu szlag trafi
Jeszcze teraz tak się denerwuje na brzuchu, bo wchodzi w wysoki podpór i nie wie jak pełznąc, nic nie daje że jej pokazuje jak nóżka się odpychać. -
Tak mi chłop wcina kurczaka z marchewką i ziemniakiem, że się zaczęłam zastanawiać czy może rzeczywiście mu nie za mało mleka już było 🤔
Wczoraj mu dałam 3 łyżeczki, bo się bałam więcej a dzisiaj to pochłonął z 8.
Jutro chyba będziemy testować królika, tylko może z dyńką dla odmiany. -
I jak?Maj.a wrote:My mamy hula kula ta pomarańczowa wersję z biedronką.
Mi dziś pochłonął cały słoiczek ryby z ziemniakami 190 g. Nie jadł tyle. A za 2h poprawił 160 ml mleka. Także... niedługo z jego 8 kg zrobi się 9 kg.🫣Blackapple wrote:Tak mi chłop wcina kurczaka z marchewką i ziemniakiem, że się zaczęłam zastanawiać czy może rzeczywiście mu nie za mało mleka już było 🤔
Wczoraj mu dałam 3 łyżeczki, bo się bałam więcej a dzisiaj to pochłonął z 8.
Jutro chyba będziemy testować królika, tylko może z dyńką dla odmiany.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:18
-
My za tydzień też zaczniemy, ale już się boję jak młody zacznie przybierać... Szkoda że Mikołaj nie przynosi do butów nowego kręgosłupa 🤣
Elza a dużą jeszcze macie asymetrię?
Kameleon chyba powoli robi się gotowy na dwie drzemki zamiast 3. Albo ma po prostu kryzys zasypiania. Dziś druga i ostatnia drzemka do 14, teraz zasnął. Mam nadzieję, że to już na noc. Na noc, prawda...? 😬😅 -