X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We mnie są dwa wilki z drugą ciążą
    Ale póki co muszę zadbać o siebie, bo wg BMI mam lekką nadwagę, nie wrócił mi okres (odciągam nadal ale to są jakieś śmieszne ilości 3 razy dziennie). Czuję że PCOS i IO szaleją a ja fizycznie nie mam siły na kardio i rygor jedzeniowy :( strasznie to trudne tym razem

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała 2 bobasa, ale co z chęci jak mały tak absorbuje, że chwilowo nie widzę na to przestrzeni. Mąż wraca o tej 16-17 z pracy o ile nie jedzie ogarniać chałupy. Jak wraca to robimy obiad/kolacje, bo z małym nie ma szans tego zrobić w pojedynkę, już myślę czy nie trafił mi się bobas hnb 🫣 18:30 kąpiel i potem wiszenie na cycu aż zaśnie. Z czego po drodze pierdyliard pobudek na minutę-2 tylko po to, żeby mama wzięła na rączki i do cyca. Jeszcze mąż będzie się bronił w lutym, więc weekendy zjazdy albo pisanie pracy.

Także poczekam chyba cierpliwie na lepsze czasy 😄 bo życie 🤷🏼‍♀️

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
‹‹ 2430 2431 2432 2433 2434
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ