SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na Sylwestra idziemy do mojej przyjaciółki, która ma 8 miesięcznego bobasa. Posiedzimy do północy i wrócimy po fajerwerkach do domu.
    Jeeeej w końcu wracamy do domu. Tydzień byliśmy u teściów/ na wyjeździe i już tak mi się marzy noc we własnym łóżku 🥰

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka no właśnie sama bym pewnie się zastanowiła nad kupnem, a tu dostaliśmy w prezencie. No i super prezent, naprawdę, mąż dzisiaj jej dawał kaszkę jak byłam na pilatesie, to sam nawet chwalił ten fartuszek
    My idziemy zapewne spać o 22 😅 zrobimy coś do jedzenia, mamy piccolo, nie jestem fanką Sylwestra więc mi to na rękę

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas na Sylwka mają przyjść sąsiedzi z dwumiesięczniakiem, ale to pewnie impreza się skończy o 19.30 xD Ale potem mam nadzieję, że się uda coś obejrzeć z mężem jak młody uśnie i pewnie doczekamy do północy.

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy tak wywalone w sylwestra, ze ostanie kilka szliśmy spać wczesniej, budziliśmy się, bo fajerwerki i szliśmy spać dalej 🙈 najbardziej mnie wkurza, że pewnie obudzą bobasa, bo u nas nawalają jak głupi (wprawdzie już od paru dni i on to ignoruje, ale jak polecą wszyscy na raz to wątpię, żeby się nie obudził) a do tego pieska mi się zestresuje, chociaż i tak z roku na roku idzie jej coraz lepiej, rolety zewnętrzne robią dobrą robotę też.

Za fajnymi śliniakami i fartuszkami polecam patrzeć w halfprice, za jakieś śmieszne pieniądze kupiłam kiedyś i śliniak i fartuszek z elodie i są fajne, bo takie grubsze gumowe. Muszę się wybrać znowu, ale jak myślę o sklepach po świętach to mi słabo xD

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sylwester pewnie albo z Polsatem albo z TVP xd do północy będziemy siedzieć tylko jeśli młody tak postanowi, co mam nadzieję że nie będzie miało miejsca 🫣

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas domówka u nas, przyjadą z drugiego końca Polski moja siostra i jej facet. Ale wszyscy idziemy spać o 22.00 i wstajemy potem rano, więc to idealni goście na Sylwestra kiedy masz trójkę małych dzieci xd kupiłam dużo balonów i zrobię dużo przekąsek

Tanashi kciuki za zdrówko 🫣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też zero planów na Sylwestra. Ja to ostatnio jestem tak wykończona psychicznie i fizycznie, że serio pójdę spać o 21. Dzisiaj odstawiliśmy auto do szklarza, jutro prawdopodobnie będzie do odbioru z nową szybą, ale 500 zł nie nasze 🤡

Jeny, jakby było tego wszystkiego u nas mało, to dzisiaj moja mama i jej mąż byli naocznymi świadkami bardzo drastycznego wypadku śmiertelnego (kobieta wpadła pod TIRa, który ją ciągnął później kilka metrów). Dzwonili po pomoc, udzielali pomocy, ale no to była jedna wielka masakra. Oboje są w kiepskim stanie psychicznym. My jechaliśmy 5 min za nimi. Strasznie mi ta kobieta dzisiaj siedzi w głowie. Tragedia dla jej rodziny, jak i kierowcy TIRa (on w ogóle jej nie widział, była w martwym polu) . Niech ten grudzień się już skończy

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mój boże Awocado. Co za historia :O
    Chyba musicie iść rodzinnie na jakieś egzorcyzmy..

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    O mój boże Awocado. Co za historia :O
    Chyba musicie iść rodzinnie na jakieś egzorcyzmy..

No zdecydowanie egzorcyzmy, tyle tych rzeczy miałaś w grudniu, że głowa mała.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a powiem Wam tak ogólnie, że ja to się nawet cieszę na sylwestra przed tv, ostatni taki miałam w 2014 i oglądaliśmy Drużynę pierścienia z moim mężem (wtedy jeszcze nie był mężem ofc), pomyślałam przez chwilę, żeby powtórzyć, ale chyba bardziej mam ochotę na coś z Gwiezdnych wojen 😄

age.png
  • awokado 🥑 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się! Każdy z nas powinien dostać na cito kilka spotkań z psychologiem. W ogóle to jestem w szoku, że nikt nie zapewnia właśnie psychologa dla świadków tak drastycznego wypadku… przecież nie każdy sobie poradzi z takim obrazem w głowie.

Wracając do tematu fartuszków - też dostałyśmy na święta taki z moonbloom w pieski i jest prześwietny!

Tanashi też trzymam kciuki za Wasze zdrowie 🫣

age.png
‹‹ 2462 2463 2464 2465 2466
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ