CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój bobas jest od wczoraj obrażony na sen. Jak prześpi w dzień 30 minut to jest sukces. Usypianie na noc trwa 2 godziny. W nocy przekręca się przez sen na brzuch i płacze. Chyba już wszedł regres snu 8. miesiąca, bo dziś zaczął siadać. A myślałam, że regres 4. miesiąca kiedyś się kończy i jest jakaś przerwa 🫠
-
Ja chodzę w dresie kosciołowym i w rozciągniętych legginsach ciążowych albo takich spadających mi z dupska, bo sporo schudłam i nie chce mi się płacić 40 złotych za kawałek materiału. W ogóle ceny ubrań po domu mnie przerażają.
Włosy zawsze muszę mieć zrobione, bo swoje mam kręcone i nie bardzo mogę je związać, bo się plączą i mam kołtun na kołtunie więc modeluję je co trzy dni na szybko różnymi końcówkami w 10 minut i mam spokój, a i samopoczucie lepsze.
Makijażu raczej nie nakładam choć mnie to relaksuje, bo moja córka później jest cała brokatowa i czuje się jakoś dziwnie wiedząc, że te kosmetyki na nią przechodzą, a oczu nie cierpię malować jak nigdzie nie wychodzę 😅
Jutro mamy mieć szczepienie, ale mamy swój POZ 30 km od domu więc nie wiem jak przejdziemy w tych warunkach. U nas pada marznący deszcz, który jak spada na kurtkę to od razu zamarza. Samochody jadą może z 10 na godzinę. Mam nadzieję, że nie będzie zbyt dużo wypadków 🙃 -
MagdaM. wrote:U Was jak komentarze nie po Waszej mysli to trolle, frustratki itp
Można mieć odmienne zdanie o kimś, po to jest forum aby sie wypowiadać czy się to Wam podoba czy nie
No ale tak trzeba atencjuszke bronić, zaraz cała armia prawników za Gusią
Pewnie to ze sie tu zleciało tyle nowych zza krzaków tez Wam nie pasuje ale akurat w tym temacie siedzicie cicho bo Wam tyłki liżą 🙃
Jakby nam nie pasowały nowe osoby to nikt by z nimi nie prowadził konwersacji tylko byłyby ignorowane.
W każdym momencie możemy stąd iść,bo prywatną grupę tez mamy 😚 Ale nie czujemy takiej potrzeby bo nam tu dobrze.
Ale Ty wychodzisz zza krzaka tylko po to żeby sie przypierdolić do obcej Ci osoby,bo co? Bo zazdrościsz? Bo ktoś ma czelność prowadzić inne życie niż Ty? Może jakbyś nie pluła tak jadem to los i do Ciebie się uśmiechnie.
I każdy będzie bronił się tu nawzajem,bo mamy swoją społeczność i stoimy za sobą murem nawet jeżeli mamy inne zdania w róznych tematach. Ale to jest coś czego Ty nie zrozumiesz,zawistna kobieto.
Margareetka, KarolaKinga, Kkk77, Blondi29, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
-
Marsol wrote:Mój bobas jest od wczoraj obrażony na sen. Jak prześpi w dzień 30 minut to jest sukces. Usypianie na noc trwa 2 godziny. W nocy przekręca się przez sen na brzuch i płacze. Chyba już wszedł regres snu 8. miesiąca, bo dziś zaczął siadać. A myślałam, że regres 4. miesiąca kiedyś się kończy i jest jakaś przerwa 🫠
Pewnie Cie nie pocieszę, ale ja się pogodziłam, że u nas regres 4miesiąca przejdzie płynnie w regres 8miesiąca 🙈
Niech kawa będzie z nami 😅
Marsol, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Ktoś chyba tu nie czai ironi xD i umiejętności śmiania się z siebie skoro uważasz, że to dotknęło wiele dziewczyn 🤣🤣🤣
Ja tam się poczułam urażona, nikt mi nie będzie dresów obrażał! Człowiek z dresu wyjdzie, dres z człowieka nigdy, Gusia cho na solo 🤣
Blondi29, Elza1234, Margareetka, Lauraa, Werzol lubią tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:Ja tam się poczułam urażona, nikt mi nie będzie dresów obrażał! Człowiek z dresu wyjdzie, dres z człowieka nigdy, Gusia cho na solo 🤣
Uważaj, bo Gusia ci szpilka zajeb*e i skończysz z dziurą na czole (Gusia zakładam, ćwiczysz codziennie o poranku w akompaniamencie śpiewu ptaków i jesteś rozciągnięta) xDDD
Jezu ale te trolle zrobiły mi dziś dzień.
Kkk77, Marsol, Blondi29, Margareetka, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Margareetka wrote:Pewnie Cie nie pocieszę, ale ja się pogodziłam, że u nas regres 4miesiąca przejdzie płynnie w regres 8miesiąca 🙈
Niech kawa będzie z nami 😅
Ja miałam jeszcze taką naiwną, cichą nadzieję na choć tydzień względnej normalności 🥲 A to naprawdę płynnie przechodzi i te wszystkie problemy z czwartego zostają, tylko dochodzą nowe 🫣 Racja, tylko litry kawy mogą nas uratować. Swoją drogą, jest jeden duży plus tej sytuacji. Od 17 roku życia brałam co jakiś czas leki nasenne, bo zmagałam się z trudną do wyleczenia bezsennością. Okazuje się, że dziecko to najlepszy lek na bezsenność, człowiek może spać na stojąco 😅 -
Dobra to ja w dresie a Gusia w szpilkach xD
Btw za czasów swojej świetności na studiach trenowałam kickboxing i mma jak na prawdziwego dresa przystało xD
Nie wiem jak niektóre Wasze dzieci są w stanie zaczynać dzień tak wcześnie i kończyć tak późno 🙈 mój dzisiaj jak nigdy obudził się o 6 (w ogóle jak kolejny dzień jest tylko na mleku to oczywiście wrócił do picia w nocy, więc obudził się najpierw o 2 i później już spał u nas w łóżku 🫠) a o 19.30 zasnął już w trakcie picia aż mu butelka wypadła 🤣 taki długi dzień go jednak wykończył 🙈
A przecież też w sumie mogłam sobie wymyślić, że moje dziecko przesypia całe noce od 2 miesiąca życia - bo to przecież niemożliwe, żeby tak było
Jeszcze apropo malowania się to jak młody zasypia na drzemkę w ciągu dnia i się położę obok niego to czasami jeździ mi palcem po rzęsach 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:27
-
Kkk nie możemy zamiast walki porozmawiać o jakiejś ugodzie? Może w towarzystwie tych wszystkich prawniczek z wątku? Bo padło takie sformułowanie chyba, że jest ich tu wiele? 🤣🤣🤣 Bo akurat co jak co ale sport to nie jest moje drugie imię, sorry Anabitt z tą jogą o poranku nie trafiłaś, a jedyna aktywności fizyczna na jaką mnie stać poza noszeniem moich dzieci to pchanie wózka i noszenie zakupów 😅 ja nawet nie mam dresu, serio.
Dzisiejszy dzień na forum dał mi do myślenia że ten świat wygląda jak wygląda bo nadal są osoby które w wolnym czasie plują jadem zamiast wykorzystywać go na bycie szczęśliwym. No i dziękuję za tyle uwagi, aż nie wiem co z nią począć, ostatni raz tyle dostałam jak w szkole grałam w przedstawieniach 🙃 może dla odmiany jutro popiszmy o życiu Karoli bo chciała 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:27
Kkk77, Anabbit lubią tę wiadomość
-
Gusia_ wrote:Kkk nie możemy zamiast walki porozmawiać o jakiejś ugodzie? Może w towarzystwie tych wszystkich prawniczek z wątku? Bo padło takie sformułowanie chyba, że jest ich tu wiele? 🤣🤣🤣 Bo akurat co jak co ale sport to nie jest moje drugie imię, sorry Anabitt z tą jogą o poranku nie trafiłaś, a jedyna aktywności fizyczna na jaką mnie stać poza noszeniem moich dzieci to pchanie wózka i noszenie zakupów 😅 ja nawet nie mam dresu, serio.
Dzisiejszy dzień na forum dał mi do myślenia że ten świat wygląda jak wygląda bo nadal są osoby które w wolnym czasie plują jadem zamiast wykorzystywać go na bycie szczęśliwym. No i dziękuję za tyle uwagi, aż nie wiem co z nią począć, ostatni raz tyle dostałam jak w szkole grałam w przedstawieniach 🙃 może dla odmiany jutro popiszmy o życiu Karoli bo chciała 😁
No nie wiem, obrażanie dresików to nie jest level na jakieś drętwe dyskusje, tu trzeba ostatecznego rozwiązania sprawy 🤣
Dobra, jutro Karolę bierzemy na celownik, żeby nie było za nudno 🤣
Gusia_, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Czy mamy jakiś terminarz obgadywania wszystkich na forum? Ja od jutra jestem po łokcie w robocie na chrzciny do niedzieli więc nie będę tu aż tak dużo zaglądać, nie rozpędzajcie się z tymi roastami, bo nigdy tych stron nie nadrobię xdddd
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:37
Kkk77, KarolaKinga, Marsol, Elza1234, Gusia_, Blackapple, Margareetka, xSmerfetkax, Anabbit, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:Hahahahahha leje
Dzisiejszy dzień tu to dobra komedia xD
Tanashi nie udawaj już takiej zarobionej!!
Wyplulam herbatę xD spokojnie, ciasto będzie z kłakami
Elza1234, Gusia_, Kkk77, Margareetka, KarolaKinga, Anabbit, Alex_92 lubią tę wiadomość
-
Tanashi jesteś fałszywa, na pewno nie da się ogarnąć dwójki dzieci, psa, budowy i jeszcze chrzcin!!! Na pewno ściemniasz nam tutaj! Nieładnie! A ten przepis na serniczki wymyśliłaś sama i na pewno są niedobre
Ale ponieważ ostatnio napisałaś że czyścisz dzieckiem podłogę z sierści będziemy tak łaskawe i poobgadujemy Cię jak do nas wrócisz 👌Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:42
Elza1234, Tanashi, Kkk77, KarolaKinga, Anabbit, Werzol lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH