CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi na pewno nie urabiasz się po łokcie tylko zamawiasz wszystko z lokalnej cukierni, a potem podeślesz nam zdjęcie chwaląc się, że wszystko jest tylko kwestią organizacji.
Od jutra roast na Matkę Polkę Komandoskę?
Da się zamknąć ten wątek żeby był prywatny? Nie zdziwię się jeśli przeniesiecie się całkowicie na fb po takich akcjach. Jeden/dwa dni spoko, ale ileż można znosić zaśmiecanie forum i obelgi w stronę każdego po kolei. Szkoda, bo myślałam, że trafiłam wreszcie na swoją wioskę, ale jak widać hejt i trolling wszędzie dotrze -
Tanashi, macie chrzest teraz w niedzielę? Jesli tak to całą mszę czy tylko sakrament? Macie ogrzewany kościół czy już kleisz futerko z sierści dla kameleona? A tak serio to mam nadzieję, że wasz kościół jest nagrzany, bo u nas mała siedziała w kombinezonie
-
Truuskawka, mega przydatne info, dostałam odpowiedzi na wiele pytań, które już jakiś czas mi się kręciły w głowie! Już mam wszystko pokopiowane
-
Jebaniutka! Potwierdzasz tylko moja teorię,że świry do mnie ciągną😅MagdaM. wrote:Karola to patologia trochę ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Jest prosta i szczera nie udaje kogoś kim nie jest
Nie jest tak fałszywa jak ty Gusia
Z tą patologią nie będę sie spierać ,trochę racji masz.
Ja jestem też zaznajomiona ze sztukami walki. Mam również dres. Ale zamiast z łapy, potrafię zarzucić z bebzola albo cyckiem chlasnąć.
Uśmiałam sie z tej jogi Gusi,dobrz to było 😅
Pojawiła mi tą gadka humor po wizycie z małą u rodzinnego. Osłuchała ją ale nawet w gardło nie spojrzała. Jak jej powiedziałam, żeby zajrzała.do uszu to mi powiedziała,że da mi skierowanie do laryngologa, tam jej zajrzy lekarz. Ona nie ma jak. Na samym wejściu się spluła, że nie mamy maseczki. Musiałam użyć tego swojego wyniosłego tonu i sklecić porządne zdanie. Ale się zmęczyłam😅
Blondi29, Werzol lubią tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:A wiecie co mi jest przykro
jestem chyba niezauważalna, no nawet mi nikt nie pociśnie
Spokojnie zaraz się znajdzie jakiś Gargamel
/ dobra kończę tę karuzelę śmiechu, gilmore girls wzywa xD dobranoc patusiary
xSmerfetkax, Elza1234, Anabbit, Margareetka, Werzol lubią tę wiadomość
-
Karola współczuję. Wielu rodzinnych traktuje niestety temat dzieci po macoszemu. Idziecie do laryngologa czy próbujesz przeczekać infekcję? U nas jest tak beznadziejna sytuacja z lekarzami POZ, że leczymy się sami w domu. Do lekarza chodzimy tylko żeby zaszczepić dziecko albo na jakieś prywatne wizyty specjalistyczne
-
Karola3xJ:D wrote:Jebaniutka! Potwierdzasz tylko moja teorię,że świry do mnie ciągną😅
Z tą patologią nie będę sie spierać ,trochę racji masz.
Ja jestem też zaznajomiona ze sztukami walki. Mam również dres. Ale zamiast z łapy, potrafię zarzucić z bebzola albo cyckiem chlasnąć.
Uśmiałam sie z tej jogi Gusi,dobrz to było 😅
Pojawiła mi tą gadka humor po wizycie z małą u rodzinnego. Osłuchała ją ale nawet w gardło nie spojrzała. Jak jej powiedziałam, żeby zajrzała.do uszu to mi powiedziała,że da mi skierowanie do laryngologa, tam jej zajrzy lekarz. Ona nie ma jak. Na samym wejściu się spluła, że nie mamy maseczki. Musiałam użyć tego swojego wyniosłego tonu i sklecić porządne zdanie. Ale się zmęczyłam😅
Ty to jeszcze możesz tulipanka po tym browarze ostatnim zrobić, więc lepiej nie fikać xD
Smerfetka wpisz się w grafik, na ten roast jest kolejka
Anabbit lubi tę wiadomość
-
Blondi29 wrote:Karola współczuję. Wielu rodzinnych traktuje niestety temat dzieci po macoszemu. Idziecie do laryngologa czy próbujesz przeczekać infekcję? U nas jest tak beznadziejna sytuacja z lekarzami POZ, że leczymy się sami w domu. Do lekarza chodzimy tylko żeby zaszczepić dziecko albo na jakieś prywatne wizyty specjalistyczne
Widzę, że nie tylko u nas ten problem. Kolejny raz przekładali nam szczepienie bo nie ma lekarza 🤷🏻♀️ A swoją drogą nawet jak jest to jakoś jej nie ufam specjalnie 🥶Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 21:23
-
Blondi29 wrote:Melduję, że spanie w łóżeczku zakończone porażką. Od dwóch miesięcy musi spać w dużym łóżku. Żeby było śmieszniej, ja niekoniecznie jestem jej tam potrzebna. Za jakiś czas spróbuję znowu. Nie jestem fanką współspania
Jezu u nas to samo. Tyłek dotyka łóżeczka i oczy jak 5 zł. Odkładam do naszego łóżka - śpi. Magia 😂
Przypomniało mi się właśnie, że wszechwiedząca Gusia mi wyjaśniła, że to dlatego że czuje się tam bezpiecznie i już wie, że będzie z nami spała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 21:28
Blondi29, Elza1234, Kkk77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH