Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody bije właśnie swój rekord drzemki, leci 2 godzina 😮
    Obawiam sie, ze to będzie jedyna drzemka dziś xD Stary z nim później zostaje, więc będzie zachwycony, że nie będą mieli chwili odpoczynku 🤣

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    A to zmienia postać rzeczy i kurcze chyba może być trudno 😢

U nas też wlatuje trzecią drzemka. Pierwsze dwie były po pół godziny w samochodzie, więc takie słabe i maruda straszny dziś. Te rehabilitacja totalnie rozwaliła nam dzień.. Na kolejna już się umówiłam na 12 😅

Mały jeszcze nie pełza, bo jak nie może dosięgnąć zabawki to zamiast coś kombinować i próbować to się wkurza i zaczyna się drzeć i się prostuje cały :(

U nas identycznie z pełzaniem. Chociaż dziś odkryłam, że obsunie to robić, ale nie chce. Gdy kładę jej moje dłonie otwarte przed nią, ona otwiera swoje i się trochę odpycha. No, ale takiego swobodnego pełzania pełzania brak

L. 🩷 | 06/2025 | 2 CS | 40+2 tc

✨ Zaczynamy drugi sezon ✨
    2 CS

23/06 — ⏸️
    09/07 — 🍤❤️
    03/08 — 🧸 2,57 cm
    17/08 — Panorama - zdrowy chłopiec 🩵
    26/08 — prenatalne I trymestru - 6,93 cm 🩵

preg.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja kiedyś narzekałam, że jem z dzieckiem na kolanach? To teraz odwołuje xD bo w ogóle nie mogę jeść w pobliżu, od razu jest krzyk i próby wyrywania jeśli ma w zasięgu ręki 🤦

preg.png

age.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie chcę się pożegnać. Jakoś tak nie wchodziłam tu ostatnio za często, teraz tyle nowych "twarzy", że już nie łapię wątku. Do tego jakieś trolle.

Na fb zostaje i mam nadzieję, że zostanę tam z Wami w stałym kontakcie 🙂.

Powodzenia dziewczyny!♥️

kasssia, Katikat lubią tę wiadomość

⏸️09.10.2024
    🤱💙17.06.2025💙

⏸️ 08.12.2015
    🤱💓 21.08.2016 💓
  • Alex_92 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiun chyba podzielę twój los, długo biłam się z myślami, ale nie jestem w stanie nadrabiać z małym, więc łapie tylko ostatnie „tematy”. A odpisując widzę, że już często są w międzyczasie kolejne strony.

Coś tam podczytuje, ale jak widziałam niektóre wiadomości od pewnych nowych dziewczyn to trochę odechciewa się w ogóle udzielać.

Miłego dnia dziewczyny ♥️
    Nie dajcie się strolować!

Katikat lubi tę wiadomość

23.09.2024 : FET + EG + AH 🤞🏻🤞🏻

9dpt: 145,9 prog: 53,2 ng/ml
    10dpt: 249,2
    14 dpt: 1083,11
    29 dpt CRL 0.45cm jest ❤️
    36 dpt CRL 1.11cm

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, trochę słabo to wyszło, że po tym jak Nineq zapytała czy ktoś chce dołączyć pojawiła się fala nowych osób i hejterów. Przepraszam was dziewczyny, bo to w sumie ja jako pierwsza się odezwałam. W takim razie ja też chyba odejdę, bo dziwnie się czuję z tym, że zapoczątkowałam niejako rozpad bardzo fajnej społeczności. Jeśli to przekona pozostałe dziewczyny do powrotu to bardzo się ucieszę

• Nineq Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Kurczę, trochę słabo to wyszło, że po tym jak Nineq zapytała czy ktoś chce dołączyć pojawiła się fala nowych osób i hejterów. Przepraszam was dziewczyny, bo to w sumie ja jako pierwsza się odezwałam. W takim razie ja też chyba odejdę, bo dziwnie się czuję z tym, że zapoczątkowałam niejako rozpad bardzo fajnej społeczności. Jeśli to przekona pozostałe dziewczyny do powrotu to bardzo się ucieszę
    Myślę, że to kwestia tego, że dziewczyny nie nadążają z wiadomościami, bo ich po prostu dużo i mają zajęcie z dziećmi. Jak dla mnie nowe osoby, w tym Ty i te, które się udzielają (nie mówię o tych, które sieją zamęt) w niczym nie zawiniły.

Dziewczyny są na fb, łatwiej tam im nadążyć. A forum... i tak pewnie tu będziemy 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 15:43

Elza1234, KarolaKinga lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabym dołączyć jeszcze do Was na fb? :) Nosa mi wysyłała link na początku ale akurat rodziłam i potem był już expired 🤪

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Młody bije właśnie swój rekord drzemki, leci 2 godzina 😮
    Obawiam sie, ze to będzie jedyna drzemka dziś xD Stary z nim później zostaje, więc będzie zachwycony, że nie będą mieli chwili odpoczynku 🤣

Nie wiem jak Wy to robicie 🙈 u nas takie drzemki tylko jesli z nim leżę 😅

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    Mogłabym dołączyć jeszcze do Was na fb? :) Nosa mi wysyłała link na początku ale akurat rodziłam i potem był już expired 🤪
    Myślę, że na spokojnie. Tylko nie wiem czy Nosa może to zrobić czy Cel też (bo jest moderatorem).
    Napisałam jej wiadomość.

Edit. Napisz do niej to powiedziała, że Ci wyślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 16:34

Lauraa lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔
    Kkk chyba planuje teraz jakoś.

Ja zastanawiam się jaki kupować (mamy jeszcze czas, bo młody się mieści w maxi cosi). Nie wiem czy maxi cosi znowu czy britax?

Lauraa lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz :) mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym do was dołączyć na fejsie :((( nie wiem tylko jak mam to zrobić bardziej anonimowo no bo moja robota 🙃

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia załóż sobie fejk konto 😅 ja mam takie do pracy, a Ty zrobisz na odwrót xD

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️

Blackapple, KarolaKinga, Anabbit, Kkk77, Margareetka lubią tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde może tak zrobię. A jak to jest z przełączaniem się? Trzeba się ciągle przelogowowywac itd czy łatwo to idzie? 🫣

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Gusia_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️

Najpierw musiałabym je komuś zakosić bo sama to sobie coś zrobię próbując zrobić szpagat 😂😂😂👌

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Kkk77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:

Taaak, już się wybieramy od 2 tygodni i mam nadzieję że w sb dojedziemy xD prawdopodobnie padnie na besafe, ostatnim razem najlepiej leżał, zobaczymy jak jest jeszcze trochę większy. Wtedy miał luzy pod pasami jeszcze trochę.

A ze spaniem to jak zasypia to z nim leżę, później się ewakuuje, chyba że też polegnę xD dzisiaj z tego wszystkiego to już nie wiedziałam co ze sobą zrobić XD

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz :) mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny

Ooo super, dzięki wielkie ❤️

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
‹‹ ‹ 2530 2531 2532 2533 2534 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ