CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Margareetka wrote:A to zmienia postać rzeczy i kurcze chyba może być trudno 😢
U nas też wlatuje trzecią drzemka. Pierwsze dwie były po pół godziny w samochodzie, więc takie słabe i maruda straszny dziś. Te rehabilitacja totalnie rozwaliła nam dzień.. Na kolejna już się umówiłam na 12 😅
Mały jeszcze nie pełza, bo jak nie może dosięgnąć zabawki to zamiast coś kombinować i próbować to się wkurza i zaczyna się drzeć i się prostuje cały
U nas identycznie z pełzaniem. Chociaż dziś odkryłam, że obsunie to robić, ale nie chce. Gdy kładę jej moje dłonie otwarte przed nią, ona otwiera swoje i się trochę odpycha. No, ale takiego swobodnego pełzania pełzania brak -
Oficjalnie chcę się pożegnać. Jakoś tak nie wchodziłam tu ostatnio za często, teraz tyle nowych "twarzy", że już nie łapię wątku. Do tego jakieś trolle.
Na fb zostaje i mam nadzieję, że zostanę tam z Wami w stałym kontakcie 🙂.
Powodzenia dziewczyny!♥️
kasssia, Katikat lubią tę wiadomość
⏸️09.10.2024
🤱💙17.06.2025💙
⏸️ 08.12.2015
🤱💓 21.08.2016 💓 -
Asiun chyba podzielę twój los, długo biłam się z myślami, ale nie jestem w stanie nadrabiać z małym, więc łapie tylko ostatnie „tematy”. A odpisując widzę, że już często są w międzyczasie kolejne strony.
Coś tam podczytuje, ale jak widziałam niektóre wiadomości od pewnych nowych dziewczyn to trochę odechciewa się w ogóle udzielać.
Miłego dnia dziewczyny ♥️
Nie dajcie się strolować!
Katikat lubi tę wiadomość
-
Kurczę, trochę słabo to wyszło, że po tym jak Nineq zapytała czy ktoś chce dołączyć pojawiła się fala nowych osób i hejterów. Przepraszam was dziewczyny, bo to w sumie ja jako pierwsza się odezwałam. W takim razie ja też chyba odejdę, bo dziwnie się czuję z tym, że zapoczątkowałam niejako rozpad bardzo fajnej społeczności. Jeśli to przekona pozostałe dziewczyny do powrotu to bardzo się ucieszę
-
Myślę, że to kwestia tego, że dziewczyny nie nadążają z wiadomościami, bo ich po prostu dużo i mają zajęcie z dziećmi. Jak dla mnie nowe osoby, w tym Ty i te, które się udzielają (nie mówię o tych, które sieją zamęt) w niczym nie zawiniły.Blondi29 wrote:Kurczę, trochę słabo to wyszło, że po tym jak Nineq zapytała czy ktoś chce dołączyć pojawiła się fala nowych osób i hejterów. Przepraszam was dziewczyny, bo to w sumie ja jako pierwsza się odezwałam. W takim razie ja też chyba odejdę, bo dziwnie się czuję z tym, że zapoczątkowałam niejako rozpad bardzo fajnej społeczności. Jeśli to przekona pozostałe dziewczyny do powrotu to bardzo się ucieszę
Dziewczyny są na fb, łatwiej tam im nadążyć. A forum... i tak pewnie tu będziemy 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 15:43
Elza1234, KarolaKinga lubią tę wiadomość
-
Kkk77 wrote:Młody bije właśnie swój rekord drzemki, leci 2 godzina 😮
Obawiam sie, ze to będzie jedyna drzemka dziś xD Stary z nim później zostaje, więc będzie zachwycony, że nie będą mieli chwili odpoczynku 🤣
Nie wiem jak Wy to robicie 🙈 u nas takie drzemki tylko jesli z nim leżę 😅 -
Myślę, że na spokojnie. Tylko nie wiem czy Nosa może to zrobić czy Cel też (bo jest moderatorem).Lauraa wrote:Mogłabym dołączyć jeszcze do Was na fb?
Nosa mi wysyłała link na początku ale akurat rodziłam i potem był już expired 🤪
Napisałam jej wiadomość.
Edit. Napisz do niej to powiedziała, że Ci wyślę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 16:34
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Kkk chyba planuje teraz jakoś.Lauraa wrote:I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔
Ja zastanawiam się jaki kupować (mamy jeszcze czas, bo młody się mieści w maxi cosi). Nie wiem czy maxi cosi znowu czy britax?
Lauraa lubi tę wiadomość
-
Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz
mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny
-
Lauraa wrote:O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️
Najpierw musiałabym je komuś zakosić bo sama to sobie coś zrobię próbując zrobić szpagat 😂😂😂👌 -
Lauraa wrote:I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔
Taaak, już się wybieramy od 2 tygodni i mam nadzieję że w sb dojedziemy xD prawdopodobnie padnie na besafe, ostatnim razem najlepiej leżał, zobaczymy jak jest jeszcze trochę większy. Wtedy miał luzy pod pasami jeszcze trochę.
A ze spaniem to jak zasypia to z nim leżę, później się ewakuuje, chyba że też polegnę xD dzisiaj z tego wszystkiego to już nie wiedziałam co ze sobą zrobić
-
Gusia_ wrote:Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz
mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny
Ooo super, dzięki wielkie ❤️