X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia załóż sobie fejk konto 😅 ja mam takie do pracy, a Ty zrobisz na odwrót xD

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️

Blackapple, KarolaKinga, Anabbit, Kkk77, Margareetka lubią tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde może tak zrobię. A jak to jest z przełączaniem się? Trzeba się ciągle przelogowowywac itd czy łatwo to idzie? 🫣

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • Gusia_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️

Najpierw musiałabym je komuś zakosić bo sama to sobie coś zrobię próbując zrobić szpagat 😂😂😂👌

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Kkk77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauraa wrote:
    I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔

Taaak, już się wybieramy od 2 tygodni i mam nadzieję że w sb dojedziemy xD prawdopodobnie padnie na besafe, ostatnim razem najlepiej leżał, zobaczymy jak jest jeszcze trochę większy. Wtedy miał luzy pod pasami jeszcze trochę.

A ze spaniem to jak zasypia to z nim leżę, później się ewakuuje, chyba że też polegnę xD dzisiaj z tego wszystkiego to już nie wiedziałam co ze sobą zrobić XD

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz :) mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny

Ooo super, dzięki wielkie ❤️

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o którym dokładnie modelu Avionauta mówicie dalej?
    Jeszcze mamy sporo miejsca, ale zapiszę sobie

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Kurde może tak zrobię. A jak to jest z przełączaniem się? Trzeba się ciągle przelogowowywac itd czy łatwo to idzie? 🫣

Jak jesteś zalogowana na telefonie i masz hasła zapieane to można się łatwo się przelogowywac między kontami :) chociaż mnie czasem wyloguje i trzeba znowu hasło wpisywać, różnie bywa xD

Gusia_ lubi tę wiadomość

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego się boję bo mam te uwierzytelnianie dwuskładnikowe

Ja mam avionaut tego 9-18 aerofix czy coś takiego. Do jazdy tyłem. I moja trzylatka jeszcze go użytkuje. Ja z tych co chcą jak najdłużej wozić dzieci tyłem do kierunku jazdy

Elza1234, Margareetka, Maj.a lubią tę wiadomość

preg.png

👧👧 dwie córki

Hashimoto
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U na kolejna drzemka trwająca od 16... Juz się boję co będzie w nocy 🙈 ja wiem, że wstał dziś przed 6 ale no kto to widział tyle spać w dzień xD

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Gusia boisz sie pokazać swoją prawdziwa twarz koleżankom?
    W końcu by ogarnęły jaką ściemę im tu walisz o idealnym życiu 🙃🙃🙃

• Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    Co Gusia boisz sie pokazać swoją prawdziwa twarz koleżankom?
    W końcu by ogarnęły jaką ściemę im tu walisz o idealnym życiu 🙃🙃🙃

Ale Ci się nudzi, u nas na wątku lipcowym też zadymę z ConteBis robiłaś…

👩🏻 35 & 👨‍🦱 43

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg wyszłam na paznokcie jak to na pato matkę przystało i wiecie co? Mąż mi wysłał filmik z nieśmiałymi próbami pełzania młodej. 🥹🥹🥹 na razie takie mikro poruszenia, ale i tak się jaram.

Grzegrzula, Elza1234, KarolaKinga, xSmerfetkax, kasssia, Blondi29, Truuskaawka, Blackapple, Karuzela, Nineq, Minimix, Gusia_, Margareetka, Lauraa lubią tę wiadomość

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:

Contebis sama zadymę robiła, zresztą nie tylko w waszym wątku
    Tobie tez sie nudzi jak latasz po innych wątkach i czytasz co gdzie kto pisze 😆😆😆

• Nineq Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klepnęliśmy sale na wesele🙉
    I z głowy.
    Teraz jeszcze milion innych rzeczy, ale to mogę robić w drugiej połowie roku.

xSmerfetkax, kasssia, Anabbit, Elza1234, Truuskaawka, Kkk77, Blondi29, Lauraa, Blackapple, Grzegrzula, Karuzela, Milczotka, Gusia_, Maj.a, Margareetka, Katikat, KarolaKinga lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • ConteBis Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaM. wrote:
    Contebis sama zadymę robiła, zresztą nie tylko w waszym wątku
    Tobie tez sie nudzi jak latasz po innych wątkach i czytasz co gdzie kto pisze 😆😆😆
    Ale to ty włazisz na inne wątki i czytasz co gdzie kto pisze 🤭 Smutne musisz mieć życie. Współczuję 🫡 i proszę mnie więcej nie wciągać w to swoje smutne życie.

age.png
  • MagdaM. Przyjaciółka

Wysłany: 15 stycznia, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    Ale to ty włazisz na inne wątki i czytasz co gdzie kto pisze 🤭 Smutne musisz mieć życie. Współczuję 🫡 i proszę mnie więcej nie wciągać w to swoje smutne życie.

O conte a ty tu co robisz jak nie włazisz i czytasz? Czy to twój wątek ciążowy? Przyganiał kocioł garnkowi 🙃
    Zresztą to nie ja ciebie wciągam ale prosiaczek zaczęła temat, ja tylko odpowiadam.
    Tak wchodzę i czytam, po to jest forum by to robić 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

• Klarara Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ConteBis wrote:
    To smutne życie, to już przestarzały tekst. Tym bardziej, że sama latasz po całych internetach ledwo wyrabiając się na zakrętach.

1;20716;93
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Omg wyszłam na paznokcie jak to na pato matkę przystało i wiecie co? Mąż mi wysłał filmik z nieśmiałymi próbami pełzania młodej. 🥹🥹🥹 na razie takie mikro poruszenia, ale i tak się jaram.
    Wiesz co zmotywowało mojego do ruchu? Telefon, kable, klapki. Spróbuj to może się rozpędzi😆😆

Anabbit lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Tego się boję bo mam te uwierzytelnianie dwuskładnikowe

Ja mam avionaut tego 9-18 aerofix czy coś takiego. Do jazdy tyłem. I moja trzylatka jeszcze go użytkuje. Ja z tych co chcą jak najdłużej wozić dzieci tyłem do kierunku jazdy
    Też mamy ten fotelik jako następny kupiony. Czeka zapakowany na swój czas.
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Na Winiarach tez robiła zamęt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 20:16

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
‹‹ 2534 2535 2536 2537 2538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ