CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Lauraa wrote:O i będziesz mogła wrzucić fejk zdjęcie z idealną fryzurą, szpilkami, pijącą matche w trakcie robienia szpagatu 🤪❤️
Najpierw musiałabym je komuś zakosić bo sama to sobie coś zrobię próbując zrobić szpagat 😂😂😂👌 -
Lauraa wrote:I od razu pytanie.. Ktoś już kupował kolejny fotelik? Naszemu już widać ciasno i nie wiem czy brać kolejnego avionauta 9-36kg. Gusia pamiętam coś kiedyś pisałaś o kolejnym 🤔
Taaak, już się wybieramy od 2 tygodni i mam nadzieję że w sb dojedziemy xD prawdopodobnie padnie na besafe, ostatnim razem najlepiej leżał, zobaczymy jak jest jeszcze trochę większy. Wtedy miał luzy pod pasami jeszcze trochę.
A ze spaniem to jak zasypia to z nim leżę, później się ewakuuje, chyba że też polegnę xD dzisiaj z tego wszystkiego to już nie wiedziałam co ze sobą zrobić
-
Gusia_ wrote:Laura ten kolejny avionaut jest super, jak o nim myślisz, to bierz
mamy też britaxa i nie polecam ze względu na to, że ciągle wychodzi mi z obudowy tapicerka i to jest strasznie wkurzające. Ciągle to trzeba poprawiać, a córka akurat ta spokojna więc nie wiem czemu tak się dzieje. Wiem, że one dobrze wychodzą w testach bezpieczeństwa ale ja ciągle klnę na ten fotelik i kiedyś jak Boga kocham zamówię inny
Ooo super, dzięki wielkie ❤️ -
Gusia_ wrote:Kurde może tak zrobię. A jak to jest z przełączaniem się? Trzeba się ciągle przelogowowywac itd czy łatwo to idzie? 🫣
Jak jesteś zalogowana na telefonie i masz hasła zapieane to można się łatwo się przelogowywac między kontami
chociaż mnie czasem wyloguje i trzeba znowu hasło wpisywać, różnie bywa xD
Gusia_ lubi tę wiadomość
-
Tego się boję bo mam te uwierzytelnianie dwuskładnikowe
Ja mam avionaut tego 9-18 aerofix czy coś takiego. Do jazdy tyłem. I moja trzylatka jeszcze go użytkuje. Ja z tych co chcą jak najdłużej wozić dzieci tyłem do kierunku jazdy
Elza1234, Margareetka lubią tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH