SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do alkoholu na imprezach to my mieliśmy typowe wschodnie wesel z alkoholem. Sami też piliśmy, bo nie widzę w tym nic złego jeśli dorośli potrafią pić i się dobrze bawić.
    Aczkolwiek od kiedy mamy dziecko to oboje nie pijemy i nie wyobrażam sobie żeby któreś z nas się upiło 🙄
    Swoją drogą wczoraj się dowiedziałam, że jedna część rodziny się dogadywała, kto u nich prowadzi na chrzciny, a kto będzie pił. Tylko, że my nie stawiamy alkoholu xDD A moja mama nie wyprowadzała ich z błędu, bo cytując „nie będzie się za mnie tłumaczyć” XDDDD

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Pytanie do tych z Was, których bobasy śpią w łóżeczkach - też ostatnio zaczęły takie wędrówki? XD młody zrobił już dziś chyba 5 okrążenie wokół własnej osi, 3 razy był na brzuchu, 2 razy twarzą w materacu (aż mnie zestresował czy się nie dusi 🙈) i dopiero 20min temu wpadł w głębszą fazę snu, bo się chyba zmęczył 🫠🫠🫠🫠

Mój to tak pół na pół śpi tzn po karmieniu środkowym w nocy już go nie odkładam, więc może trochę mniej czasu na takie akcje, ale zdarza się leżenie twarzą w materac czasami a na brzuch i kręcenie się wokól osi to nawet bardzo często.

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkk77 wrote:
    Pytanie do tych z Was, których bobasy śpią w łóżeczkach - też ostatnio zaczęły takie wędrówki? XD młody zrobił już dziś chyba 5 okrążenie wokół własnej osi, 3 razy był na brzuchu, 2 razy twarzą w materacu (aż mnie zestresował czy się nie dusi 🙈) i dopiero 20min temu wpadł w głębszą fazę snu, bo się chyba zmęczył 🫠🫠🫠🫠

Oj tak i coraz ciekawsze te wędrówki, kolejny raz opuściliśmy materac 😅

age.png
‹‹ 2541 2542 2543 2544 2545
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ