CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
My nie doczekaliśmy 😆chcieliśmy raz, miał być do 13, nie było to poszliśmy na zakupy. Więcej nie będę czekała.Elza1234 wrote:Mieliśmy księdza po kolędzie dziś
Jak zobaczył małą to od razu zaczął mówić nt aborcji i in vitro
Niby o in vitro mówił, że kościół jest za ale zaczął coś pitolić o zabijaniu zarodków wiec się zagotowałam i mu powiedziałam że źle trafił 🙈
Mój też szczerbaty, ale to po mnie tak ma. Chociaż na dole wygląda coś jak dwa zęby, które kwestia czasu, a wyjdą.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Czy jeżeli zaraz po zakupie fotelika było w nim i spanko i sranko to znaczy, że to dobry wybór?
pampersik się trochę przekrzywił i oberwały spodnie i merynos, ale wełna to jednak porządna inwestycja - fotelik pozostał czysty xD
Ostatecznie ani besafe, ani nuna - Swandoo Marie 5 🤣 jak Stary zrobił mu jakieś zdjęcie jak w nim siedzi to wrzucę Wam potem na fb. Ale z 1,5h tam byliśmy, no nie odważyłabym się brać fotelika w ciemno 🤣 -
Mnie Ikp uratowało psychicznie jak leżałam ze sobą po porodzie, bo chociaż wiedziałam po południu co się ze mną dzieje 🙈Karola3xJ:D wrote:Powiem Wam,ze to wrzucanie wyników i IKP to jest serio mistrzostwo. Już dziś ma panel alergiczny częściowo gotowy. Bmk,białko jaja,żółtko I ryż okej.
Kkk77 u mnie w otoczeniu parę osób ma swandoo i są bardzo zadowoleni. -
Karola3xJ:D wrote:Powiem Wam,ze to wrzucanie wyników i IKP to jest serio mistrzostwo. Już dziś ma panel alergiczny częściowo gotowy. Bmk,białko jaja,żółtko I ryż okej.
Kkk77 u mnie w otoczeniu parę osób ma swandoo i są bardzo zadowoleni.
Kurde no mega fajny jest, w sumie to był pierwszy jaki przymierzyliśmy i moglibyśmy wyjść po 10minutach, gdyby nie mierzenie pierdyliarda innych już chyba dla zasady 🙈
A i melduje aktualizacje u młodego - pełzanie i czworaki tego samego dnia xD
Elza1234, Grzegrzula, Tanashi, Blackapple, Margareetka, Anabbit, Lauraa, przygodami66, Werzol lubią tę wiadomość
-
Cel gratuluję pierwszego ząbka 🥰
Skończyłam robić z mamą słodkości na chrzest, narobiłyśmy się jak dzikie wieprze. Cała jedna lodówka zajęta słodyczami 🤣 chyba możemy otworzyć firmę cateringową
Elza1234, Anabbit, Cel95, Blondi29, kasssia, Werzol lubią tę wiadomość
-
Blackapple testowałam te cake sicles i wyszły spoko. Wpisz w google kluska upiecze cake sicles Red velvet, wyskoczy Ci przepis
w środku jest ciasto Red Velvet i taka żelka truskawkowa. W zelce ona daje samą pektynę, ja dałam jeszcze żelatynę żeby było stabilniejsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia, 16:42
Blackapple lubi tę wiadomość
-
Jakie słuchawki wygłuszające polecacie? Czy takie zwykłe, Kidwell, czy innej firmy do ok. 70 zł są okej? Bo wydam ponad 130 zł na EciPeci, a lot w tym roku będziemy mieć jeden. Imprezy też się nie zapowiadają. I będą leżeć te słuchawki.
-
Nineq wrote:Jakie słuchawki wygłuszające polecacie? Czy takie zwykłe, Kidwell, czy innej firmy do ok. 70 zł są okej? Bo wydam ponad 130 zł na EciPeci, a lot w tym roku będziemy mieć jeden. Imprezy też się nie zapowiadają. I będą leżeć te słuchawki.
Mamy ecipeci, ale sprawdzały się dopóki dziecko było łyse. Bo mają z tyłu rzep, jak jest trochę włosów, to bardzo się plączą. Dla córki mamy już takie normalnie zakładane, ale nie wiem czy dla niemowląt takie są
-
Mojemu już zaczęły rosnąć włosy i do końca kwietnia jak mamy wyjazd na pewno będą dłuższe.Tanashi wrote:Mamy ecipeci, ale sprawdzały się dopóki dziecko było łyse. Bo mają z tyłu rzep, jak jest trochę włosów, to bardzo się plączą. Dla córki mamy już takie normalnie zakładane, ale nie wiem czy dla niemowląt takie są

Właśnie te zwykłe to pokazuje, że dla starszych dzieci. Dla niemowlaków (bo będzie miał wtedy 11 miesięcy) to nadal z takie z gumką czy z czym one tam są. -
Ja dziś położyłam dziecko spać o 17:35 na noc. Tak, liczę się z konsekwencjami, ale dziś tragedia drzemkowa. Dwie drzemki, jedna 30 min a druga 25. Spędziliśmy dzień z teściami, a oni są tak przebodzcowujacy że masakra. Aktualnie siedzę pod kocem, w ciemnym salonie i napawam się cisza.
Żeby wam zobrazować, moja teściowa nie wie, że dziecko może się pobawić zabawką przez chwile i nie trzeba mówić do nie ciągle BAAAAWO, CUDOOOOOOWNIEEEE BRAAAAAWOOOOO (to wszystko na mega wysokich tonach) 🙄🙄🙄🙄🙄 -
Anabbit wrote:Tanashi uważam, że powinnaś pochwalić się na fejsie słodkościami, które zrobiłaś. No chyba, że jednak jesteś pozerka i zamawiasz te rzeczy a tu się tylko chwalisz …
Kurde no to nawet się tu podzielę żeby Magda zobaczyła że można mieć inną pasję niż trollowanie 🤣 ale na razie mam tylko zdj tortu i cake sicles, bo nie zdążyłam innych, a już wywieźliśmy na salę. Ale jutro wrócę z foto relacją xd a zdj tortu córki z jej urodzin, ale teraz zrobiłam taki sam, tylko większy.
https://zapodaj.net/plik-L1Gu0nRAkM
https://zapodaj.net/plik-7l55eRo2UW
https://zapodaj.net/plik-pY3VVArZvy
Nineq, Anabbit, Grzegrzula, Margareetka, KarolaKinga, Elza1234, Marsol, Truuskaawka, Kkk77, Karuzela, Blackapple, Lauraa, kasssia, przygodami66, lusix, Gusia_, xSmerfetkax, Werzol lubią tę wiadomość
-
Nineq wrote:Jakie słuchawki wygłuszające polecacie? Czy takie zwykłe, Kidwell, czy innej firmy do ok. 70 zł są okej? Bo wydam ponad 130 zł na EciPeci, a lot w tym roku będziemy mieć jeden. Imprezy też się nie zapowiadają. I będą leżeć te słuchawki.
Chce ci sie lecieć z tak małym bobasem na wakacje?
Umeczysz sie okropnie. Jak nie bedzie chodzil a tylko raczkowal to wlezie do każdej dziury.... juz nie mówiąc o locie samolotem, będziesz mieć szczęście jak nie bedzie krzyczeć 3/4 lotu 😳 -
Tanashi wrote:Kurde no to nawet się tu podzielę żeby Magda zobaczyła że można mieć inną pasję niż trollowanie 🤣 ale na razie mam tylko zdj tortu i cake sicles, bo nie zdążyłam innych, a już wywieźliśmy na salę. Ale jutro wrócę z foto relacją xd a zdj tortu córki z jej urodzin, ale teraz zrobiłam taki sam, tylko większy.
https://zapodaj.net/plik-L1Gu0nRAkM
https://zapodaj.net/plik-7l55eRo2UW
https://zapodaj.net/plik-pY3VVArZvy
No coz jak na robione w domu mogą byc, widac niedociągnięcia
Ale w cukierni byłyby ładniejsze
Co kto lubi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Niemniej podziwiam ze ci sie chce, ja jednak wolę pomykać w koczku w rozciagnietych legginsach i trollować -
Kolesie chodzą w legginsach i koczku? Co za czasy.MagdaM. wrote:No coz jak na robione w domu mogą byc, widac niedociągnięcia
Ale w cukierni byłyby ładniejsze
Co kto lubi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Niemniej podziwiam ze ci sie chce, ja jednak wolę pomykać w koczku w rozciagnietych legginsach i trollować
Tanasi ładny ten tort. Taki minimalistyczny jak lubię. Ja już dawno nie robiłam tortu. Kiedyś piekłam ładne.
Tanashi, Gusia_ lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam ecipeci na lot i miał je założone może z 10min w samolocie 🙈 w drodze powrotnej nawet już nie próbował mu zakładać. Jakbyś chciała to mogę je sprzedać za koszt wysyłki, bo sama je kupiłam na vinted za 40zl w bardzo dobrym stanie. -
ChętnieMargareetka wrote:Ja kupiłam ecipeci na lot i miał je założone może z 10min w samolocie 🙈 w drodze powrotnej nawet już nie próbował mu zakładać. Jakbyś chciała to mogę je sprzedać za koszt wysyłki, bo sama je kupiłam na vinted za 40zl w bardzo dobrym stanie.