CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
My nie doczekaliśmy 😆chcieliśmy raz, miał być do 13, nie było to poszliśmy na zakupy. Więcej nie będę czekała.Elza1234 wrote:Mieliśmy księdza po kolędzie dziś
Jak zobaczył małą to od razu zaczął mówić nt aborcji i in vitro
Niby o in vitro mówił, że kościół jest za ale zaczął coś pitolić o zabijaniu zarodków wiec się zagotowałam i mu powiedziałam że źle trafił 🙈
Mój też szczerbaty, ale to po mnie tak ma. Chociaż na dole wygląda coś jak dwa zęby, które kwestia czasu, a wyjdą.
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Czy jeżeli zaraz po zakupie fotelika było w nim i spanko i sranko to znaczy, że to dobry wybór?
pampersik się trochę przekrzywił i oberwały spodnie i merynos, ale wełna to jednak porządna inwestycja - fotelik pozostał czysty xD
Ostatecznie ani besafe, ani nuna - Swandoo Marie 5 🤣 jak Stary zrobił mu jakieś zdjęcie jak w nim siedzi to wrzucę Wam potem na fb. Ale z 1,5h tam byliśmy, no nie odważyłabym się brać fotelika w ciemno 🤣 -
Mnie Ikp uratowało psychicznie jak leżałam ze sobą po porodzie, bo chociaż wiedziałam po południu co się ze mną dzieje 🙈Karola3xJ:D wrote:Powiem Wam,ze to wrzucanie wyników i IKP to jest serio mistrzostwo. Już dziś ma panel alergiczny częściowo gotowy. Bmk,białko jaja,żółtko I ryż okej.
Kkk77 u mnie w otoczeniu parę osób ma swandoo i są bardzo zadowoleni. -
Karola3xJ:D wrote:Powiem Wam,ze to wrzucanie wyników i IKP to jest serio mistrzostwo. Już dziś ma panel alergiczny częściowo gotowy. Bmk,białko jaja,żółtko I ryż okej.
Kkk77 u mnie w otoczeniu parę osób ma swandoo i są bardzo zadowoleni.
Kurde no mega fajny jest, w sumie to był pierwszy jaki przymierzyliśmy i moglibyśmy wyjść po 10minutach, gdyby nie mierzenie pierdyliarda innych już chyba dla zasady 🙈
A i melduje aktualizacje u młodego - pełzanie i czworaki tego samego dnia xD
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH