X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi super robota 😍

Tanashi lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Chętnie :)

Napisz do mnie na fb to się dogadamy 😀

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq jak kupiłam z allegro za 35 zł . Miala je założone tylko na start,wzonszenie i obniżanie /lądowanie. Wydaje mi sie ,że nie zatkało jej uszu dzięki i temu

Nineq lubi tę wiadomość

event.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, omg az sie głodna zrobilam 🤩 jako antytalent cukierniczy podziwiam!
    Anabbit, Twoi tesciowie brzmią jak moi, nie istnieje dla nich cos takiego jak samodzielnie bawiące sie dziecko trzeba caly czas do niego gadać, zwracać uwagę, cos pokazywać, robić tiu tiu tiu tak ze wiem co czujesz.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi zdolna bestia jesteś :)
    Brawo

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    My nie doczekaliśmy 😆chcieliśmy raz, miał być do 13, nie było to poszliśmy na zakupy. Więcej nie będę czekała.

Mój też szczerbaty, ale to po mnie tak ma. Chociaż na dole wygląda coś jak dwa zęby, które kwestia czasu, a wyjdą.

U nas był w czwartek ksiądz. Przyszedł o 21 i zadzwonił dzwonkiem (spacerówka stoi przed drzwiami, co sugeruje obecność dziecka) xDDDD

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga wrote:
    Tanashi, omg az sie głodna zrobilam 🤩 jako antytalent cukierniczy podziwiam!
    Anabbit, Twoi tesciowie brzmią jak moi, nie istnieje dla nich cos takiego jak samodzielnie bawiące sie dziecko trzeba caly czas do niego gadać, zwracać uwagę, cos pokazywać, robić tiu tiu tiu tak ze wiem co czujesz.

Otóż to, nawet jeśli się czymś zainteresuje to trzeba i tak pobić brawo, albo coś innego pokazać XDDD

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    U nas był w czwartek ksiądz. Przyszedł o 21 i zadzwonił dzwonkiem (spacerówka stoi przed drzwiami, co sugeruje obecność dziecka) xDDDD
    21?😵ja o tej to w łóżku chilluje. Wpusciliscie?

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    21?😵ja o tej to w łóżku chilluje. Wpusciliscie?

Taaaa bo potrzebowaliśmy od niego zgody na chrzest w innej parafii xdd no cały wieczór nam zjebał xd bo od 18 czekaliśmy na niego

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi mega! Ostatnio mam taką ochotę na słodkie 😵‍💫
    Moja przyjaciółka urodziła, nie mogę się napatrzeć i nie mogę uwierzyć, że jeszcze niedawno nasze bobasy takie były 🥰

Tanashi, Margareetka, Elza1234, xSmerfetkax lubią tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny!

Laura zobaczyłam, że Twój maluch ma już 8 miesięcy, jeju, jakoś mnie to uderzyło 🤯 zaraz będziemy planować roczek

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kiedy to minęło, serio… a właśnie mam plan zacząć myśleć nad roczkiem i chrzcinami w jednym 🫢
    Przyjaciółka mi napisała jaka byla pierwsza noc w domu z bobasem, ze nawał w piersiach, ból, całą noc płacz, zasypianie na siedząco. Jeju, serio jakoś człowiek wypiera te początki

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przygodami66 wrote:
    KKK u mnie od paru dni młoda zaczęła wstawać w nocy i chodzi nam po głowach. Też często przebudza się kładzie na brzuch ale twarzą w materac więc jej pilnuje. Nie wiem czy to kolejny regres czy jak haha

U nas też wędrówki, przekręcanie na brzuch, twarz w materacu. Z miesiąc temu było to samo i przeszło i znowu widzę wróciło 🙈
    W ostatnich dniach wykopałam męża z sypialni na kanapę… bo młody mi się przebudza, chwilę go ułożę, dam smoczka i chce spać dalej a tu nagle mąż zaczyna chrapać i nie mam szans na spanie 😅 no cóż…

przygodami66 lubi tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura mój jak nie chrapał, tak teraz przy dziecku taaakii zmęczony, że też chrapie 🤣.

A co do nocnych wędrówek dzieciaków…to ja serio nie wiem skąd jej się to bierze teraz. Śmieje się, że skoro zaczęło się stabilizować z nocnym wstawaniem co 2h na jedzenie, to musiało przejść w coś innego 🤣 nie może być za dobrze

• Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przygodami66 wrote:
    Laura mój jak nie chrapał, tak teraz przy dziecku taaakii zmęczony, że też chrapie 🤣.

A co do nocnych wędrówek dzieciaków…to ja serio nie wiem skąd jej się to bierze teraz. Śmieje się, że skoro zaczęło się stabilizować z nocnym wstawaniem co 2h na jedzenie, to musiało przejść w coś innego 🤣 nie może być za dobrze

Ooo nawet nie jestem w stanie policzyć ile razy dziennie mój mąż mówi jaki jest zmęczony 🤣🤣
    Bobasy ćwiczą w nocy nowe umiejętności, dbają o to żebyśmy się nie nudziły 🤪

przygodami66 lubi tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • kasssia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi, pięknie! Ja dzisiaj robiłam tort dla teściowej, bo ten tydzień temu był próbny no i na cholerę próbowałam to nie wiem. Dzisiaj wyszedł dużo brzydszy. Wyszło za mało kremu i boki są nie zakryte, do tego krzywo przekroiłam biszkopt i to mocno widać. Jest rustykalnie 😃 no nic powiem, że z córką robiłam.

Karola, mam nadzieję że nie będą was długo trzymać na oddziale i że nic tam wam nie znajdą poważnego.

Co do wesel, to ja jednak jestem zdania właśnie że impreza jest jednak dla młodych a nie dla reszty… w końcu swój ślub ma się (raczej) raz w życiu, wiec kurde powinno się mieć prawo robić co się chce. Sorry ale iść do kogoś w gości i mieć jakieś oczekiwania że będzie tak czy siak to buractwo wg mnie. Jak idę do kogoś to nie oczekuję, że będą mi pod nos podstawiać same ulubione potrawy, tylko staram się docenić czymkolwiek mnie ktoś ugości. Dlatego nie planuję wesela, bo wkurza mnie właśnie, że ludzie idą i mają jeszcze jakieś wymagania xD

Z update’ów u nas to mamy dwa zęby i chyba teraz idzie góra. W dzień córka prawie wcale nie śpi, dzisiaj np. jedna drzemka ok 30 min 😅 ale za to zaczęła trochę jeść. Dziękuję za uwagę.

age.png

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @przygodami66 przerażają mnie te algorytmy, właśnie mi się wyświetliło
    IMG-6808.jpg

Grzegrzula lubi tę wiadomość

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasssia wrote:
    Tanashi, pięknie! Ja dzisiaj robiłam tort dla teściowej, bo ten tydzień temu był próbny no i na cholerę próbowałam to nie wiem. Dzisiaj wyszedł dużo brzydszy. Wyszło za mało kremu i boki są nie zakryte, do tego krzywo przekroiłam biszkopt i to mocno widać. Jest rustykalnie 😃 no nic powiem, że z córką robiłam.

Karola, mam nadzieję że nie będą was długo trzymać na oddziale i że nic tam wam nie znajdą poważnego.

Co do wesel, to ja jednak jestem zdania właśnie że impreza jest jednak dla młodych a nie dla reszty… w końcu swój ślub ma się (raczej) raz w życiu, wiec kurde powinno się mieć prawo robić co się chce. Sorry ale iść do kogoś w gości i mieć jakieś oczekiwania że będzie tak czy siak to buractwo wg mnie. Jak idę do kogoś to nie oczekuję, że będą mi pod nos podstawiać same ulubione potrawy, tylko staram się docenić czymkolwiek mnie ktoś ugości. Dlatego nie planuję wesela, bo wkurza mnie właśnie, że ludzie idą i mają jeszcze jakieś wymagania xD

Z update’ów u nas to mamy dwa zęby i chyba teraz idzie góra. W dzień córka prawie wcale nie śpi, dzisiaj np. jedna drzemka ok 30 min 😅 ale za to zaczęła trochę jeść. Dziękuję za uwagę.

Gratulacje ząbków 😍 i siły na kolejne!

Torty rustykalne teraz w modzie, także idealnie 🎂😅

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • przygodami66 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Laura prześladują nas ale to prawda chciałabym spać tak jak mój mąż.
    Dzisiaj chcieliśmy położyć młodą na drzemkę to mam nagrane jak ona siedzi i przewraca kartki z książki, a mąż chrapie…no i kto miał drzemkę haha na pewno nie ja i nie ona.

Kasia właśnie coś u nas od paru dni pogorszyło się z drzemkami. Dzisiaj spała rano 30 min a później może z 10 min w aucie.

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 18 stycznia, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wow, piękne wypieki na pewno smaczne! ❤️

Karola Twój komentarz o chłopie w legginsach 👌🤣🤣🤣

Gratuluje kolejnych ząbków!

My chwilowo… dzwonka nie mamy. Mąż kiedyś wściekły jak ktoś nam obudził bobasa wyjął baterie 🙃

preg.png

🎊 czekamy na kolejnego dzidziusia!
    👧👧 dwie córki
    😢 2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
‹‹ 2545 2546 2547 2548 2549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ