CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola współczuję, biedna malutka
może w razie czego rzeczywiście przez ten SOR się spróbujcie wepchnąć, bo dwa miesiące jak ją tak boli to bardzo długo 
Ja się zastanawiam czy się nie bujnac do gastrologa, bo młody cały czas ma te rzadkie kupy. Pediatra niby mówi, że ok, bo przybiera dobrze i nie ma jakichś innych objawów czy skórnych czy coś, ale dla mnie to jednak dziwne że on od kilku miesięcy każdą kupę jaką robi to jest tak rzadka, że się wylewa i za każdym razem jest cały do przebrania. Nawet rozszerzanie diety nic tu nie zmieniło.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:50
-
Ja mam to samo, byleby za kwaśna nie była 😅Tanashi wrote:Ja podobnie 😅 w ekspresach czy kawiarce nie czuje jakiejś różnicy z kawami speciality, może mam plebejski gust. Tylko w przelewach rzeczywiście czuję różnice, ale nie mam czasu na takie zabawy xD
-
Ja to pije z kolbowego segafredo intermezzo albo 8a Kafar espresso. Jak jest promka to te lidlowe duże. Te kawy są teraz drogie i gówniane. Zamawiałam segafredo na rynek włoski ,bo był pewny smak ale teraz totalny szit przysłali, kupa zmielonych plew. Oszukują na wadze.
Chociaż pytanie nie było jaką kawę pijemy tylko o odpowiednik ,którego nie znam😅
Co do pobytu na gasto nie da się tak łatwo przeyspieszyć.
Tanasi te kupy są podejrzane. Może go uczulają np orzechy albo białko jaja?
-
Ja uważam, że naprawdę jest smacznaNineq wrote:Nuno to ode mnie z miasta jest, do pracy kupowałam i była spoko. Właśnie myślę, żeby też stamtąd spróbować.
Mamy takich przyjaciół, freaków kawowych co tylko przelew i przelew i drip xD ale lubią naszą kawe z Philips latte go bo piją i 3 jak u nas są 😅
Ja na allegro zamawiam to chociaż za darmo dostawa
-