Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola współczuję, biedna malutka :( może w razie czego rzeczywiście przez ten SOR się spróbujcie wepchnąć, bo dwa miesiące jak ją tak boli to bardzo długo :(

Ja się zastanawiam czy się nie bujnac do gastrologa, bo młody cały czas ma te rzadkie kupy. Pediatra niby mówi, że ok, bo przybiera dobrze i nie ma jakichś innych objawów czy skórnych czy coś, ale dla mnie to jednak dziwne że on od kilku miesięcy każdą kupę jaką robi to jest tak rzadka, że się wylewa i za każdym razem jest cały do przebrania. Nawet rozszerzanie diety nic tu nie zmieniło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:50

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja podobnie 😅 w ekspresach czy kawiarce nie czuje jakiejś różnicy z kawami speciality, może mam plebejski gust. Tylko w przelewach rzeczywiście czuję różnice, ale nie mam czasu na takie zabawy xD
    Ja mam to samo, byleby za kwaśna nie była 😅

age.png
  • Maj.a Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel95 wrote:
    Ale to chyba mleko Guigoz, nie nan
    To mleko produkuje ta sama firma co Nan. Tylko opakowanie na rynek francuski.

Ja kupuje do ekspresu Dallmayr d'oro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:02

05.10. ⏸
    🏨👶🍼 22.06. 2830g

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nuno to ode mnie z miasta jest, do pracy kupowałam i była spoko. Właśnie myślę, żeby też stamtąd spróbować.

Elza1234 lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to pije z kolbowego segafredo intermezzo albo 8a Kafar espresso. Jak jest promka to te lidlowe duże. Te kawy są teraz drogie i gówniane. Zamawiałam segafredo na rynek włoski ,bo był pewny smak ale teraz totalny szit przysłali, kupa zmielonych plew. Oszukują na wadze.
    Chociaż pytanie nie było jaką kawę pijemy tylko o odpowiednik ,którego nie znam😅

Co do pobytu na gasto nie da się tak łatwo przeyspieszyć.

Tanasi te kupy są podejrzane. Może go uczulają np orzechy albo białko jaja?

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wrote:
    Nuno to ode mnie z miasta jest, do pracy kupowałam i była spoko. Właśnie myślę, żeby też stamtąd spróbować.
    Ja uważam, że naprawdę jest smaczna
    Mamy takich przyjaciół, freaków kawowych co tylko przelew i przelew i drip xD ale lubią naszą kawe z Philips latte go bo piją i 3 jak u nas są 😅
    Ja na allegro zamawiam to chociaż za darmo dostawa :)

age.png
‹‹ 2554 2555 2556 2557 2558
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ