CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Raczej problem pojawił się w momencie, w którym okazało się, że nie będziemy żyć na kupie. Oni chcieli żebym ja prowadziła dom, onk żeby mogli patrzeć na wnuczkę i zajmować się kiedy chcą, a mąż ich utrzymywał. Dopóki nie byliśmy razem to mąż po prostu łożył na większość rachunków, bo zarabiał najwięcej, a chciał odciążyć rodziców. Po prostu odebrałam im sponsora. Przy okazji okazałam się nie dawać sobie wejść na głowę i grać w ich chore gryElza1234 wrote:Blondie oni to chyba wg z tobą mają jakiś problem
Mówiłaś że twój mąż jest lekarzem a ty jesteś młoda - może myślą że wyrwałaś starszego i usidliłas na dziecko? Już tak kiedyś o tym myślałam, że mają jakiś problem że im może syneczka zabrałaś czy coś -
Truskawka współczuję rodzinki. Co podczytuje to każda osoba „lepsza”. Szkoda, że nasze dzieciaki wychowują się w takim środowisku
Ale o zabieganiu o uwagę i byciu zazdrosnym o dziecko to jeszcze nie słyszałam. Ciekawe czy z własnym dzieckiem też będzie rywalizować o względy wszystkich wokół.
-
Blondi29 wrote:Truskawka współczuję rodzinki. Co podczytuje to każda osoba „lepsza”. Szkoda, że nasze dzieciaki wychowują się w takim środowisku
Ale o zabieganiu o uwagę i byciu zazdrosnym o dziecko to jeszcze nie słyszałam. Ciekawe czy z własnym dzieckiem też będzie rywalizować o względy wszystkich wokół.
No ja niestety widzę takie zachowanie u swojej teściowej. Kobieta nie może znieść jak nie jest w centrum uwagi.
A zaobserwowałam to właśnie jak raz siedzieliśmy wszyscy przy stole, starszej akurat rozszerzalismy diete i zajadała sobie banana to teściowa nie mogła usiedzieć, jak tylko ktos cos zagadal do córki, że ładnie je, super jej idzie to musiala wstawac od stołu zabawiać małą, zabaweczki podawac co od babci dostała. Jak sie pewnie domyslacie nie pomagalo to w jedzeniu no ale wszyscy musieli widziec, że babcia jest i patrzec na babcie. A to tylko przyklad po ktorym ja skumalam że to tylko chodzi o to żeby tesciowa byla w centrum uwagi.
No ogolnie tego jest dużo, a ta konkretna scena i tak jedna z tych bardziej lajtowych.
Także cos tam wiem w tym temacie
-
A co do Deynn, no nie pamiętam tych wszystkich dram z nią związanych i też do końca nie wiem dlaczego jest "sławna" z tym że raczej mi sie negatywnie kojarzyla i tak jak wybieralam kolagen to mnie to troche odpychalo że ona jest "twarzą" tego kolagenu z all nutriton na ktory sie ostatecznie zdecydowalam, a musze przyznać, że chyba dziala ten kolagen, włosy dużo lepsze niż po pierwszej ciaży, paznokcie sie nie łamią, chyba polecam
-
A co myslicie o tych instagramowych ciążach, obiło mi sie o oczy że pare tych influ teraz jest w ciazy, niektore całkiem mlode dziewczyny jak na dzisiejsze czasy. "Moda" na dzieci wraca?
Musze przyznac że jako dziewczyna ze wsi z niezbyt bogatej rodziny raczej miałam w głowie przez pop kulture wbite że szczytem marzen to byc bogata niezalezna bezdzietna lambardziara. Co mnie teraz bardzo bawi akurat. No ale skoro teraz w sm normalizuje sie temat macierzynstwa moze sie zmieni postrzeganie. Ciekawe. -
Grzegrzula moim zdaniem nie moda a bogactwo. Bogaci ludzie mają dzieci bo ich stać, plus dodatkowo nakręcają zarobki sharentingiem 😅
Współczuję atencyjnych bliskich, chociaż przyznam że mnie zawsze bawią takie osoby w jakiś sposób xd miałam taką koleżankę na studiach, która zawsze musiała brylować w towarzystwie. Nawet mi to nie przeszkadzało, bo ja jako introwertyczka lubię się wycofywać w tłumie 😅. Ale zerwała ze mną kontakt właśnie jak urodziłam dziecko, raz nas odwiedziła i widziałam że bardzo źle znosiła to że wszystko się kręci wokół dziecka (odwiedziło mnie wtedy kilka koleżanek i ona, wszyscy zagadywali do młodej). -
Nie śledzę zbyt social mediów i srednio wiem, która w ciąży, ale co zauważyłam.Grzegrzula wrote:A co myslicie o tych instagramowych ciążach, obiło mi sie o oczy że pare tych influ teraz jest w ciazy, niektore całkiem mlode dziewczyny jak na dzisiejsze czasy. "Moda" na dzieci wraca?
Musze przyznac że jako dziewczyna ze wsi z niezbyt bogatej rodziny raczej miałam w głowie przez pop kulture wbite że szczytem marzen to byc bogata niezalezna bezdzietna lambardziara. Co mnie teraz bardzo bawi akurat. No ale skoro teraz w sm normalizuje sie temat macierzynstwa moze sie zmieni postrzeganie. Ciekawe.
Klaudia El Dursi (tak się nazywa?) rodziła w podobnym czasie co my - zrobiła z ciąży dobry biznes. Pamiętam, że chyba tvn zrobił cykl jakichś relacji z jej wyboru szpitala i innych takich.
Kubicka (nie wiem skąd ta babka jest i co robi) jakiś czas temu widziałam artykuł, ze była w ciąży i poroniła. Jasne, temat wrażliwy itd., ale robić z tego sensacje?
Dalej nie wiem kto jest w ciąży 🤔
Siedzi człowiek w domu i czasem głupoty oglada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 19:26
-
Mi do dziś się zdarza to oglądać, jak młody kima 😆Elza1234 wrote:Ta, El Dursi miała cykl w ddtvn
W ciąży sporo oglądałam tv z nudów, jak była uziemiona w domu, pokazywała wszystko co się dało, łącznie z prenatalnymi usg
Ale kto tam w ciąży jeszcze to nie wiem. -
Z tych młodych miałam na myśli Wersow, dziewczyna przed 30 a teraz w ciąży z drugim dzieckiem jest. Widziałam internet przezywal relacje z drugiego porodu Andziaks? Chyba tak sie pisze. Seksmasterka też w ciazy z drugim dzieckiem.
Ja nie jestem tu naiwna wiem, że one z macierzynstwa robią biznes. Tak sie tylko zastanawiam czy ma to jakis pozytywny wpływ na dzietność.
I nie pytajcie mnie skąd ja to wszystko wiem 😜 -
Ja kojarzę z ostatnich andziaks bo nagrała swój poród i natrzepala mnóstwo wyświetleń, ale co mnie dotknęło że normalnie na filmie pokazali twarz dopiero co urodzonego bobasa. W tle reklama szpitala. Ogólnie ten sharenting mnie przeraża
Nawet nie oglądałam tylko widziałam jakieś urywki w necieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 20:09
-
Grzegrzula wrote:A co do Deynn, no nie pamiętam tych wszystkich dram z nią związanych i też do końca nie wiem dlaczego jest "sławna" z tym że raczej mi sie negatywnie kojarzyla i tak jak wybieralam kolagen to mnie to troche odpychalo że ona jest "twarzą" tego kolagenu z all nutriton na ktory sie ostatecznie zdecydowalam, a musze przyznać, że chyba dziala ten kolagen, włosy dużo lepsze niż po pierwszej ciaży, paznokcie sie nie łamią, chyba polecam

Kurcze jesteś już kolejna osoba która poleca mi ten kolagen ale właśnie wstydzi się że od niej 🤣 w ogóle czy można pić kolagen przy kp? Bo mam tak mało włosów już…
Grzegrzula lubi tę wiadomość
-
Jezu laski współczuję Wam tych przebojów z rodzinką… tego teścia blondi to ja bym nie wytrzymała i powiedziała mężowi żeby zwrócił mu uwagę że to Wasze dziecko a on miał okazję wychować swoje już wcześniej a teraz niech sobie znajdzie jakieś zajęcie bo chyba mu się nudzi
-
Można. Widziałam artykuł naukowy kiedyś. Tylko musi mieć czysty skład, bez żadnych dupowatych dodatków. Ja pije niedobry, chociaż nie jestem kp, ale dobrze działa 😆Lauraa wrote:Kurcze jesteś już kolejna osoba która poleca mi ten kolagen ale właśnie wstydzi się że od niej 🤣 w ogóle czy można pić kolagen przy kp? Bo mam tak mało włosów już…
Grzegrzula, ja myślę, że chyba nie koniecznie przekłada się to na dzietność. Myślę, że większość obserwatorów chociażby Wersow to młode dziewczyny, które na ten moment o ciąży nie myślą.
Staśko to w ogóle drażniąca baba. Kiedyś chyba w jakimś mma czy czym takim brała udział, potem te starania o ciążę. Wiem, że sporo dziewczyn, które się starają, oglądają co ona puszcza, ale według mnie robi to natarczywie, aby się wypromować.
A ta co kiedyś właśnie seksem się zajmowała... łaska zakłada fundację, która ma wspierać promowanie wizerunku dzieci w sieci. Ta to jest jebnięta. -
Ale one wszystkie wcale nie są aż tak młode z tego co kojarzę albo w podobnym wieku co ja albo nawet starsze, więc raczej się wpisują w średnią wieku posiadania pierwszego dziecka w naszym kraju a jedyną idolką młodszego pokolenia jest Wersow i nie sądzę, żeby miała jakiś wpływ na dzietność wśród swoich idolek, które są raczej chyba z roczników typu 2003 i młodsze.
No i też myślę, że mają dzieci, bo ich na to stać i mogą jeszcze zarobić na tym co pokazują. -
Blondi na prawdę mega współczuję toksycznych osób tak blisko siebie. Jednak ja bym porozmawiała z mężem. Powinien wiedzieć co czujesz, bo zachowanie teścia nie jest normalne.
Ja rano często mam włączone ddtvn, zwłaszcza jak prowadzi Prokop i Wellman 😀 jakoś tak się przyzwyczaiłam do kawki, mały wtedy bawi się na macie a kanapa zasłania telewizor
Spróbuję chyba ten kolagen w takim razie.. mnie to kolana bolą xd ostatnio źle stanęłam i dwa dni się męczyłam👦2017 synek
👶26.06.2025 synek