CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbowałam. Nawet mam aplikację Napper i wykupiłam konsultacje z doradcą snu. Fakt faktem, że babka rzeczowa, bez rad w stylu: zostaw niech płacze, ale wciąż nie powiedziała mi nic czego bym nie wiedziała. Widać po prostu młodzież ma taki temperament i pozostają nam bezsenne noce XdBlackapple wrote:Blondi a próbowałaś pisać z chatem gpt o tym śnie?
Mnie to coś tam pomogło (na pewno w punkt podaje kiedy jest najlepszy moment na usypianie), ale moje dziecko serio się wydaje proste w obsłudze w porównaniu z Twoim. -
Blackapple wrote:Blondi a próbowałaś pisać z chatem gpt o tym śnie?
Mnie to coś tam pomogło (na pewno w punkt podaje kiedy jest najlepszy moment na usypianie), ale moje dziecko serio się wydaje proste w obsłudze w porównaniu z Twoim.
Blondi to samo pomyślałam co Blackapple. Co prawda przy skoku czy ząbkowaniu rzeczywiście ciężko o rutynę ale pamiętam ze u mnie się okazało że za późno go usypiałam przez to potem totalnie nie chciał zasnąć. Więc jak usypiałam z chatem wcześniej niż były oznaki snu to się udawało
Edit: Ajć widzę że próbowałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 22:46
-
Lauraa wrote:Dzięki Nineq za info 🙏
A ten kolagen od deynn brałyście rybi czy wołowy?
Dla koleżanki pytam 🤣
Ja mam wołowy, bałam się że rybi będzie jechał rybą 🙈 Mango marakuja ma spoko smak
Blondi, wow masz 23 lata, ja się urodziłam w 94 i też mam 23…
-
Ten wątek łączy pokolenia xD
Laura, dzięki, jest ok nadal. Starsza poszła do przedszkola dzisiaj. U reszty póki co cicho, ale nie zapeszam bo jeszcze ze dwa trzy dni może się coś pokazać 😅
Karola, a musicie w ogóle na tą komunie? Jak nie ma warunków i im nie zależy…. -