Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Mój tak robi w spacerówce jak jest na płasko 🙈
    Podnosze mu już trochę na początku spaceru i jak uśnie to dopiero opuszczam.

Dzisiaj też zaczął wyczyniać takie klęczenie, to się chyba jakoś nazywa, ale oczywiście nie wychodzi mu to do końca i się denerwuje.
    U nas w spacerówce to samo i z tego powodu, jak mniemam, wózek zaczął parzyć 🙃

• Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja go odkładam czasem do babybjorna jak jesteśmy w kuchni, bo tam pies ma wstęp i nie mamy tam żadnej maty z tego względu, a nie chcę go na podłodze kłaść. On ogólnie nie jest fanem babybjorna i 9/10 przypadków krzyczy jak tylko plecy dotkną materiału xd ale czasem muszę córce nałożyć obiad czy coś zrobić i na chwilę go odkładam.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    U nas w spacerówce to samo i z tego powodu, jak mniemam, wózek zaczął parzyć 🙃

A to u mnie się poprawiło mam wrażenie, ogląda sobie świat i idzie w kimę bez żadnej dramy, nawet smoczka nie muszę podawać.

age.png
  • Marsol Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Też próbowałam podać małej te rollsy licząc na to, że może w końcu załapie, ale nic z tego :/
    Korzystacie jeszcze z babybjorów? Zazdroszczę 🥲 Moja córka zaczęła z niego uciekać dwa miesiące temu i musiałam się z nim pożegnać. A szkoda, bo wygodnie mi się go używało podczas mojego prysznica albo przy gotowaniu bardziej wymagających rzeczy

Jeszcze tak, ale to już ostatnie podrygi, bo po dwóch minutach w bujaku marudzi. Najchętniej cały dzień pełzałby po mieszkaniu albo obserwował na rękach.

• Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robią Wasze bobasy? Bo mój obudził się o 20 w świetnym humorze, roześmiany i żadne próby usypiania nie przyniosły rezultatu.. Także od pół godziny sobie leżymy i oglądamy gwiazdy z projektora 🫠

age.png
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    A to u mnie się poprawiło mam wrażenie, ogląda sobie świat i idzie w kimę bez żadnej dramy, nawet smoczka nie muszę podawać.
    U nas tak jest jak sobie spaceruje. Wtedy jest super zaciekawiona i zadowlona. Jak zaśnie to jej opuszczam na płasko i śpi. Za to w domu nie ma szans żeby usnęła tam nawet na siedząco. Zasypia dopiero z wycienczenia. Ja na drzemkę próbuje ją usypiać w wózku w domu, bo ona jest dość spora więc na rękach i mnie jest jej już niewygodnie i tylko bardziej się wiercić a na poduszce nie umie się w ciągu dnia wyciszyć. A to jedyne trzy wariacje, w których zasypia w ogóle. Ciekawe kiedy ten etap nienawiści do spania się skończy. Mam nadzieję, że wcześniej niż za kilkanaście lat

• Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:
    Co robią Wasze bobasy? Bo mój obudził się o 20 w świetnym humorze, roześmiany i żadne próby usypiania nie przyniosły rezultatu.. Także od pół godziny sobie leżymy i oglądamy gwiazdy z projektora 🫠

Mój śpi, ale u nas w łóżku i będę go próbowała przekładać do łóżeczka zaraz, więc może być potem różnie 🙈

Ale no niestety zdarza się tak jak u Ciebie, z tydzień temu przez godzinę słuchaliśmy piosenek z Króla Lwa, w aucie jakoś zawsze przy tym usypiał a na noc nie pomagało xD

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    U nas tak jest jak sobie spaceruje. Wtedy jest super zaciekawiona i zadowlona. Jak zaśnie to jej opuszczam na płasko i śpi. Za to w domu nie ma szans żeby usnęła tam nawet na siedząco. Zasypia dopiero z wycienczenia. Ja na drzemkę próbuje ją usypiać w wózku w domu, bo ona jest dość spora więc na rękach i mnie jest jej już niewygodnie i tylko bardziej się wiercić a na poduszce nie umie się w ciągu dnia wyciszyć. A to jedyne trzy wariacje, w których zasypia w ogóle. Ciekawe kiedy ten etap nienawiści do spania się skończy. Mam nadzieję, że wcześniej niż za kilkanaście lat

A no to ja usypiam nosząc nadal, ale mój chłop to jeszcze do 7 kg nie dobił, więc duża różnica, bo Ty chyba coś pisałaś że ponad 10?
    Czasem też zasypia na mnie przy karmieniu i albo go odkładam albo nie 😅

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi sen jest dla słabych 🙈 mam wrażenie że to dewiza życiowa mojego syna... Szczególnie jeśli chodzi o sen nocny 🫠

Blackapple trzymam kciuki za powodzenie przenosin 🤞

Blondi29, Blackapple lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje ❤️ Maja i Katikat tez odwalają dobrą robote z kpi 💪🏻

U nas takie pomiedzy rozmiarami 68/74. 😅 Powolutku wkraczamy w 68 z H&M.

W babybjornie nadal lubi siedzieć,ma przyczepiony pałąk z tiny love i zajmie się nim na zmiane z jakimś gryzakiem jak musze coś zrobić w kuchni/toalecie.
    Wózek mam póki co w domu i w gondoli już ledwo się mieści- nauczyla się w niej klaść na samym brzegu i noge zarzuca zeby wystawala poza wózek 🙈

Ja nadal czekam na jakieś gadanie,bo caly czas tylko krzyki piski plucie do woli. Jeszcze niedawno warczała jak była zła 🙈
    Dziś na wieczór zaczęła coś kombinować i podciągać nogi pod pupcie,może niedługo w czworaki wejdzie 😊

Elza nawet nie wiesz jak się ciesze gdy czytam o rozwoju ruchowym Twojej małej mając na uwadze te problemy na początku. Oby tak dalej 🥰

age.png
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple życzę sukcesu w transferze do łóżeczka. Ja już nawet nie próbuje. Mojej dziś wybiło równiótko 10 kilogramów i 700 gramów 🙃 Zważyłam ja z ciekawości, bo mój ukochany teść musiał wiedzieć TERAZ 🥰 No ale ona wdała się w rodzinę męża, oni są tam wszyscy raczej postawni od urodzenia. Wysoka też jest choć patrząc na wasze dzieciaki to nie aż tak. No ale usypianie jej na rękach jest już nie tyle niewygodne, co dla niej to po prostu brak jakiejkolwiek wygody kiedy na mnie wisi i nie ma się gdzie oprzeć.
    Margaretka polubiłam za użycie dewizy mojej córy XD

• Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margareetka wrote:

Moja własnie zasnęła moze 10 minut temu.
    Od trzech dni przeszła z 4 na 3 drzemki. Mialam cichą nadzieje ze przy okazji chociaz jedna drzemka się wydluzy,ale niestety nie- są 3 po 30minut i zasypianie na noc o tej 21

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Blackapple życzę sukcesu w transferze do łóżeczka. Ja już nawet nie próbuje. Mojej dziś wybiło równiótko 10 kilogramów i 700 gramów 🙃 Zważyłam ja z ciekawości, bo mój ukochany teść musiał wiedzieć TERAZ 🥰 No ale ona wdała się w rodzinę męża, oni są tam wszyscy raczej postawni od urodzenia. Wysoka też jest choć patrząc na wasze dzieciaki to nie aż tak. No ale usypianie jej na rękach jest już nie tyle niewygodne, co dla niej to po prostu brak jakiejkolwiek wygody kiedy na mnie wisi i nie ma się gdzie oprzeć.
    Margaretka polubiłam za użycie dewizy mojej córy XD

O to przebiła mojego! Wczoraj miał 10,2 🙈

Oj na rękach to mi dawno nie zasnął, tylko jak jest wybitnie padnięty wieczorem to mu się zdarzy czasem, wtedy beknie i głowa mu leci od razu 🤣 drzemki w środku dnia ma nadal w łóżku, nie będę nawet z tym kombinować, cieszę sie, że dzięki temu ma 2 drzemki po godzinie, zamiast 15min turbodrzemki w łóżeczku po 40min walki xD co ciekawe na noc w łóżeczku zasnie. W dzień? Zapomnij.

Jak coś to na stronce helpa jest zniżka -40% z kodem urodziny9. Obkupiłam się jak głupia, bedziemy wszyscy jeść kaszki na śniadanie xD

age.png
‹‹ 2565 2566 2567 2568 2569
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ