Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze w temacie teściów to mój dzisiaj zaczął wypisywać od szóstej rano co u nas. Chyba naprawdę będę musiała niedługo pogadać z mężem, bo dla mnie to już istotne przekroczenie granic. Naprawdę nie mam ochoty pierwsze co z rana wypisywać z teściem na temat córki żeby po każdej wiadomości usłyszeć, że coś robię nie tak albo czytać jakieś jego teorie.

• Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam key less i jeśli chodzi o bagażnik to trzeba nacisnąć taki przycisk z tyłu, żeby się otworzył, nie próbowałam tego robić nogą, być może się da. Chyba, że są jeszcze jakieś nowsze, mądrzejsze systemy 😅
    Ale na pewno nie tęsknię za grzebaniem w torebce za kluczykiem.

Na pewno z tych nowych bajerów spoko jest asystent ruszania pod górkę w szczególności w Małopolsce 😀
    Asystent parkowania też spoko, ale tyle parkowałam bez niego na wąskich miejscach, że bez też bym dała radę.

No i to, że się ma własne miejsce nie gwarantuje nieobcia, serio, ale po pierwszej rysie to już jest z górki i się aż tak człowiek nie przejmuje.

age.png
  • Grzegrzula Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple wrote:
    Ja mam key less i jeśli chodzi o bagażnik to trzeba nacisnąć taki przycisk z tyłu, żeby się otworzył, nie próbowałam tego robić nogą, być może się da. Chyba, że są jeszcze jakieś nowsze, mądrzejsze systemy 😅
    Ale na pewno nie tęsknię za grzebaniem w torebce za kluczykiem.

Na pewno z tych nowych bajerów spoko jest asystent ruszania pod górkę w szczególności w Małopolsce 😀
    Asystent parkowania też spoko, ale tyle parkowałam bez niego na wąskich miejscach, że bez też bym dała radę.

No i to, że się ma własne miejsce nie gwarantuje nieobcia, serio, ale po pierwszej rysie to już jest z górki i się aż tak człowiek nie przejmuje.

A nie, nie probuje nacisnac przycisku noga taka yoga nie dla mnie, mowie o czujniku, ze jak sie machnie noga pod zderzakiem to sie otwiera bagaznik.

age.png

age.png
‹‹ 2574 2575 2576 2577 2578
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ