CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze w temacie teściów to mój dzisiaj zaczął wypisywać od szóstej rano co u nas. Chyba naprawdę będę musiała niedługo pogadać z mężem, bo dla mnie to już istotne przekroczenie granic. Naprawdę nie mam ochoty pierwsze co z rana wypisywać z teściem na temat córki żeby po każdej wiadomości usłyszeć, że coś robię nie tak albo czytać jakieś jego teorie.
-
Ja mam key less i jeśli chodzi o bagażnik to trzeba nacisnąć taki przycisk z tyłu, żeby się otworzył, nie próbowałam tego robić nogą, być może się da. Chyba, że są jeszcze jakieś nowsze, mądrzejsze systemy 😅
Ale na pewno nie tęsknię za grzebaniem w torebce za kluczykiem.
Na pewno z tych nowych bajerów spoko jest asystent ruszania pod górkę w szczególności w Małopolsce 😀
Asystent parkowania też spoko, ale tyle parkowałam bez niego na wąskich miejscach, że bez też bym dała radę.
No i to, że się ma własne miejsce nie gwarantuje nieobcia, serio, ale po pierwszej rysie to już jest z górki i się aż tak człowiek nie przejmuje. -
Blackapple wrote:Ja mam key less i jeśli chodzi o bagażnik to trzeba nacisnąć taki przycisk z tyłu, żeby się otworzył, nie próbowałam tego robić nogą, być może się da. Chyba, że są jeszcze jakieś nowsze, mądrzejsze systemy 😅
Ale na pewno nie tęsknię za grzebaniem w torebce za kluczykiem.
Na pewno z tych nowych bajerów spoko jest asystent ruszania pod górkę w szczególności w Małopolsce 😀
Asystent parkowania też spoko, ale tyle parkowałam bez niego na wąskich miejscach, że bez też bym dała radę.
No i to, że się ma własne miejsce nie gwarantuje nieobcia, serio, ale po pierwszej rysie to już jest z górki i się aż tak człowiek nie przejmuje.
A nie, nie probuje nacisnac przycisku noga taka yoga nie dla mnie, mowie o czujniku, ze jak sie machnie noga pod zderzakiem to sie otwiera bagaznik. -