CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Nineq wrote:Dla takiego małego dziecka to naprawdę dużo bodźców. Dorosły bywa tym zmęczony, a co dopiero dziecko.
Cel, zdrówka. Pogoda zdradliwa.
Z okazji walentynek wyciągnęłam spacerówkę carrello. W końcu mogę w przedpokoju normalnie chodzić, a prowadzi się super💚i wkładka też pasuje idealnie.
Mój młody z okazji święta ma protest na drzemki. Nie wiem, czy wgrywa aktualizację czy po prostu weekend i musi się rozregulować. Ale jest dziś ciężki we współpracy.
U nas ciągnie na 1 drzemce, z której obudził się o 12… 🫠🫠🫠🫠🫠 -
O, widzę kolejny nieśpiący. Mój sumarycznie spał dziś 1.5h gdzie zazwyczaj tyle trwa jedna z dwóch drzemek. 20 minut próbowałam przedłużyć sen, kończyło się śmiechem.Kkk77 wrote:U nas ciągnie na 1 drzemce, z której obudził się o 12… 🫠🫠🫠🫠🫠
Aż się obawiam nocy😒 -
Nineq wrote:O, widzę kolejny nieśpiący. Mój sumarycznie spał dziś 1.5h gdzie zazwyczaj tyle trwa jedna z dwóch drzemek. 20 minut próbowałam przedłużyć sen, kończyło się śmiechem.
Aż się obawiam nocy😒
No właśnie zazwyczaj ma 2x1h-1,5h, do drugiej robiłam 3 podejścia, bo ziewał i tarł oczy, ale ni chu chu. Na noc zasnął po 19, zaraz po ostatnim łyku mleka 🙈 -