CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Katikat widzę, że u nas dokładnie ten sam etap. Z tym, że u nas są już zęby, ale ja nie widzę w ogóle różnicy w jej zachowaniu przy zębach albo bez. U nas mała chodzi przy stoliku kawowym i narożniku tylko nie ogarnia jeszcze, że meble się kiedyś kończą i chce iść dalej 😆 Pół biedy, że nauczyła się już upadać na pupę, a nie głowę.
-
Sikał?Katikat wrote:Współczucia dziewczyny.
Ja mojej teściowej coraz mniej mam sile znosić a nie jest tak źle jak u Was.
U nas wczoraj płaczki do snu ze 2 godziny a u nas to jest nienormalne całkowicie. Wyrywanie się kopanie. Co przysnął to sikal i znów ryk. Nie wiem co mogło być nawet. Zębów dalej nie widzę.l ale może coś się zaczyna.
A G juz stał sam 6 sekund. Puścił łóżko i sobie stał ale stopy płasko na ziemi. -
Ej tak jeszcze wrócę do fotelików. Pisałyście, że Emerald taki drogi i chciałam dopytać, na jak długo on starcza? Internet mowi, że do 36kg, ale nie wiem czy w to wierzyć. Bo jeśli tak faktycznie jest i miałby starczyć nam do 7 roku życia, to ta kwota się wydaje jak najbardziej ok
-
Wizyta trwała godzine. Zrobiłam im zdjęcia z wnuczką. Mimo to przez kolejne 40 minut teściowa kazała dla teścia nagrywać siebie z małą i robić zdjęcia. Poźniej kazała mu nagrywać jak ona je obiadek.
'-Idz z drugiej strony rob zdjecia jeszcze
-Masz nagranie już
-Ale ja chce jeszcze zdjecia. Idz rób.
Serio,nie ma nagran i zdjec tylko jak wchodzą i wychodzą -
Tanashi wrote:Truskawka ale czy przywieźli kolejny serniczek? Afera serniczkowa bardzo mnie teraz interesuje 🤣
Nie 🤣
Przywieźli dla mnie czekoladki. Takie z alkoholem. Na święta też takie dostałam. A. zwrozil uwage,że ja ich przeciez nie moge bo mają alkohol- no to Ty je sobie zjesz.
I zdziwinie,że jeszcze mam pokarm.
-Ale co,cały czas ściągasz pokarm? Nie chce tej twojej piersi,co?
😑 -