Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat widzę, że u nas dokładnie ten sam etap. Z tym, że u nas są już zęby, ale ja nie widzę w ogóle różnicy w jej zachowaniu przy zębach albo bez. U nas mała chodzi przy stoliku kawowym i narożniku tylko nie ogarnia jeszcze, że meble się kiedyś kończą i chce iść dalej 😆 Pół biedy, że nauczyła się już upadać na pupę, a nie głowę.

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysyłam dużo siły wszystkim mamom z kopiącymi i jęczącymi dzieciaczkami. Już robi się wiosna, będzie łatwiej przetrwać te płaczki ❤️

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Współczucia dziewczyny.
    Ja mojej teściowej coraz mniej mam sile znosić a nie jest tak źle jak u Was.

U nas wczoraj płaczki do snu ze 2 godziny a u nas to jest nienormalne całkowicie. Wyrywanie się kopanie. Co przysnął to sikal i znów ryk. Nie wiem co mogło być nawet. Zębów dalej nie widzę.l ale może coś się zaczyna.

A G juz stał sam 6 sekund. Puścił łóżko i sobie stał ale stopy płasko na ziemi.
    Sikał?

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Sikał?

O to samo miałam zapytać 😂 czy on jest odpieluchowany ? xd

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tak jeszcze wrócę do fotelików. Pisałyście, że Emerald taki drogi i chciałam dopytać, na jak długo on starcza? Internet mowi, że do 36kg, ale nie wiem czy w to wierzyć. Bo jeśli tak faktycznie jest i miałby starczyć nam do 7 roku życia, to ta kwota się wydaje jak najbardziej ok

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta trwała godzine. Zrobiłam im zdjęcia z wnuczką. Mimo to przez kolejne 40 minut teściowa kazała dla teścia nagrywać siebie z małą i robić zdjęcia. Poźniej kazała mu nagrywać jak ona je obiadek.
    '-Idz z drugiej strony rob zdjecia jeszcze
    -Masz nagranie już
    -Ale ja chce jeszcze zdjecia. Idz rób.
    Serio,nie ma nagran i zdjec tylko jak wchodzą i wychodzą

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka ale czy przywieźli kolejny serniczek? Afera serniczkowa bardzo mnie teraz interesuje 🤣

Anabbit, Elza1234 lubią tę wiadomość

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Truskawka ale czy przywieźli kolejny serniczek? Afera serniczkowa bardzo mnie teraz interesuje 🤣

Nie 🤣
    Przywieźli dla mnie czekoladki. Takie z alkoholem. Na święta też takie dostałam. A. zwrozil uwage,że ja ich przeciez nie moge bo mają alkohol- no to Ty je sobie zjesz.
    I zdziwinie,że jeszcze mam pokarm.
    -Ale co,cały czas ściągasz pokarm? Nie chce tej twojej piersi,co?
    😑

age.png
‹‹ 2645 2646 2647 2648 2649
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ