Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja polecam wcześniej obejrzeć instrukcję składania namiotu plażowego - co się mój mąż nawkurwial to jego 😆 ale serio nie jest to zbyt intuicyjne 🤣
    I dlatego mam jeden pop it, do samolotu a drugi z pałąkami do auta😅

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, nie wiedziałam, że są zapinane te splash about. Moje bobo ma zwykły na basen i daje radę, ale może go wypospażę w zapinany na wakacje.

Ktoś tu chyba był na Sycylii niedawno? Karola albo Margaretka? Zbieram polecajki, bo to nasz wstępnie wybrany kierunek (na maj, żebyśmy nie umarli od upału).

W ogóle Margaretka chyba gdzieś miała teraz jechać? Ale coś się chyba nie odzywa ostatnio, ciekawe co u niej.

Mój stary miał dzisiaj obronę inżynierki, z tej okazji bobas postanowił mieć gastro, zjadł 3x kaszkę, pulpeciki cielęce w sosie pomidorowym, niezliczoną ilość mleka z cyca oraz jeszcze nam podjadał chleb i jajko jak poszliśmy na obiad świętować tą inżynierkę.

Podziwiam Was dziewczyny kpi, ja muszę na jutro na wieczór młodemu trochę odciągnąć i już mnie skręca na myśl o tym.

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratulacje dla męża!

• Cel95 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratki! Na Sycylii to mi się bardzo podobały Syrakuzy, okolice Taorminy były też spoko do mieszkania i sama Taormina też ładna plus te miasteczka typu Forza d'Argo, Castelmola
    Teraz tam to był jakiś sztorm czy coś i wiem że wybrzeże pod Taormina nieco ucierpiało, nawet deptaki paru miejscowości

Karola a z jakiej firmy masz pop up?

Duzy konges slojd się opłaca i jest na lata czy niekoniecznie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 22:58

Blackapple lubi tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png

Wysłany: 21 marca, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam kilka razy na Sycylii. W maju też. Tylko nie wiem czego szukasz dokładnie.

event.png

Wysłany: 21 marca, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel to są fancy sprzęty. Ja mam z Kaufland za 20 zł. Od 5 lat. Te z tych firm ,którą podajesz to mi szkoda kasy. Tymbardziej ,że zdarzyło mi sie latac z tym. Nadawałam jako łóżeczko

event.png

Wysłany: 21 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś chciał te majtki do kąpieli to dajcie znać. Mam szmatek gdzie co jakiś czas jest tam cały karton tego. I wybór rozmiarów i wzorów jest duży.

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ładne są i mają filtr UV xD w zwykłej cenie bym nie brała ale widzę w jednym sklepie duży za 160 chyba

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie wiem o jakiś firmach wy gadacie xd 🤣
    Mam zapisane na vinted kilka strojów kąpielowych z uv
    Do tego w dechatlonie kupimy namiot - ale rzeczywiście o wiele wcześniej, bo sama byłam świadkiem na plaży że to się jakoś źle składa 🤣
    I kapelusz ten z uv - coś takiego jak twoja mała miała Karola na Cyprze
    Na basen teraz to wg tylko w pampersie z nią chodzimy, bo mamy zajęcia w ciepłej wodzie

age.png
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Jakby ktoś chciał te majtki do kąpieli to dajcie znać. Mam szmatek gdzie co jakiś czas jest tam cały karton tego. I wybór rozmiarów i wzorów jest duży.

Mogę dodać do przyjaciółek i napisać pw ? :) byłabym zainteresowana (sory po raz setny za wbicie do Was 😂)

👩🏻 35 & 👨‍🦱 43

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gatki młodemu kupiłam na vinted w bardzo dobrym stanie za małą cenę. Tak samo mam teraz w obserwowanych kilka tych namiotów plażowych i jak na Decathlonie kosztują ponad 100 zł to tam 45 zł.

Anabit, a Twoja mała nie zje normalnej kolacji zamiast mleka? Tak żebyś mogła wyjść?

W ogóle telefon mi umarł. Pierwszy raz w życiu bateria spadła z 15% do 0% w minutę, a potem nie chciał się uruchomić. Aktualnie podłączony do ładowarki od 6 rano (dziękuję dziecko za pobudkę) ma 3% i nie ładuje. Rzeczywiście bez telefonu jak bez ręki. Na szybko wczoraj hasła przesłałam do zastępczego telefonu.
    I czekam na kuriera z nowym 🥲nie chciałam teraz wydawać kasy.
    Także... Samsung, pocałuj mnie w dupę ze swoją jakością.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 21 marca, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Mogę dodać do przyjaciółek i napisać pw ? :) byłabym zainteresowana (sory po raz setny za wbicie do Was 😂)
    Spoko

event.png

Wysłany: 21 marca, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq mi tez tak samsung padł. Idealnie po 2 latach. Wszystkie starsze żyją do tej pory

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 marca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq ona je wielką kolację typu kaszka z helpy 200ml z owocami i jeszcze to popija mlekiem 🙄🙄🙄 to pasibrzuch jest xd
    Ale musimy zrobić próbę któregoś dnia i zobaczyć czy zaśnie na samej kolacji i sprawdzimy o której się obudzi. Na ten moment jak ją nakarmie o 19 to kolejne karmienie jest między 23 a 24.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko musi chodzić spać na noc o 21.
    Wczoraj zasnęła 19.30 i to co odwalała w nocy...
    Ledwo zasnęłam a o 23 płacz na mleko- ok. Usypianie przez kolejne pół godziny.
    O 1.30 wstała już wyspana,turlała się po łóżku,siadała,śmiała i bawiła. Poszła spać ponownie koło 4 🤦🏼‍♀️ I pobudka o 7.

Blackapple gratulacje dla męża 🥳

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
    Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
    + jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅

Elza1234, Grzegrzula lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie
    Dzizys, mam zapalenie kolana i zero mazi
    Jestem lżejsza o 500 zł 🤡🙈

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie

Ajć,współczuje
    I przybijam piątke bo ja wczoraj u endo zapłaciłam 520 🤡

age.png

Wysłany: 21 marca, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Dostałaś kwas w kolano? Chciaż za 500 to raczej nie

event.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 21 marca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
    Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
    + jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅

Super! Trzymam kciuki, żeby dalej dobrze szło! Odżyjesz.
    Nasz gamoń jak dzisiaj dostał mm to nie wiedzial jak sie zabrać i wypil moze 10ml, coś czuje że to bedzie przygoda.

age.png

age.png
‹‹ 2683 2684 2685 2686 2687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ