X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja polecam wcześniej obejrzeć instrukcję składania namiotu plażowego - co się mój mąż nawkurwial to jego 😆 ale serio nie jest to zbyt intuicyjne 🤣
    I dlatego mam jeden pop it, do samolotu a drugi z pałąkami do auta😅

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, nie wiedziałam, że są zapinane te splash about. Moje bobo ma zwykły na basen i daje radę, ale może go wypospażę w zapinany na wakacje.

Ktoś tu chyba był na Sycylii niedawno? Karola albo Margaretka? Zbieram polecajki, bo to nasz wstępnie wybrany kierunek (na maj, żebyśmy nie umarli od upału).

W ogóle Margaretka chyba gdzieś miała teraz jechać? Ale coś się chyba nie odzywa ostatnio, ciekawe co u niej.

Mój stary miał dzisiaj obronę inżynierki, z tej okazji bobas postanowił mieć gastro, zjadł 3x kaszkę, pulpeciki cielęce w sosie pomidorowym, niezliczoną ilość mleka z cyca oraz jeszcze nam podjadał chleb i jajko jak poszliśmy na obiad świętować tą inżynierkę.

Podziwiam Was dziewczyny kpi, ja muszę na jutro na wieczór młodemu trochę odciągnąć i już mnie skręca na myśl o tym.

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratulacje dla męża!

• Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratki! Na Sycylii to mi się bardzo podobały Syrakuzy, okolice Taorminy były też spoko do mieszkania i sama Taormina też ładna plus te miasteczka typu Forza d'Argo, Castelmola
    Teraz tam to był jakiś sztorm czy coś i wiem że wybrzeże pod Taormina nieco ucierpiało, nawet deptaki paru miejscowości

Karola a z jakiej firmy masz pop up?

Duzy konges slojd się opłaca i jest na lata czy niekoniecznie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:58

Blackapple lubi tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2681 2682 2683 2684 2685
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ