CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
O, nie wiedziałam, że są zapinane te splash about. Moje bobo ma zwykły na basen i daje radę, ale może go wypospażę w zapinany na wakacje.
Ktoś tu chyba był na Sycylii niedawno? Karola albo Margaretka? Zbieram polecajki, bo to nasz wstępnie wybrany kierunek (na maj, żebyśmy nie umarli od upału).
W ogóle Margaretka chyba gdzieś miała teraz jechać? Ale coś się chyba nie odzywa ostatnio, ciekawe co u niej.
Mój stary miał dzisiaj obronę inżynierki, z tej okazji bobas postanowił mieć gastro, zjadł 3x kaszkę, pulpeciki cielęce w sosie pomidorowym, niezliczoną ilość mleka z cyca oraz jeszcze nam podjadał chleb i jajko jak poszliśmy na obiad świętować tą inżynierkę.
Podziwiam Was dziewczyny kpi, ja muszę na jutro na wieczór młodemu trochę odciągnąć i już mnie skręca na myśl o tym.
-
Blackapple gratki! Na Sycylii to mi się bardzo podobały Syrakuzy, okolice Taorminy były też spoko do mieszkania i sama Taormina też ładna plus te miasteczka typu Forza d'Argo, Castelmola
Teraz tam to był jakiś sztorm czy coś i wiem że wybrzeże pod Taormina nieco ucierpiało, nawet deptaki paru miejscowości
Karola a z jakiej firmy masz pop up?
Duzy konges slojd się opłaca i jest na lata czy niekoniecznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 22:58
Blackapple lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Mega ładne są i mają filtr UV xD w zwykłej cenie bym nie brała ale widzę w jednym sklepie duży za 160 chyba23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
A ja nadal nie wiem o jakiś firmach wy gadacie xd 🤣
Mam zapisane na vinted kilka strojów kąpielowych z uv
Do tego w dechatlonie kupimy namiot - ale rzeczywiście o wiele wcześniej, bo sama byłam świadkiem na plaży że to się jakoś źle składa 🤣
I kapelusz ten z uv - coś takiego jak twoja mała miała Karola na Cyprze
Na basen teraz to wg tylko w pampersie z nią chodzimy, bo mamy zajęcia w ciepłej wodzie
-
Karola3xJ:D wrote:Jakby ktoś chciał te majtki do kąpieli to dajcie znać. Mam szmatek gdzie co jakiś czas jest tam cały karton tego. I wybór rozmiarów i wzorów jest duży.
Mogę dodać do przyjaciółek i napisać pw ?
byłabym zainteresowana (sory po raz setny za wbicie do Was 😂)
-
Gatki młodemu kupiłam na vinted w bardzo dobrym stanie za małą cenę. Tak samo mam teraz w obserwowanych kilka tych namiotów plażowych i jak na Decathlonie kosztują ponad 100 zł to tam 45 zł.
Anabit, a Twoja mała nie zje normalnej kolacji zamiast mleka? Tak żebyś mogła wyjść?
W ogóle telefon mi umarł. Pierwszy raz w życiu bateria spadła z 15% do 0% w minutę, a potem nie chciał się uruchomić. Aktualnie podłączony do ładowarki od 6 rano (dziękuję dziecko za pobudkę) ma 3% i nie ładuje. Rzeczywiście bez telefonu jak bez ręki. Na szybko wczoraj hasła przesłałam do zastępczego telefonu.
I czekam na kuriera z nowym 🥲nie chciałam teraz wydawać kasy.
Także... Samsung, pocałuj mnie w dupę ze swoją jakością. -
Nineq ona je wielką kolację typu kaszka z helpy 200ml z owocami i jeszcze to popija mlekiem 🙄🙄🙄 to pasibrzuch jest xd
Ale musimy zrobić próbę któregoś dnia i zobaczyć czy zaśnie na samej kolacji i sprawdzimy o której się obudzi. Na ten moment jak ją nakarmie o 19 to kolejne karmienie jest między 23 a 24. -
Moje dziecko musi chodzić spać na noc o 21.
Wczoraj zasnęła 19.30 i to co odwalała w nocy...
Ledwo zasnęłam a o 23 płacz na mleko- ok. Usypianie przez kolejne pół godziny.
O 1.30 wstała już wyspana,turlała się po łóżku,siadała,śmiała i bawiła. Poszła spać ponownie koło 4 🤦🏼♀️ I pobudka o 7.
Blackapple gratulacje dla męża 🥳
-
Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
+ jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅
Elza1234, Grzegrzula lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie
Dzizys, mam zapalenie kolana i zero mazi
Jestem lżejsza o 500 zł 🤡🙈
Ajć,współczuje
I przybijam piątke bo ja wczoraj u endo zapłaciłam 520 🤡 -
Dostałaś kwas w kolano? Chciaż za 500 to raczej nieElza1234 wrote:Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie
Dzizys, mam zapalenie kolana i zero mazi
Jestem lżejsza o 500 zł 🤡🙈 -
Truuskaawka wrote:Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
+ jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅
Super! Trzymam kciuki, żeby dalej dobrze szło! Odżyjesz.
Nasz gamoń jak dzisiaj dostał mm to nie wiedzial jak sie zabrać i wypil moze 10ml, coś czuje że to bedzie przygoda.