Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Ja polecam wcześniej obejrzeć instrukcję składania namiotu plażowego - co się mój mąż nawkurwial to jego 😆 ale serio nie jest to zbyt intuicyjne 🤣
    I dlatego mam jeden pop it, do samolotu a drugi z pałąkami do auta😅

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, nie wiedziałam, że są zapinane te splash about. Moje bobo ma zwykły na basen i daje radę, ale może go wypospażę w zapinany na wakacje.

Ktoś tu chyba był na Sycylii niedawno? Karola albo Margaretka? Zbieram polecajki, bo to nasz wstępnie wybrany kierunek (na maj, żebyśmy nie umarli od upału).

W ogóle Margaretka chyba gdzieś miała teraz jechać? Ale coś się chyba nie odzywa ostatnio, ciekawe co u niej.

Mój stary miał dzisiaj obronę inżynierki, z tej okazji bobas postanowił mieć gastro, zjadł 3x kaszkę, pulpeciki cielęce w sosie pomidorowym, niezliczoną ilość mleka z cyca oraz jeszcze nam podjadał chleb i jajko jak poszliśmy na obiad świętować tą inżynierkę.

Podziwiam Was dziewczyny kpi, ja muszę na jutro na wieczór młodemu trochę odciągnąć i już mnie skręca na myśl o tym.

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratulacje dla męża!

• Cel95 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple gratki! Na Sycylii to mi się bardzo podobały Syrakuzy, okolice Taorminy były też spoko do mieszkania i sama Taormina też ładna plus te miasteczka typu Forza d'Argo, Castelmola
    Teraz tam to był jakiś sztorm czy coś i wiem że wybrzeże pod Taormina nieco ucierpiało, nawet deptaki paru miejscowości

Karola a z jakiej firmy masz pop up?

Duzy konges slojd się opłaca i jest na lata czy niekoniecznie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 22:58

Blackapple lubi tę wiadomość

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png

Wysłany: 21 marca, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam kilka razy na Sycylii. W maju też. Tylko nie wiem czego szukasz dokładnie.

event.png

Wysłany: 21 marca, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel to są fancy sprzęty. Ja mam z Kaufland za 20 zł. Od 5 lat. Te z tych firm ,którą podajesz to mi szkoda kasy. Tymbardziej ,że zdarzyło mi sie latac z tym. Nadawałam jako łóżeczko

event.png

Wysłany: 21 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś chciał te majtki do kąpieli to dajcie znać. Mam szmatek gdzie co jakiś czas jest tam cały karton tego. I wybór rozmiarów i wzorów jest duży.

event.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega ładne są i mają filtr UV xD w zwykłej cenie bym nie brała ale widzę w jednym sklepie duży za 160 chyba

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal nie wiem o jakiś firmach wy gadacie xd 🤣
    Mam zapisane na vinted kilka strojów kąpielowych z uv
    Do tego w dechatlonie kupimy namiot - ale rzeczywiście o wiele wcześniej, bo sama byłam świadkiem na plaży że to się jakoś źle składa 🤣
    I kapelusz ten z uv - coś takiego jak twoja mała miała Karola na Cyprze
    Na basen teraz to wg tylko w pampersie z nią chodzimy, bo mamy zajęcia w ciepłej wodzie

age.png
  • Gosiaczek.prosiaczek Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Jakby ktoś chciał te majtki do kąpieli to dajcie znać. Mam szmatek gdzie co jakiś czas jest tam cały karton tego. I wybór rozmiarów i wzorów jest duży.

Mogę dodać do przyjaciółek i napisać pw ? :) byłabym zainteresowana (sory po raz setny za wbicie do Was 😂)

👩🏻 35 & 👨‍🦱 43

26.04.2024 - 9 tc 💔
    01.07.2025 - Krzyś „Jerzyna” [39+0] 😍😍😍😍😍😍

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 21 marca, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gatki młodemu kupiłam na vinted w bardzo dobrym stanie za małą cenę. Tak samo mam teraz w obserwowanych kilka tych namiotów plażowych i jak na Decathlonie kosztują ponad 100 zł to tam 45 zł.

Anabit, a Twoja mała nie zje normalnej kolacji zamiast mleka? Tak żebyś mogła wyjść?

W ogóle telefon mi umarł. Pierwszy raz w życiu bateria spadła z 15% do 0% w minutę, a potem nie chciał się uruchomić. Aktualnie podłączony do ładowarki od 6 rano (dziękuję dziecko za pobudkę) ma 3% i nie ładuje. Rzeczywiście bez telefonu jak bez ręki. Na szybko wczoraj hasła przesłałam do zastępczego telefonu.
    I czekam na kuriera z nowym 🥲nie chciałam teraz wydawać kasy.
    Także... Samsung, pocałuj mnie w dupę ze swoją jakością.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png

Wysłany: 21 marca, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek.prosiaczek wrote:
    Mogę dodać do przyjaciółek i napisać pw ? :) byłabym zainteresowana (sory po raz setny za wbicie do Was 😂)
    Spoko

event.png

Wysłany: 21 marca, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq mi tez tak samsung padł. Idealnie po 2 latach. Wszystkie starsze żyją do tej pory

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 21 marca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq ona je wielką kolację typu kaszka z helpy 200ml z owocami i jeszcze to popija mlekiem 🙄🙄🙄 to pasibrzuch jest xd
    Ale musimy zrobić próbę któregoś dnia i zobaczyć czy zaśnie na samej kolacji i sprawdzimy o której się obudzi. Na ten moment jak ją nakarmie o 19 to kolejne karmienie jest między 23 a 24.

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko musi chodzić spać na noc o 21.
    Wczoraj zasnęła 19.30 i to co odwalała w nocy...
    Ledwo zasnęłam a o 23 płacz na mleko- ok. Usypianie przez kolejne pół godziny.
    O 1.30 wstała już wyspana,turlała się po łóżku,siadała,śmiała i bawiła. Poszła spać ponownie koło 4 🤦🏼‍♀️ I pobudka o 7.

Blackapple gratulacje dla męża 🥳

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
    Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
    + jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅

Elza1234, Grzegrzula lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie
    Dzizys, mam zapalenie kolana i zero mazi
    Jestem lżejsza o 500 zł 🤡🙈

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: 21 marca, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Ja lubię dać młodej owies ekspandowany albo chrupki jaglane, też właśnie wtedy nie mam dziecka na kilkanaście minut xD a i chwyt pesetkowy ćwiczy mozolnie

Ajć,współczuje
    I przybijam piątke bo ja wczoraj u endo zapłaciłam 520 🤡

age.png

Wysłany: 21 marca, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Dostałaś kwas w kolano? Chciaż za 500 to raczej nie

event.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truuskaawka wrote:
    Ale moje dziecko ma dziś ucztę.
    Dostała Kendamil- zjadła jak gdyby nic,zero obiekcji. Troche mi przykro a troche fajnie 😅
    + jak robiłam chałkę to dostała łyżeczkę po maśle do wylizania- dziecka nie było przez kilka dobrych minut 😅

Super! Trzymam kciuki, żeby dalej dobrze szło! Odżyjesz.
    Nasz gamoń jak dzisiaj dostał mm to nie wiedzial jak sie zabrać i wypil moze 10ml, coś czuje że to bedzie przygoda.

age.png

age.png
‹‹ 2683 2684 2685 2686 2687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ