X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a czemu nie macie dwóch dużych fotelików?

event.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzechy to chyba jedyny alergen, którego jeszcze nie podałam 🙈

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie kolejne foteliki? Kojarzę, że był wspomniany Emerald ale gdzieś wyczytałam, że mało miejsca na nogi i jazda przodem do kierunku jazdy od 105 cm?
    I tak się zastanawiam co jest wartego uwagi i czy kupować teraz ten do 4 lat, czy poszukać jakiegoś sensownego na dłużej

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja wcześniej nie jeździłam samochodem, a teraz do tego wróciłam i czuję się już na tyle pewnie żeby jeździć z małą więc dopiero będziemy kupować drugi. My też tak często z nią nie jeździmy, bo nie lubi samochodu więc z reguły organizowałam się tak żeby jechać z mężem.
    My mamy besafe Beyond 360 (chyba tak nazywa się ten model) i jestem póki co bardzo zadowolona.
    Elza ja nie dawałam jeszcze orzechów, kakao, wanilii, cynamonu, mango, sezamu. Rybę dostała tylko raz, ale wstrząs występuje raczej przy kolejnym kontakcie więc wciąż nie jestem przekonana. Czekam aż mąż będzie w domu i będę na niej testowała po trochu, bo sama się boję. Ja ogólnie mam niefajne doświadczenie z silną reakcją alergiczną z przed lat i mnie to przeraża. Teraz już wiem jak reagować, ale mam chyba jakąś traumę w tym związana i nie uważam tego słowa za nadużycie. Nie umiem się po prostu przełamać i podać jej samą.

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit my pojechaliśmy do 8 gwiazdek i nam super dobrali ten fotelik. Polecam, bo pokazali nam każdą opcję bez naciągania, a mam gwarancję, że dzieciak bezpieczny. Akurat nie mieli na stanie takiego na dużo dłużej, bo ja chciałam taki już do końca, ale mieli tylko ten, a my musieliśmy kupić tego samego dnia. Z tym, że my mamy suvy więc nie zastanawiam się nad ilością miejsca na nogi, bo może sobie jeździć do 18 tyłem xd

• Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Twoj chlop tak powiedział?

A któż inny...

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi29 wrote:
    Anabbit my pojechaliśmy do 8 gwiazdek i nam super dobrali ten fotelik. Polecam, bo pokazali nam każdą opcję bez naciągania, a mam gwarancję, że dzieciak bezpieczny. Akurat nie mieli na stanie takiego na dużo dłużej, bo ja chciałam taki już do końca, ale mieli tylko ten, a my musieliśmy kupić tego samego dnia. Z tym, że my mamy suvy więc nie zastanawiam się nad ilością miejsca na nogi, bo może sobie jeździć do 18 tyłem xd

Ale właśnie tu chodziło o miejsce na nogi przy jeździe tyłem, że jakoś ten fotelik jest tak zbudowany że szybko niewygodnie sie robi.

age.png
‹‹ 2701 2702 2703 2704 2705
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ