CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi29 wrote:Cel bardzo rozczulił mnie fragment z karmieniem cię przez malucha ❤️
Nineq fajnie, że udała się wam bezsmoczkowa noc. Życzę wam już tylko lepszych i bezsmoczkowyxh nocek.
Ja dzisiaj zaopatrzyłam się w duża ilość papieru, bo mała przespała całą noc od 20:30 do 5:50 🫣 ZERO POBUDEK.
Dzisiaj wpada do mnie mama więc liczę na to, że będę mogła ogarnąć absolutne minimum i się wylegiwać.
Miłego dnia dziewczyny i dzidziusie!
Super, że Ci tak pospała ❤️ -
Sposób Karoli z zakładaniem woreczka na śpiocha też nie działa 🙃
Po 5 minutach się obudził i pierwsze co zrobił to zerwał.
Korzystał ktoś z tych pieluch z wbudowanym woreczkiem? Może mu to kupie, woreczki zrywa, a jak na pakiet z mocusia to jakimś cudem sika obok
-
Blackapple a próbowałaś go porządnie napoić i pomasować brzuszek zimnym wacikiem? I wtedy łapać? Nie wiem na ile ci pozwoli bez akrobacji, ale tak nas uczyli i faktycznie zawsze działało. U mojej małej też zawsze łapie w ten sposób. Jeszcze ona zawsze sika tak 5/10 minut po przebudzeniu więc wtedy daje jej wodę, rozbieram całkowicie, masuje i łapie.
-
To jeszcze mój sposób z dzisiaj, dałam mu butle, przykleiłam woreczek, założyłam pieluszkę bo inaczej od razu chciał zerwać i pilnowałam żeby siedział. Zabawiałam go wszystkim czym mogłam, żeby tylko nie pełzał bo inaczej zawsze miałam wszystko rozlane. Jednocześnie zrobiłam to co blondie + dawałam wodę i w ciągu 20 minut się udało. Trzymam kciuki!!
-