X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Anabbit u mnie też nic. Z córką dostałam okres po 14 miesiącu życia i obstawiam że teraz będzie podobnie. Już mnie czasem pobolewa brzuch jakby miał ruszyć za jakiś czas, ale u ginekologa nic, zero, null

No właśnie też miewam takie odczucia okresowe w podbrzuszu i myślałam, że coś w końcu ruszy 🙄

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Musisz odstawić od piersi pewnie, żeby ruszyło?

Pewnie tak. Mój coach chat gpt mówi żebym spróbowała zmniejszyć nocne karmienia, ale jak to zrobić skoro i tak prawie nie śpimy 🙄 w i radził mi więcej snu i odpoczynku 😂😂😂😂😂😂😂😂

Cel95 lubi tę wiadomość

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Pewnie tak. Mój coach chat gpt mówi żebym spróbowała zmniejszyć nocne karmienia, ale jak to zrobić skoro i tak prawie nie śpimy 🙄 w i radził mi więcej snu i odpoczynku 😂😂😂😂😂😂😂😂
    XD ej on ma rady jak prawilny lekarz 😅🤣

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj te rady naszym bobasom by się nie spodobały

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu mojej Bubci dzisiaj policzek i broda zrobiła sie tak czerwona jakby ktoś burakiem wysmarował + ciąga sie za uszy i włosy.
    Prosze niech to bedzie w końcu ten nieszczesny ząb a nie jakaś alergia 🙈

Chyba też pójde na jakieś zajęcia. Gordonki,to moze przy okazji cos by ruszyło z sylabizowaniem bo nadal brak u nas. Co prawda jestem mega introwertykiem,ale jakas koleżanka by sie przydała 😅

Powiem wam,że denerwują mnie ludzie na vinted. Ja naprawde wystawiam ubranka za grosze. No ale bez przesady,jak za komplet 3 pajacykow(z metkami) chce 15 zł a ktoś mi proponuje 6zł 😑

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka właśnie sie użeram na Vinted z jakaś idiotką ze Szwecji,która negocjuje cenę z 600 zł na 300,322,330 i pisze mi,ze wierzy ,że się dogadamy. 3 razy jej pisałam, że cena nie podlega negocjacji. Już ją zablokowałam. Wkurza mnie to Vinted

event.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wbił mi sie kleszcz w małżowinę uszną,został kawałek i chyba się zadrapie. Mam ochotę urwać sobie ucho,tak swędzi. Okropnie mnie "swędzą kleszcze"

event.png

Wysłany: Dzisiaj, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    No właśnie też miewam takie odczucia okresowe w podbrzuszu i myślałam, że coś w końcu ruszy 🙄

Wykup wczasy,kup mega wycięty kostium kąpielowy,myśl o kapielach,plaży, zwiedzaniu,zaplanuj dużo romantycznych chwil z mężem i czekaj na efekt. Najpóźniej drugiego dnia wczasów przyjdzie okres.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Wykup wczasy,kup mega wycięty kostium kąpielowy,myśl o kapielach,plaży, zwiedzaniu,zaplanuj dużo romantycznych chwil z mężem i czekaj na efekt. Najpóźniej drugiego dnia wczasów przyjdzie okres.
    Aż parsknęłam
    Tak bardzo prawdziwe 😅🤣

age.png
‹‹ 2709 2710 2711 2712 2713
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ