CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanashi wrote:Anabbit u mnie też nic. Z córką dostałam okres po 14 miesiącu życia i obstawiam że teraz będzie podobnie. Już mnie czasem pobolewa brzuch jakby miał ruszyć za jakiś czas, ale u ginekologa nic, zero, null
No właśnie też miewam takie odczucia okresowe w podbrzuszu i myślałam, że coś w końcu ruszy 🙄 -
Elza1234 wrote:Musisz odstawić od piersi pewnie, żeby ruszyło?
Pewnie tak. Mój coach chat gpt mówi żebym spróbowała zmniejszyć nocne karmienia, ale jak to zrobić skoro i tak prawie nie śpimy 🙄 w i radził mi więcej snu i odpoczynku 😂😂😂😂😂😂😂😂
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Oj te rady naszym bobasom by się nie spodobały23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Jezu mojej Bubci dzisiaj policzek i broda zrobiła sie tak czerwona jakby ktoś burakiem wysmarował + ciąga sie za uszy i włosy.
Prosze niech to bedzie w końcu ten nieszczesny ząb a nie jakaś alergia 🙈
Chyba też pójde na jakieś zajęcia. Gordonki,to moze przy okazji cos by ruszyło z sylabizowaniem bo nadal brak u nas. Co prawda jestem mega introwertykiem,ale jakas koleżanka by sie przydała 😅
Powiem wam,że denerwują mnie ludzie na vinted. Ja naprawde wystawiam ubranka za grosze. No ale bez przesady,jak za komplet 3 pajacykow(z metkami) chce 15 zł a ktoś mi proponuje 6zł 😑
-
Anabbit wrote:No właśnie też miewam takie odczucia okresowe w podbrzuszu i myślałam, że coś w końcu ruszy 🙄
Wykup wczasy,kup mega wycięty kostium kąpielowy,myśl o kapielach,plaży, zwiedzaniu,zaplanuj dużo romantycznych chwil z mężem i czekaj na efekt. Najpóźniej drugiego dnia wczasów przyjdzie okres. -

ej on ma rady jak prawilny lekarz 😅🤣