X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi gratulacje przespanej nocki. Napawasz mnie nadzieją, że kiedyś i mnie to czeka. U Was chyba nie było okresu przejściowego że te bloki się wydłużały? Tylko dosłownie z dnia na dzień z okropnych nocy zrobiła się cała noc przespana?

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Blondi gratulacje przespanej nocki. Napawasz mnie nadzieją, że kiedyś i mnie to czeka. U Was chyba nie było okresu przejściowego że te bloki się wydłużały? Tylko dosłownie z dnia na dzień z okropnych nocy zrobiła się cała noc przespana?
    Tak właśnie było. Po prostu przespała w końcu noc ciągiem i na razie to trwa. Nic nie zmieniałyśmy, nie było żadnych znaków. Choć ja się nie przyzwyczajam, bo czuję, że to się jeszcze zmieni.

• Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż teraz sobie myślę, że jeszcze zanim to nastąpiło to były dwa tygodnie tak beznadziejnego snu, że ona w ogóle nie spała. A jak spała to kwękała i nie mogłam jej odłożyć. Byłam dosłownie jak zombie, chyba nie było nic gorszego odkąd się urodziła pod kątem snu. I nagle z dnia na dzień zaczęła spać. Aż się bałam, że może się po prostu nie obudziłam 🥲

• Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    U nas dziś nocne okno aktywności 3 godzinne. Od 1 do 4 chodziła po nas, gadała pod nosem, rozdawała buziaki … i beczała xD mój zegarek mówi, że nawet czterech godzin nie spałam i wierzę mu bo czuje się tragicznie.
    Moje dziecko ma WORY POD OCZAMI, bo pannica przecież 9h nie spała nawet tej nocy 🙃 ba, ja nie wiem czy 8 uzbierała.

Także moja wioska silowniana musi poczekać, dołączymy za tydzień, a dziś wszystkie drzemki robimy razem, bo padam ze zmęczenia.
    Współczuję, naprawdę. Wiem, że to trwa już i podziwiam, że jakoś obydwie dajecie radę.
    Pocieszam się, że jest pełnia i skoro nawet ja miałam problem żeby usnąć to on też mógł.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabit śpij z młodą dzisiaj ile wlezie
    Ja i tak cię podziwiam że ty żyjesz, funkcjonujesz, jesteś taka pogoda i masz ochotę zaraz na drugie 🤣

age.png
  • Grzegrzula Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi jak dobrze słyszeć, że spanie nocne sie Wam tak poprawiło! Jest nadzieja i dla nas!

age.png

age.png
‹‹ 2710 2711 2712 2713 2714
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ