CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
To tylko na drzemki, zostawiam ja na łóżku i robię zasiekiAnabbit wrote:Elza jak ona zasypia obok ciebie to potem przenosisz do łóżeczka? Czy w swoim łóżeczku, ale siedzisz obok?
Na noc zasypia mi na rękach i ja odkładam
Miała dwa miesiące swego życia Ze zasypiała sama na noc ale czasem mam wrażenie że to był jakiś mój sen 😅😆 -
Elza1234 wrote:To tylko na drzemki, zostawiam ja na łóżku i robię zasieki
Na noc zasypia mi na rękach i ja odkładam
Miała dwa miesiące swego życia Ze zasypiała sama na noc ale czasem mam wrażenie że to był jakiś mój sen 😅😆
Dobre i dwa miesiące. Moja myśli, że zamknięcie oczu to jakaś kara największa xd -
Moja jak znajdzie paprocha to zaczyna powtarzać "nie" i wygląda jak Hitler podczas przemówienia. Bardzo stanowcze nie x 100 .Pogada tak chwile a później płacze bo wie,że wolno zjeść śmiecia 😅Katikat wrote:Moj nauczył się machac głową jak na nie. I macha intensywnie bez powodu i jak mu ktoś zakiwa 😆 slodziak
Ja jestem wyrodna matka jednak. Unikałam jak ognia usypiania bujając ,całej trójki. Żadnego nie bujałam, żeby się nie nauczyło tak zasypiać.
Bujanie samo w sobie okej,ale nie do spania.
Tak mi sie fajnie udawało unikać jajek i bmk ,ze nawet pochwaliłam skórę małej dzisiaj. I co? I dałam.jej zupkę z Hippa ktora zwiera ser. Super. Już mi sie szarpała za uszy przed spaniem. Zwariuję z tą dietą. Zamuliłam okropnie.
-