X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Szkoda, że nie pracujesz w moim żłobku
    Czułabym się bezpieczna :D

Dziękuje 🥰
    Szkoda że wszystkie nie jesteśmy z jednego miasta. Otworzyłabym punkt opieki i wzięła Wasze dzieci 😃

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Szkoda, że nie pracujesz w moim żłobku
    Czułabym się bezpieczna :D

Dokładnie to samo pomyślałam.
    Moja przyjaciółka oddaje bobasa za niecały miesiąc do żłobka i mnie nawet ta myśl stresuje. To jeszcze taki maluszek 😭😭😭😭

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nauczył się machac głową jak na nie. I macha intensywnie bez powodu i jak mu ktoś zakiwa 😆 slodziak

Elza1234 lubi tę wiadomość

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Elza jak ona zasypia obok ciebie to potem przenosisz do łóżeczka? Czy w swoim łóżeczku, ale siedzisz obok?
    To tylko na drzemki, zostawiam ja na łóżku i robię zasieki
    Na noc zasypia mi na rękach i ja odkładam
    Miała dwa miesiące swego życia Ze zasypiała sama na noc ale czasem mam wrażenie że to był jakiś mój sen 😅😆

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    To tylko na drzemki, zostawiam ja na łóżku i robię zasieki
    Na noc zasypia mi na rękach i ja odkładam
    Miała dwa miesiące swego życia Ze zasypiała sama na noc ale czasem mam wrażenie że to był jakiś mój sen 😅😆

Dobre i dwa miesiące. Moja myśli, że zamknięcie oczu to jakaś kara największa xd

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katikat wrote:
    Moj nauczył się machac głową jak na nie. I macha intensywnie bez powodu i jak mu ktoś zakiwa 😆 slodziak
    Moja jak znajdzie paprocha to zaczyna powtarzać "nie" i wygląda jak Hitler podczas przemówienia. Bardzo stanowcze nie x 100 .Pogada tak chwile a później płacze bo wie,że wolno zjeść śmiecia 😅

Ja jestem wyrodna matka jednak. Unikałam jak ognia usypiania bujając ,całej trójki. Żadnego nie bujałam, żeby się nie nauczyło tak zasypiać.
    Bujanie samo w sobie okej,ale nie do spania.

Tak mi sie fajnie udawało unikać jajek i bmk ,ze nawet pochwaliłam skórę małej dzisiaj. I co? I dałam.jej zupkę z Hippa ktora zwiera ser. Super. Już mi sie szarpała za uszy przed spaniem. Zwariuję z tą dietą. Zamuliłam okropnie.

event.png
‹‹ 2728 2729 2730 2731 2732
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ