CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka ogromne gratulacje ale czad! ❤️ zdrowej, bezproblemowej ciąży życzę 😁
Oooo mojego też często za dziewczynkę biorą a najbardziej to dziadek czyli moj teściu, sto razy powtarza ze on wygląda jak dziewczynka bo ma takie dlugie rzesy i wlosy i okrągła buzie 🙄 strasznie mnie to irytuje, no ale co zrobię.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Margaretka ogromnie gratuluję
My dziś od rana na szlaku
najpierw wodospad Kamieńczyk, teraz drugi wodospad
Mała pół drogi sobie śpi, pół ogląda świat, a w schroniskach robi furorę
Natomiast muszę jej kupić jakieś spinki bo jak ktoś mi dziecko ubrane na różowo jeszcze raz nazwie ON to zagryzę xD 🤣
Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem xddd moja mała jest w 90% przypadków ubrana jak landrynka a i tak ciagle słyszę “jaki on ładny”
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Marsol wrote:To ja usłyszałam kilka razy, że po młodym od razu widać, że chłopiec. Nie zdarzyło się jeszcze, żeby ktoś pomylił płeć, choć nosił i różowy bodziak, i kwiatki. Za to imię często zaskakuje ludzi, ale raczej pozytywnie.
Wspominałaś jak ma na imię? Bo nie pamiętam a teraz zaciekawiłaś 😃 -
Mamusia pojechała.
Oczywiście musiałam ją odebrać z centrum rano, bo ona nie trafi. Zrobiła z 50 zdjęć małej w ciągu dnia, ale przynajmniej bawiła się z nią na podłodze. Jakos mało komentowała jak na nią (czekam na telefon od cioci). Oczywiście chciała żeby ją też odwieźć do centrum, ale wsadziłam ją w bolta. Protestowała, ze nie trafi ale już bez jaj. Wysadził ją dosłownie na przystanku. -
Brzmi jak nie najgorsze spotkanieAnabbit wrote:Mamusia pojechała.
Oczywiście musiałam ją odebrać z centrum rano, bo ona nie trafi. Zrobiła z 50 zdjęć małej w ciągu dnia, ale przynajmniej bawiła się z nią na podłodze. Jakos mało komentowała jak na nią (czekam na telefon od cioci). Oczywiście chciała żeby ją też odwieźć do centrum, ale wsadziłam ją w bolta. Protestowała, ze nie trafi ale już bez jaj. Wysadził ją dosłownie na przystanku.
Oby tylko następne znowu nie było za pół roku
My jeszcze dzisiaj zaliczyliśmy basen i młoda śpi, ale widzę że woda jej z nosa idzie znowu i górne jedynki mam wrażenie że jej zaraz eksplodują
-
xSmerfetkax wrote:Margaretka wychodzi na to że przydadzą mi się te testy owulacyjne 😅 dorzucisz do nich trochę wirusów ciążowych? 😅👀
Wyślij mi na fb kod do paczkomatu to nadam paczkę 😊 oczywiście wiruski ciążowe dorzucam gratis 😅
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Anabbit chyba się mama zreflektowała trochę 😅 tylko właśnie tak jak Elza pisze, oby kolejne spotkanie nie było w odległej przyszłości. Ale również czekam na relacje telefoniczną cioci 😅
Tak w sumie sobie myślę, że u nas nigdy nie pomylili płci 🤔 albo nie pamiętam. A młody jest póki co smutne beżowe dziecko 🙈
Cel nie przejmuj się komentarzami ludzi, kurde przecież bobaski mają okrągłe buzie z takimi słodkimi policzkami 😍 mój waży 8kg a buzię i tak ma okrąglutką. -
Anabbit wrote:Wspominałaś jak ma na imię? Bo nie pamiętam a teraz zaciekawiłaś 😃
Nie wspominałam. Ma na imię Beniamin, a mówimy zawsze Benio.
Fajnie, że spotkanie się udało i babcia wyszła z pokaźną sesją zdjęciową. Może zreflektuje się i będzie Was odwiedzać częściej 😃
Margareetka, Anabbit, Blondi29, Nineq, KarolaKinga, Blackapple lubią tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Aanabit bez fajerwerków ta wizyta. Może rozmowa z ciocią wprowadzi troche życia. Ktoś cos dopowie i bedzie się coś działo 😅
No właśnie wiem, ale spodziewałam się że tak będzie, bo ona w oczy jest zazwyczaj miła. Ale spokojnie, zapewniam was, że zda relację cioci 😂
A i jeszcze stwierdziła że każdy w rodzinie czeka na roczek wliczając jej wszystkie siostry z rodzinami. Wyprowadziłam ją z błędu i podkreśliłam, że nie robimy drugich chrzcin na 50 osób xD niezbyt spodobała jej się wizja grilla dla rodziców i rodzeństwa (naszego, nie jej) -
Blackapple dzięki że o nas pomyślałaś, a ten basen odkładam i odkładam... Trzeba by coś ogarnąć. A byliście już tam? U nas to chyba musiało by być wcześniej, ale ciekawi mnie właśnie czy jej się zmieni bo aktualnie to już po 18.30 jemy myjemy się, ząbki i do spania ok 19 🤪
Trochę mnie zastanawia picie wody w kąpieli, wolałabym, żeby nie piła jednak wody z basenu🥲
Margaretka no właśnie, dzieci kp chyba zwłaszcza mają takie babyface dziecięce co jest Urocze
Mój Mąż to w ogóle miał meeega "pysie " jako niemowlak, 2x większe od Małej, aż się zdziwiłam xd23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

-
Ej w ogóle to ogarnijcie temat. Miałam od urodzenia znamię ok 10cm długości. Opowiadałam Mamie czy pamięta jak chłop w hotelu myślał, że mnie oparzył i się przeraził, a to było to znamię właśnie (nie widać wcale na 1 rzut oka bo jest w takim miejscu)
Wskazuje na nie
A go nie ma. Prawie nie istnieje. Ciekawe czy to hormony po porodzie czy o co chodzi. Nieco się zdziwiłam.23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍