Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 14 maja, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka wychodzi na to że przydadzą mi się te testy owulacyjne 😅 dorzucisz do nich trochę wirusów ciążowych? 😅👀

age.png
  • Grzegrzula Ekspertka

Wysłany: 14 maja, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam, że tylko mnie denerwuje, że na moją corke tez mówili chlopczyk, gdzie było widac że to dziewczynka. Ale chyba Karola ma racje, że to specyficzny typ ludzi co chce zaczepić.

Jeszcze uwielbiam te komentarze na temat imienia🤣

age.png

age.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 14 maja, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka ogromne gratulacje ale czad! ❤️ zdrowej, bezproblemowej ciąży życzę 😁
    Oooo mojego też często za dziewczynkę biorą a najbardziej to dziadek czyli moj teściu, sto razy powtarza ze on wygląda jak dziewczynka bo ma takie dlugie rzesy i wlosy i okrągła buzie 🙄 strasznie mnie to irytuje, no ale co zrobię.

Margareetka lubi tę wiadomość

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 14 maja, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaKinga wiadomo, musi mieć szeroką szczękę, zarysowane kości policzkowe i pierwszy zarost albo to nie chłopak 🤣🤣

KarolaKinga, Anabbit, Elza1234, Margareetka, xSmerfetkax, Revolutionary lubią tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 14 maja, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    KarolaKinga wiadomo, musi mieć szeroką szczękę, zarysowane kości policzkowe i pierwszy zarost albo to nie chłopak 🤣🤣
    Właśnie w wyobrazni dorobiłam do tego szluga w buzi😆

KarolaKinga, Margareetka lubią tę wiadomość

event.png
  • KarolaKinga Autorytet

Wysłany: 14 maja, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Właśnie w wyobrazni dorobiłam do tego szluga w buzi😆
    "I co ty dziadek k'wa wiesz o życiu"🤣

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 14 maja, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja usłyszałam kilka razy, że po młodym od razu widać, że chłopiec. Nie zdarzyło się jeszcze, żeby ktoś pomylił płeć, choć nosił i różowy bodziak, i kwiatki. Za to imię często zaskakuje ludzi, ale raczej pozytywnie.

• Anabbit Autorytet

Wysłany: 14 maja, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Margaretka ogromnie gratuluję
    My dziś od rana na szlaku :) najpierw wodospad Kamieńczyk, teraz drugi wodospad
    Mała pół drogi sobie śpi, pół ogląda świat, a w schroniskach robi furorę
    Natomiast muszę jej kupić jakieś spinki bo jak ktoś mi dziecko ubrane na różowo jeszcze raz nazwie ON to zagryzę xD 🤣

Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem xddd moja mała jest w 90% przypadków ubrana jak landrynka a i tak ciagle słyszę “jaki on ładny”

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 14 maja, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    To ja usłyszałam kilka razy, że po młodym od razu widać, że chłopiec. Nie zdarzyło się jeszcze, żeby ktoś pomylił płeć, choć nosił i różowy bodziak, i kwiatki. Za to imię często zaskakuje ludzi, ale raczej pozytywnie.

Wspominałaś jak ma na imię? Bo nie pamiętam a teraz zaciekawiłaś 😃

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 14 maja, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia pojechała.
    Oczywiście musiałam ją odebrać z centrum rano, bo ona nie trafi. Zrobiła z 50 zdjęć małej w ciągu dnia, ale przynajmniej bawiła się z nią na podłodze. Jakos mało komentowała jak na nią (czekam na telefon od cioci). Oczywiście chciała żeby ją też odwieźć do centrum, ale wsadziłam ją w bolta. Protestowała, ze nie trafi ale już bez jaj. Wysadził ją dosłownie na przystanku.

age.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 14 maja, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel (albo ktoś inny z okolicy) jakbyś chciała chodzić z małą na basen to w Kraulu na Żabińcu otworzyli zapisy na wakacje, my będziemy chodzić w poniedziałki na 17.15 o ile młody nie będzie bardzo chorował jak pójdzie do żłobka.

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Mamusia pojechała.
    Oczywiście musiałam ją odebrać z centrum rano, bo ona nie trafi. Zrobiła z 50 zdjęć małej w ciągu dnia, ale przynajmniej bawiła się z nią na podłodze. Jakos mało komentowała jak na nią (czekam na telefon od cioci). Oczywiście chciała żeby ją też odwieźć do centrum, ale wsadziłam ją w bolta. Protestowała, ze nie trafi ale już bez jaj. Wysadził ją dosłownie na przystanku.
    Brzmi jak nie najgorsze spotkanie
    Oby tylko następne znowu nie było za pół roku :/

My jeszcze dzisiaj zaliczyliśmy basen i młoda śpi, ale widzę że woda jej z nosa idzie znowu i górne jedynki mam wrażenie że jej zaraz eksplodują :(

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 14 maja, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Margaretka wychodzi na to że przydadzą mi się te testy owulacyjne 😅 dorzucisz do nich trochę wirusów ciążowych? 😅👀

Wyślij mi na fb kod do paczkomatu to nadam paczkę 😊 oczywiście wiruski ciążowe dorzucam gratis 😅

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 14 maja, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit chyba się mama zreflektowała trochę 😅 tylko właśnie tak jak Elza pisze, oby kolejne spotkanie nie było w odległej przyszłości. Ale również czekam na relacje telefoniczną cioci 😅

Tak w sumie sobie myślę, że u nas nigdy nie pomylili płci 🤔 albo nie pamiętam. A młody jest póki co smutne beżowe dziecko 🙈

Cel nie przejmuj się komentarzami ludzi, kurde przecież bobaski mają okrągłe buzie z takimi słodkimi policzkami 😍 mój waży 8kg a buzię i tak ma okrąglutką.

age.png
  • Marsol Ekspertka

Wysłany: 14 maja, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Wspominałaś jak ma na imię? Bo nie pamiętam a teraz zaciekawiłaś 😃

Nie wspominałam. Ma na imię Beniamin, a mówimy zawsze Benio.

Fajnie, że spotkanie się udało i babcia wyszła z pokaźną sesją zdjęciową. Może zreflektuje się i będzie Was odwiedzać częściej 😃

Margareetka, Anabbit, Blondi29, Nineq, KarolaKinga, Blackapple lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 maja, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to ledwo 7600 waży. A ma 11 miesięcy. Ale ona to stara bulimiczka. Zamiast połykać jedzenie to gryzie i wypluwa. Pod krzesełkiem wygląda jak u rodziny bobrów.

event.png

Wysłany: 14 maja, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanabit bez fajerwerków ta wizyta. Może rozmowa z ciocią wprowadzi troche życia. Ktoś cos dopowie i bedzie się coś działo 😅

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 14 maja, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Aanabit bez fajerwerków ta wizyta. Może rozmowa z ciocią wprowadzi troche życia. Ktoś cos dopowie i bedzie się coś działo 😅

No właśnie wiem, ale spodziewałam się że tak będzie, bo ona w oczy jest zazwyczaj miła. Ale spokojnie, zapewniam was, że zda relację cioci 😂
    A i jeszcze stwierdziła że każdy w rodzinie czeka na roczek wliczając jej wszystkie siostry z rodzinami. Wyprowadziłam ją z błędu i podkreśliłam, że nie robimy drugich chrzcin na 50 osób xD niezbyt spodobała jej się wizja grilla dla rodziców i rodzeństwa (naszego, nie jej)

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blackapple dzięki że o nas pomyślałaś, a ten basen odkładam i odkładam... Trzeba by coś ogarnąć. A byliście już tam? U nas to chyba musiało by być wcześniej, ale ciekawi mnie właśnie czy jej się zmieni bo aktualnie to już po 18.30 jemy myjemy się, ząbki i do spania ok 19 🤪

Trochę mnie zastanawia picie wody w kąpieli, wolałabym, żeby nie piła jednak wody z basenu🥲

Margaretka no właśnie, dzieci kp chyba zwłaszcza mają takie babyface dziecięce co jest Urocze
    Mój Mąż to w ogóle miał meeega "pysie " jako niemowlak, 2x większe od Małej, aż się zdziwiłam xd

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 14 maja, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej w ogóle to ogarnijcie temat. Miałam od urodzenia znamię ok 10cm długości. Opowiadałam Mamie czy pamięta jak chłop w hotelu myślał, że mnie oparzył i się przeraził, a to było to znamię właśnie (nie widać wcale na 1 rzut oka bo jest w takim miejscu)

Wskazuje na nie

A go nie ma. Prawie nie istnieje. Ciekawe czy to hormony po porodzie czy o co chodzi. Nieco się zdziwiłam.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
‹‹ 2825 2826 2827 2828 2829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ