Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit gratuluję w miarę udanej wizyty. Czekamy na telefon od cioci i trzymam kciuki za następną wizytę 😁

U nas nie zdarzyła się pomyłka,od razu widać że to dziewczynka. Wszędzie słysze że jaka piękna i urodziwa 😅 Ale pewnie dużo dają włoski.
    Moja to pulpet jest,buzia pyzata. Ostatnio ważyłam ją to miała 9,6kg. Teraz już na pewno dobiła do 10. A dopiero zaczynamy rozmiar 74 z H&M.

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wprawdzie ładnie zjada, ale też chomikuje pod krzesełkiem jak u Karoli.

Poza tym nas karmi, ale od nas nagle nie zje. Ona nas nakarmi, ale siebie chce sama łyżeczką. Nagle przestała chcieć od nas jeść z łyżeczki, nie ma i koniec, musi sama sobie podać. Zosia samosia.

Więc jest meeeeega bajzel jedząc, za to uczy się jeść z łyżeczki więc coś za coś (chodzi mi wiecie o owsianki, zupy bo resztę od dawna już jej podajemy do łapki)

Z kubkiem otwartym było na początku tak samo, a teraz pije elegancko z niego. Tylko lubi "podlać kwiatki" za sobą bądź naszą głowę gdy sprzątamy jedzenie z podłogi 😊🥰

Czasem też próbuje mi przylepić kawałek jedzenia gdy się odwrócę i coś jej szykuję itp

Śmieszne jest również gdy "wabi" nas kawałkiem jedzenia po czym patrzy, śmieje się i hop w ostatniej chwili zjada sama ten kawałek 🤪

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:09

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marsol wrote:
    Nie wspominałam. Ma na imię Beniamin, a mówimy zawsze Benio.

Fajnie, że spotkanie się udało i babcia wyszła z pokaźną sesją zdjęciową. Może zreflektuje się i będzie Was odwiedzać częściej 😃
    Kurcze, bardzo ładne imię ❤️

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
‹‹ 2824 2825 2826 2827 2828
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ