CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
xSmerfetkax wrote:Ja się ostatnio zdziwiłam bo jedna pani mi ostatnio na Huberta oznajmiła że, noo teraz te stare imiona wracają 😅
Józko teraz chyba wracają do łask, bo kojarzę trzy bobasy z tym imieniem 🫢
Tanashi, Edmund kojarzy mi się właśnie tylko i wyłącznie z opowieściami z Narnii 🫢 moja koleżanka urodziła w tamtym roku Łucję 😁
Ja znam bardzo dużo Hubertów w przedziale wiekowym 15-30, więc nie wiem co ta pani.
Tez już właśnie się spotkaliśmy z małymi Józkami, to tutaj by pasowało stwierdzenie, że stare imiona wracają 😅
A najwięcej to w ogóle spotykamy ostatnio małych Tadziów. -
W całej swojej karierze żłobkowej nie spotkałam żadnej Jessiki i Brajana 😅
Kubuś był jeden (+ mój chrześniak lat 12 ma tak na imię)
Dużo było Nikodemów,Antosiów,Jasiów i Filipów. Trochę mniej ale nadal sporo Franków.
Takie pojedyncze to trafił się Teodor,Robert,Marek,Bartłomiej.
Teraz na gordonkach spotykamy 3msc Augustyna.
A widze że nabiera popularności Leonard.
-
One były popularne w 20-15 lat temu. Jak byłam w liceum bardzo często słyszałam - obok szkoły było przedszkole. Znajoma, która rodziła w klasie maturalnej ma Jessice.Truuskaawka wrote:W całej swojej karierze żłobkowej nie spotkałam żadnej Jessiki i Brajana 😅
Kubuś był jeden (+ mój chrześniak lat 12 ma tak na imię)
Dużo było Nikodemów,Antosiów,Jasiów i Filipów. Trochę mniej ale nadal sporo Franków.
Takie pojedyncze to trafił się Teodor,Robert,Marek,Bartłomiej.
Teraz na gordonkach spotykamy 3msc Augustyna.
A widze że nabiera popularności Leonard. -
Beniamin śliczne imię! Też mamy na liście.
Smerfetka okresu się nie doczekam chyba nigdy, ale na betę też nie poszłam 😆
Idę się zesrać. Moja córka zasnęła w łóżeczku o 20:00, a potem spała do 5:00, zjadła mleko i sama z siebie usnęła budząc się ostatecznie o 8:15. To już brzmi jak macierzyństwo premium.
Karola napisz koniecznie jak zobaczysz te bratowa czy zgadzasz się z opinią Truskawki. Zawsze mnie interesują takie smaczki 😆 Tak samo jak nieśmiertelne „brzydkie” włosy Anabbit z chrzcin (czekam na relację od cioci) -
Ja mam w rodzinie męża Brajana i Wanessę, za cholerę nie mogę zapamiętać pisowni, w jakiś sposób jest spolszczona.
Mam hicior do kąpieli! Dalej poszukuję sposobów na udaną kąpiel, ostatnia znów odbyła się na stojąco. Ale wczoraj osiągnęliśmy zanurzenie dzięki rybce Robo Fish z Aldi. Mały zapomniał, że ma coś przeciwko wodzie, łapał ją i cały czas szukał wzrokiem. Rybka sama pływa, całkiem realistycznie. Normalnie kosztuje przynajmniej 25 zł, a w Aldi jest teraz za 12 ❤️
Blondi29, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Blondi no ja niby wczoraj dostałam okres, ale dzisiaj nie jestem tego jednak pewna

O dzięki Szarotka za polecajke, może akurat będziemy mieć gdzieś po drodze Aldi to sprawdzę! No i mam nadzieję że kąpiele będą u was wyglądały coraz lepiej! ☺️
Ja właśnie się namęczyłam z pakowaniem doniczek do zwrotu, bo oczywiście przyszła uszkodzona, ale po zdjęciach nie można uznać reklamacji więc muszę ją odesłać 🫣 dołączyłam im nawet te odłamki, niech sobie ją skleja
-
Nie zapomnę ile my żeśmy wybierali imię dla małego... Z każdym jakieś skojarzenia 😅 no i padło na Marcela, bo w sumie znamy tylko jednego i jest bardzo spoko.
Teraz musi być córka, bo już mamy wybrane 🙈 gorzej jak będzie drugi chłopak (co niestety jakoś przeczuwam).
Dziś o 7 obudził nas pan z Tauronu, bo dziś będą nam montować skrzynkę i podłączać prąd na działkę. -
Margareetka wrote:Nie zapomnę ile my żeśmy wybierali imię dla małego... Z każdym jakieś skojarzenia 😅 no i padło na Marcela, bo w sumie znamy tylko jednego i jest bardzo spoko.
Teraz musi być córka, bo już mamy wybrane 🙈 gorzej jak będzie drugi chłopak (co niestety jakoś przeczuwam).
Dziś o 7 obudził nas pan z Tauronu, bo dziś będą nam montować skrzynkę i podłączać prąd na działkę.
Margaretka to w sumie miła pobudka mimo wszystko, pamiętam tą ekscytację jak wena w końcu przyjechała podłączyć skrzynkę 😅 jak wygrana w totka 🤣
W takim razie trzymam kciuki za dziewczynkę 😜
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Karola3xJ:D wrote:Margaretka czyli jednak ktos ma pracownika z Taurona w progu😅
Te rybki sa super. Ja je mam pozamykane w palastikowych słoikach 😅
No dokładnie o tym pomyślałam, że wczoraj pisałaś, że Tanashi tylko brakowało do porannego bingo tego 🤣
Smerfetka może ten niby okres to jakieś plamienie implantacyjne? 🫢 -
Margareetka wrote:No dokładnie o tym pomyślałam, że wczoraj pisałaś, że Tanashi tylko brakowało do porannego bingo tego 🤣
Smerfetka może ten niby okres to jakieś plamienie implantacyjne? 🫢
Kurczę no nie powiem przeszło mi to przez mysl, ale to chyba byłby cud 😅 moja komórka jajowa musiałaby zwiedzać mój organizm tak jak kiedyś u Blondi 😅 także nie nakręcam się -
Ja to już powiedziałam, że nie sprawdzam tych testów ani bet. Jak kiedyś wypadnie ze mnie jakieś dziecko to znaczy, że byłam w ciąży xd
Margaretka też czuję u was chłopaka, nie wiem czemu. A zawsze czuję dobrze. Tylko u siebie się myliłam.
Margareetka lubi tę wiadomość
-
Kurka ale 14/15 dpo implantacyjne? Chyba ze owu się przesunęła, ale wtedy z kolei nie zgrywa mi się to z ❤️. Także grzecznie czekam na rozwój akcji 🤣 już nawet gadałam z Panem Bogiem że ma mi dać jakiś znak, niech jakiś bocian mi wyląduje przed oknem albo coś 🫣
Ale raczej nastawiam się że okres śmieje mi się w twarzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 10:10
-
Smerfetka chyba pomylił adres, bo nad nami wiecznie lata bocian 🤣
Ja już po, wyrwali jedną ósemkę, bo siedziała cholera pod kością i musieli dać podwójne znieczulenie. Za tydzień druga. Młody śpi jeszcze z mężem, więc jem loda w samochodzie (pani doktor kazała, kim jestem by się sprzeciwiać). Na szczęście mój kochany mąż ma w każdym aucie środki do dezynfekcji, więc mogłam wyjąć opatrunek 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 10:15