Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I już postanowione że jutro idę na betę. Ale wynik odbieram dopiero we wtorek wieczorem jak mąż wróci z pracy, bo o pierwszej ciąży dowiedział się przez telefon i teraz nie chce psuć chwili ewentualnie. Choć tak czy inaczej jestem pewna na 100%, że nie jestem w ciąży, ale wtedy też byłam więc kto wie. Może u mnie to taka zależność, że jak jestem przekonana o braku ciąży to w niej jestem XD

• Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ondi to chyba gorole robią kokoszka dziobała. Cała reszta świata robi "sroczka kaszkę warzyła"😆

Moja palcem pokazuje,a po chwili robi ten swój gest przywoływania dłonią. Szefowa. I np robi tak na lampę i sie wkurza ,że jej nie podam tej lampy.

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Ondi to chyba gorole robią kokoszka dziobała. Cała reszta świata robi "sroczka kaszkę warzyła"😆

Moja palcem pokazuje,a po chwili robi ten swój gest przywoływania dłonią. Szefowa. I np robi tak na lampę i sie wkurza ,że jej nie podam tej lampy.
    Nie wiedziałam, że to ma inną nazwę 😆😆 Cala rodzinę mam z Warszawy i okolic bliżej Ostrołęki więc zabawnie, bo poza Mazowsze nikt się nigdy nie zapuścił, a u nas wszyscy dziobià od pokoleń 😅
    O tak, u nas też jest „daj” i złość, że nie może wypić kawy albo wejść do kibla

• Blackapple Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest sroczka kaszkę warzyła, ale ja młodemu tego nie pokazywał, więc nie umie.

Ale robi papa, akuku zza koca lub zza drzwi (tylko mówi 'nie ma' a właściwie to 'ni ma' najczęściej mu wychodzi) i światło też lubi włączać. Jeszcze kosi kosi/brawo mu się ostatnio przypomniało, bo przez jakiś czas nie robił, więc chyba jest git. No i pokazuje dalej całą dłonią, ale już światło włącza paluszkiem, więc chyba robi progres.

W ogóle w końcu ogarnął do czego służy pchacz, ale i tak wygodniej mu pchać krzesło mam wrażenie xD

Jak tam Tanashi, schodzi opuchlizna?

Ile trwa drzemka u dzieciaków, które przeszły na jedną?

Józek dzisiaj w sumie zrobił jedną, chociaż się wybudził dwa razy, raz przy przenoszeniu z samochodu po basenie, ale mąż dobujał a drugi, bo chyba głód się odezwał i tylko zjadł trochę cyca i usnął i sumarycznie nazbierał 2 godziny 4 miniuty, więc chyba ok? Wczoraj też coś koło 2 godzin zrobił, ale chyba potem go wieczorem za długo przetrzymałam, bo się wybdzał 3x a jadł tylko 2x.
    Nie wiem czy to ostateczna zmiana, ale w sumie jak robi jedną to śpi dłużej niż jak robił dwie, mam nadzieję, że teraz mu się nie popsuje jak to napisałam

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wtedy wchodzę ja,cała na biało- U mnie zawsze było
    Kokoszka kaszkę warzyła 🤣

age.png
‹‹ 2835 2836 2837 2838 2839
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ