Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel na jaki się zdecydowaliście ? Mój mąż co jakiś czas wspomina o chińskich, ale nie znamy nikogo kto ma.
    Ja mam wrażenie że mu to auto to kupimy za 10 lat xDDD

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit i Smerfetka, zapraszam na kawę, ponieważ aktualnie latają nad nami 4 bociany🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:57

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

age.png
  • Marsol Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Marsol tak :) to nie pierwsza taka moja akcja, ale przysięgam że oni sami się zawsze zgłaszają, ja nie wychodzę z inicjatywą 😆 więc no sorry, siła wyższa xD

To jesteśmy koleżankami z jednej branży 😄 Kumam, bo do mnie też sami podbijają. Jeden męczył mnie przez cały macierzyński, żebyśmy się związali zawodowo po moim powrocie. No, ale powrotu na razie nie będzie, więc mam chwilowy spokój.

• Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi wrote:
    Anabbit i Smerfetka, zapraszam na kawę, ponieważ aktualnie latają nad nami 4 bociany🤣🤣

Wsiadam w samolot i lecę 😂

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle poznałam tu parę w hotelu. Mają też bobasa czerwcowego i spodziewają się listopadowego 🥹

Elza1234 lubi tę wiadomość

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    W ogóle poznałam tu parę w hotelu. Mają też bobasa czerwcowego i spodziewają się listopadowego 🥹
    Listopadowego nie ma co zazdrościć. Skorpiony sa straszne. Mam jednego.

U mnie duzo osób ma chińczyki ale każdy narzeka. Ja nie mam więc się nie wypowiem .

Truskawka przez to pisałam, żebyś uważała na te z Chin bo okropne są. Miałam nadzieję,że jednak przyjdą spoko ale klops.

Co do aut,to nie wiem czy to pisałam,ale moj mechanik mówił,że od roku usiłuje zmienić auto ale pojęcia nie wie w co celować. Takie są buble.

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Cel na jaki się zdecydowaliście ? Mój mąż co jakiś czas wspomina o chińskich, ale nie znamy nikogo kto ma.
    Ja mam wrażenie że mu to auto to kupimy za 10 lat xDDD
    Nasi przyjaciele mają cherry (?) z salonu, są zadowoleni bardzo póki co

Cel95 lubi tę wiadomość

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam, jestem skorpionem 🤪

My wybraliśmy Jajco tak zwane (jaecoo). Szczerze to Mąż i Teść wybierali i płacą więc nie narzekam, fajne się wydaje. Od dawna już chcieli kupić jakieś auto.

Odebrałam zdj od foto i foto album, nam i Mamie jeszcze raz wydrukuje,a ten zestaw poleci do Teściów w weekend.

Ja ogółem bardzo lubię to moje stare auto. Szczerze gdyby się nie psuło co chwilę to by mi starczyło, ono nie wygląda na swój wiek. Ale ciągle się psuje i to poważnie. Tyle że nowym może wreszcie się odważę jechać bo to automat

Karola niby na benzynie mniej się psują niż hybrydy ale no zobaczymy. Oby się nam pofarciło. Teraz to i tak na każdą markę ludzie narzekają, a jest mega długa gwarancja z autem zastępczym w razie czego.

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka kwota pewnie od miasta zależy też, ale Ty przy okazji spędzasz czas z Małą I oszczędzasz na żłobku. Sama ogarnelas 30k na auto i powinnaś być z siebie dumna☺️

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaecoo dużo widzę na mieście. Plus Cherry, Omoda i Jetour to jeden koncern.
    Wiecie, teraz to i na Toyotę czy Mercedesa ludzie narzekają. Może się okazać, że chińczyk lepszy.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie przepadam za chińczykami. U mnie sąsiad ma służbowe właśnie Jajco i średnio zadowolony, ale za darmo i ocet słodki. Ja to jestem team typowa niemiecka jakość i zero ekologii. Mam mimo wszystko nadzieję, że wam podpasuje, bo lepiej średnie auto niż awaryjne.
    Anabitt ja się boję zimowych dzieci, bo łapie deprechę na zimę odkąd zaszłam w ciążę. Ja tam myślę, że wycelujesz w marcowego bobasa. Jakoś tak mam to w głowie jak tego drugiego chłopaka u Margaretki.
    Truskawka osobiście nie cierpię chińskich stronek, ale na nasze wesele zamawiałam wszystkie dekoracje z temu i balony przyszły nam ekstra. W ogóle wszystkie dekoracje były trafione. Nawet złapałam jakąś girlandę z liści w gratisie. Nie wiem skąd, ale nam bardzo pasowała. Szkoda, że ci się nie przyfarciło tym razem i musisz kupić kolejne. Dobrze, że jest jeszcze trochę czasu.
    Zamawiałyście skądś dużą ilość zdjęć? Chce sobie zamówić zdjęcia i album. Tylko nie fotoksiążke, a zdjęcia i album osobno. Empik odpada, bo co chwila słyszę, że komuś giną zdjęcia albo dochodzą czyjeś inne. Nie będę ryzykować ze zdjęciami młodej

• xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanashi właśnie jadę pociągiem, chyba muszę zmienić kierunek i wyląduje u Ciebie na tej kawie 😅

Karola skorpiony są super, sama nim jestem 😅👀

age.png
  • Truuskaawka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cel jej siostra w Warszawie placi dla niani 35zł/h.
    Później juz na umowie jak dojdzie mi Aktywnie w pracy to zarobie wiecej jakbym wróciła na etat. I plus własnie że mam cały czas małą obok siebie.

Tanashi też zrobiłam jamniczka 🤣
    358af5337a6dd.jpghttps://zapodaj.net/plik-xOswWDNPX4
    Tylko ten ogon taki troche pudelkowaty 🤣

Blondi29, Tanashi lubią tę wiadomość

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka piękny jamniczek!
    Mógłbyś podpowiedzieć tutaj albo na priv na co zwrócić uwagę przy szukaniu i zatrudnieniu opiekunki do dziecka? Chcę iść dalej na studia więc będziemy powoli kogoś szukać, a ja jestem w temacie kompletnie zielona i nie chce nikomu zrobić krzywdy. Z polecenia nikogo nie mamy :/

‹‹ 2861 2862 2863 2864 2865
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ