Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 31 maja, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka może po tej trzydniówce jeszcze nie ma apetytu, Józek to ogólnie pochłania wszystko a po trzydniówce to jeszcze z tydzień mu zeszło zanim mu apetyt wrócił i chciał tylko cyca ewentualnie marchewkę gotowaną i bułkę.

Blondi, ale super ❤️

Blondi29 lubi tę wiadomość

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 maja, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od 7:30 w domu, ale tryb zombie dzis. Zdrzemnęłam się w samolocie z godzinę, potem w domu 2h na drzemce małej i to tyle.
    Truskawka bardzo się utożsamiam. U nas od 3 dni jest taka mamoza, że to co wcześniej opisywałam to nic. Mąż tylko wejdzie do pokoju lub się odezwie to ona wpada w panikę i biegnie do mnie z wrzaskiem, rzuca się na ręce i trzeba ją ciągle nosić (na rękach też marudzi ale mniej). Na lotnisku dziś mnie taki nerwoból złapał od tego noszenia jej, że musiałam wysiąść z autobusu dowożącego do samolotu i pooddychać, bo prawie zwróciłam kolację.
    Ogólnie nigdy nie widziałam i nie słyszałam żeby dziecko aż tak się zachowywało. Dosłownie dziś kąpałam ją w taki sposób, że stała w wannie i się ciągle do mnie przytulała a ja polowałam jej plecy wodą … poryczałam już się z tego zmęczenia dziś

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 31 maja, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi gratulacje!!!! Ale to musi być przeżycie zobaczyć pierwsze kroczki bobasa. Pozytywnie zazdraszczam 🩷
    U nas niestety wciąż bez chodzenia przy meblach także może na boże narodzenie się doczekam chodzenia 😂

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 31 maja, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi gratuluje pierwszych kroczków!

Annabit moze odreagowuje. Mój tak odpalał po wyjazdach albo pod koniec wyjazdu ,jeśli był kilkudniowy. Tyzień szajby.

event.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 31 maja, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit brzmi jak hardcore. Oby szybko jej minęło. Choć jak Karola obstawiam, że może odreagowywać. Moja robi to samo. Jakieś cięższe sytuacje znosi super, a potem mamoza, ryk i krzyk. Dużo siły i optymizmu.

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabitt współczuję :( i też mam mysl że może odreagowuje
    Moja wczoraj wieczorem musiała odreagować wizytę u dziadków (a była tam turbo rozkoszna i roześmiana), więc co dopiero lot samolotem
    Blondie - gratuluje kroczków! Ja też czekam na to u nas, ale póki co tylko przy meblach

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq, sto lat dla małego Puchatka! 🎈🎁💝

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq sto lat dla malucha, niech spełnia marzenia 🥳

age.png
  • Katikat Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat. I wszystkiego najlepszego dla naszych szkrabów na dzień dziecka 😀

Zapalenia endometrium, polip, 2 transfery nieudane, 1 strata
    Naturals między ivf

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq zdrowia i uśmiechu dla małego ♥️
    I cudownego dnia wszystkim! Ja zaczęłam dzień od fizjo z małą i tejpow na stopy 🙈

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Nineq zdrowia i uśmiechu dla małego ♥️
    I cudownego dnia wszystkim! Ja zaczęłam dzień od fizjo z małą i tejpow na stopy 🙈
    Hah,pozdrawiam z kolejki do terapeuty syna!
    Później zabieram go do ortodonty ,dostanie prezent,szyny za 1400 zł.

Nineq strat dla małego!

event.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję w imieniu mojego małego roczniaka 🥰
    Wszystkim dzieciom życzmy pięknego dnia dziecka 😘

Ja niestety swojemu zafundowałam stres przeprowadzkowy, a dziś żłobek. Tyle dobrego, że miał udane przyjęcie wczoraj i dostał dużo prezentów.
    Nie wiem jak będę go dawała na te 9h do żłobka. Dzisiaj poryczalam się jak słyszałam, że płacze, jak go odebrałam, jak wróciłam do domu😓

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, gratuluję pierwszych korków 🥳

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq a jak i was adaptacja wygląda? Od razu dziś sam zostaje?

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nineq wszystkiego najlepszego dla Kubusia ❤️🎉🎉

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja na dzień dziecka dostaje wizytę u pediatry, bo kaszle i coś nam się jej oddech nie podoba. A po wizycie jedziemy odebrać fotelik dla dużych bobasów xd
    No… jeśli zasłuży to obczaimy nowy park dinozaurów, bo otworzyli nam dosłownie za płotem

age.png
  • Margareetka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi gratuluję kroczków 🎉 u nas zrobi jeden i koniec, boi się jak cholera iść sam. Jak ma podane ręce to zasuwa, przy meblach to samo, a sam ma jakiś lęk.

Anabbit też myślę, że mała może odreagowywać wakacje, jednak dla bobaska to jest spora zmiana, dużo bodźców.

My wczoraj byliśmy u znajomych, mają 4miesicznego synka, mały był mega zaciekawiony dzidziusiem, chciał go tulić, trzymał za rączkę 🥹 oczywiście próbował też po nim przejść jak taran, żeby nie było xd

Karola no drogi prezent fundujesz synowi na dzień dziecka, a on i tak tego nie doceni 😅 gdyby mi rodzice założyli aparat jak byłam dzieckiem to teraz miałabym zaoszczędzone dobre 20tys.

Udanego dnia dziecka dla wszystkich naszych dzieciaczków! ❤️

age.png
  • Nineq Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anabbit wrote:
    Nineq a jak i was adaptacja wygląda? Od razu dziś sam zostaje?
    Został sam. Wolą tak od razu, na 2h. Dziś wyjątkowo zabrałam go po 1h, bo jest niewyspany i zmęczony po wczorajszym dniu. Mamy go przywozić do 8 rano, bo od 8.30 śniadanie, odbiór może być o 10, bo 10.30 drzemki, albo o 13 po obiedzie. Więc czerwiec będzie do 10, lipiec do 13 moze, sierpień jest wolny i wrzesień już cały dzień.
    Dzisiaj i tak wszystkie dzieci praktycznie płakały. Jedno przestało, inne zaczęło, nakręcały się nawzajem. Mój nie zjadł śniadania, bo w domu mleko pił, a i tak był śpiący, że usnął mi na rękach.

👨‍👩‍👦💙🫅01.06.2025

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wokół siebie 4 osoby, które adaptowały do żłobka
    Dwie wchodziły z dzieckiem (dość długo), dwie nie
    Te co nie wchodziły mają te dzieci nadal w żłobku, tamte zabrały 🙈
    Nineq pasuje mi do statystyki póki co 😅

age.png
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się od rana biję z myślami, bo dziadkowie w ramach dnia dziecka chcą zabrać córkę na trzy dni na Mazury. Ona pewnie wejdzie w to jak dzik w maliny, ale nie wiem czy ja jestem gotowa na pierwsze takie rozstanie 🤣

age.png
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ