Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWIEC 2025
Odpowiedz

CZERWIEC 2025

Oceń ten wątek:
  • Tanashi Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro właśnie wracamy, bo pogoda się psuje, a młody jęczy cały czas i wolimy już w domu towarzystwo ogarniać. Mam nadzieję że uda mi się upolować na ryneczku jagody na jagodzianki chociaż, bo tutaj pustki 😅

age.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, czekamy aż dadzą znać coś o tej nowej inwestycji , bo mają budować tam kolejnego bliźniaka (takiego samego). I w międzyczasie przeglądamy oferty, ale nic tak nam się nie podoba jak tamten .. 😢

age.png
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annabit to sie zgadaj z Blondi ,żeby mieszkać w jednym bliźniakiu!

Żeby nie było,ja nie pisałam, że moja chodzi sama ,tylko za jedną rączkę.. ale za gratulacje dziękuję!

Elza gdzie wybywacie?

Blondi,pytałam o rzeczy,które maja wpływ na jej "złe zachowanie" bo wiem,że nic takiego nie robicie. Wiedziałam,że gdybyś to miala wypunktować to nie byłabyś w stanie. Nie wiem ile mamy tu osób z wykształceniem pedagogcznym, psychologicznym czy innym ale ja rade poczytać książki oo adhd. Nie mówię,ze mała to ma ale zwyczajnie to postępowanie bardzo pomaga przy takich dzieciach.
    Piszę jak analafabeta x2 ale mam tak spękaną szybkę,że nie pytajcie. Samo się cos klika ciagle. Mogłabym pisać z kompa ale mam ponad 40 lat, a się nie dorobiłam laptopa. Nigdy nie miałam komputera 😅ani roweru!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 20:28

event.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, nad morze, ale do zachodniopomorskiego, więc od nas to jakieś 5 h, także zapewne zajmie nam z 7.5 xd 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 20:52

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza u nas najlepsza trasa to 7h.. Także już się boję ale jak pisałam, po 1 egoistycznie kocham morze, po 2 będziemy tam prawie 20 dni więc Dziecko wypocznie sobie też, coś nowego zobaczy, a nie raz dwa i znów do domu pół dnia

5h to myślę że na luzie dacie radę w max 6 zrobić

Blondi może Maluch widzi, że wokół wszyscy jedzą? I stąd tak?

23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny

Wznowienie starań 09'24
    1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
    6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
    10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
    Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
    II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
    7.02 - 410g księżniczki 🥰
    28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
    13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
    8.04 - mamy już 1368 gram 😍
    14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dziś chyba sto km, przeszłam z dawno nie widziana znajoma pół miasta pieszo 👀 a Maluch z Tata od 14 był

Jedzone też było ale przynajmniej z 3h marszu dziś zrobiłam

Jak wróciłam to zrobiłam jej maly spacer, zabawe na placu zabaw i potem kąpiel razem, ale było zabawy. Bardzo nie chciała wychodzić🤣

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png

Wysłany: 3 lipca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tak o ciążach a ja sie mogę nieśmiało podzielić info (może za wcześnie),że zdecydowaliśmy z mężem o kursie na rodzinę adopcyjną. Ale to nie tak od razu. Wrócę do pracy i myślimy ruszyć z kursami jak mała pójdzie do przedszkola. Na dzień dzisiejszy moglibyśmy lokalowo wziąć jakieś rodzeństwo max 3 sztuki. Zobaczymy jak to będzie. Będę afirmować ,zeby nam to jakoś poszło.

Marsol, Blackapple, Cel95, kasssia, Elza1234, Anabbit, xSmerfetkax, Blondi29, Tanashi, Szarotka12 lubią tę wiadomość

event.png
  • Blackapple Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola będę trzymać kciuki za Was ❤️

age.png
  • Cel95 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, wow! Mocne kciuki. Piękny pomysł

Wznowienie starań 09'24
    3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
    7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
    5.06 Mam już 3kg🥰
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

preg.png

age.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola będę trzymać kciuki, żeby wszystko się udało! 😁

age.png
  • Blondi29 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola przepiękna inicjatywa. Rozpływam się czytając to, bo temat swego czasu był mojej rodzinie dość bliski. Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli ❤️ Za polecenie książek o adhd dziękuję. W sumie ja rozmawiam z naszą pediatrą i ona powiedziała nam mniej więcej to samo co ty napisałaś. W jej odczuciu młoda nie wykazuje cech dziecka z adhd czy innymi neuroróżnorodnosciami, ale ma pewne tendencje. Ja też miałam. Właśnie ona dała nam te rady, po których jest lepiej. Jedna z nich było dociążenie młodej przed snem i takie ogólne „wyszalenie”. Poczytam, zainteresuję się szerzej tematem. Masz konkretne pozycje do polecenia? Na pewno nie zaszkodzi się doedukować.
    Cel aktywny mieliście dzień. Co do mojej małej to nie wiem co na nią wpływa. Czy presja otoczenia, czy może duża ilość soli i przypraw xd
    Anabitt nie planowałam mieszkać w innym domu niż jednorodzinny, ale dla ciebie mogłabym rozważyć tego bliźniaka 😅 Tylko weź no obejrzyj coś bliżej jeziora i lasu, bo tamta okolica to dalej „miejski moloch” dla mojego męża xddd A tak serio to trzymam kciuki żeby wam się udało w kolejnym etapie.
    Elza kciuki za wyjazd! Mam nadzieję, że bunt się tam wycofa ;)
    Tanashi my też mieliśmy wracać później, ale pogoda się dziś już zaczęła psuć, a małej odwala więc wolimy posiedzieć parę dni w domu u siebie. Szczególnie, że mąż zaraz znowu zaczyna maraton pracy 🥲 Też się czaję jutro na jagody. Trzymam za nas kciuki żebyśmy kupiły. Może babcia męża mnie poratuje, bo mamy do niej zajechać, a ona zawsze ma swojskie. Dobrze, że miniemy się z teściem, bo teraz zaczął się temat „zdejmijcie jej ten kaloryfer” czyli „pozbądźcie się pieluchy i uczcie ją na nocnik” 🙃🙃🙃

Wysłany: 3 lipca, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi nie wiem.jak opinie innych ale mi ta książka pomogła https://www.ceneo.pl/135746020

Te nasze dzieci mają w głowie pięć małpek. Trzy grają na instrumentach,jedna biega,piąta krzyczy. Trudno sie w tym funkcjonuje. Wyobraź sobie ,że do tego dochodzą odgłosy ulicy,głosy rodziców i sto innych bodźców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 22:44

event.png
  • Anabbit Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ten bliźniak akurat był w lesie i połączony tylko garażem 😎 też byśmy chcieli jednorodzinny, ale w naszym budżecie z określonymi wymaganiami co do układu, musimy iść trochę na kompromisy.
    Chyba że w końcu wygram w Lotto, ale dziś przewaliłam 12,5 na eurojackpot i nic nie weszło xdd

age.png
  • Kkk77 Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzięki Karola, na razie wziął coś w ogrodniczym na osiedlu, ale zamówię to to zrobimy za jakiś czas poprawkę na dobitkę.

Boże młody ma error jakiś od ponad tygodnia, albo sie budzi o 4 i przy dobrych wiatrach po mleku jeszcze zasnie (albo i nie i wtedy dopiero po 1,5h gadania z sufitem) albo zachowuje się jak opętany przy zasypianiu, dzisiaj się już poddałam i stary go usypiał. Najpierw to z 40min się bawili, a jak się skończyło to nie wiem, bo sama zasnęłam xd im się udało ok 21.30 🤡 mi się ze wszystkiego śmiał i piszczał, jego popisowym numerem dziś było jak chciałam go wziąć na ręce to on nagle robił „padnij” w łóżeczko 😂 mniejsza o to że kilka razy przywalił solidnie w szczebelki, bawił się wyśmienicie.

Eh moja babcia trafiła do szpitala, problemy krążeniowe, miała nogi napuchnięte jak balony, jakieś dodatkowe uderzenia serca na ekg a na rtg wyszło, że ma płyn w płucach 😒

age.png
‹‹ 2941 2942 2943 2944 2945
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ