CZERWIEC 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkk77 wrote:Ja sobie wczoraj zamówiłam na asos jeansy, które nie mają tego wielkiego pasa, tylko gumki dodatkowe po bokach, jestem bardzo ciekawa jakie przyjdą. wiosną taka dodatkowa warstwa materiału na brzuchu może być uciążliwa jak będzie cieplej, oby były spoko, bo inaczej przechodzę ten okres w dresie 🤣
Ileż tych dziecięcych można zamawiać, wzięłam w końcu coś dla siebie 🤡
Jak macie jeszcze jakiś sklep, który robi spodnie zapinane pod brzuchem albo z gumkami na bokach to dajcie znać 🫠🫠 byle nie leginsy, bo jestem w tym wąskim gronie, który leginsow nie lubi 🤣 (albo po prostu zawsze trafiam na tak cienkie jak rajstopy)
Ja zamówiłam takie w hm z kolekcji BEFORE & After. Dziś powinny przyjść to dam znać, czy polecam.
Ja totalnie nie uznaje legginsow, nie mam żadnej pary 😂 spodni z pasem też nie chcę, więc na chwilę obecną chodzę w ostatnich kilku parach jeansów/ materiałowych sprzed ciąży, w które się mieszczę + dres w domu 😅Kkk77 lubi tę wiadomość
-
Zazdro, że się mieścisz. Ja już dawno przestałam. Ale luźne sukienki bez problemu jeszcze i ostatnio się zdziwiłam wchodząc w dzianinowe obcisła spódnicę, więc nie jest źle 😅 moje spodnie sprzed ciąży zatrzymują się już na udach hahaha
-
To ja jestem team leginsy, mam 3 pary ciążowe z czego dwie nadają się na wyjścia na zewnątrz bo nie prześwitują.
Ale jak idę gdzieś do lekarza to głównie sukienki zakładałam. Mam trzy pary spodni z tym pasem ciążowym, ale mimo że mam S to bez paska mi zjeżdżają z tyłka 🤡 -
Ja na wyjścia sukienki, a w domu głównie legginsy, ale mam sukienki takie grube dzianinowe, więc na ciepłą wiosnę i lato odpadają. Na wysokie temperatury kupiłam dwie używki ciążowe z vinted, ale jeszcze chyba muszę też dokupić jakieś jeansy na sezon przejściowy, bo w grubych kieckach ugotuję się na placu zabaw 😅 zimą łatwiej było być w wysokiej ciąży, chodziłam w dwóch dzianinowych kieckach na zmianę i było okej 🤣
-
Gusia_ wrote:Zazdro, że się mieścisz. Ja już dawno przestałam. Ale luźne sukienki bez problemu jeszcze i ostatnio się zdziwiłam wchodząc w dzianinowe obcisła spódnicę, więc nie jest źle 😅 moje spodnie sprzed ciąży zatrzymują się już na udach hahaha
Sama nie wiem jak to możliwe, ale ja mam chudsze nogi niż przed ciążą 😂 jedynie problem jest z brzuchem, bo moje wszystkie jeansy są z wysokim stanem, więc większość się nie dopina a z rozpiętymi ciężko chodzić 😅
Właśnie przypomniałaś mi o istnieniu spódnic, chyba mam jakieś dwie, które powinny się nadać na ten moment. Muszę dziś poszukać -
Cześć
u mnie od rana przypływ energii wiec korzystam i wzięłam się za sprzątanie 😅 jakoś namówiłyście mnie na mycie okien, ale póki co tylko od wewnętrznej strony :p na zewnątrz będą myte standardowo przed Wielkanocą :p
Miałam odwiedziny kuriera, przywiózł prześcieradła na materac od gondoli wózka ze szwalni snów.
Bawełna wydaje się dość twardawa, jeśli chodzi o materiał (może po praniu się to zmieni), muślin jak to muślin w dotyku bez zastrzeżeń, nadruki ładne, barwne
Ps. W sobotę byliśmy na pierwszych zajęciach sr, było spoko, fajne prowadzące; rzeczy mocno praktyczne. Mieliśmy tematy typu - czas ciążowy (psychologia, wsparcie itp itd) odżywianie (ciąża; połóg, rozszerzanie diety niemowlaka).
Wcześniej miałam zamawiać wyprawkę apteczną, ale stwierdziłam, że poczekam do zakończenia wszystkich zajęć, bo już na pierwszych dostaliśmy gifty od babki z promocji gminy 😅 więc powiedzmy, że jakieś te początkowe sprawy apteczne "na już" odpadają z listy :p
Życzę Wam miłego początku tygodnia i niezmienne trzymam kciuki za wszystkie z Was
https://zapodaj.net/plik-Y02IgVtr39
https://zapodaj.net/plik-lLVPvPJC7w
Alex_92, Biedronka@, Margareetka, Revolutionary , przygodami66, Lola93 lubią tę wiadomość
👱♀️ 29 🧔 34
7 lat starań
- 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
- 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
- 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
- 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
- 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
- 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
27/12 - 195g 👶
27/01 - 414g 👶
26/02 - 834g 🌸
CUDZIE TRWAJ! ❤️
-
Ja to jestem team legginsy i szukam takich co będą idealne z tym pasem właśnie, póki co mam z Sinsay po chałupie czarne i chyba będę zamawiała coś na Zalando bo szukam opinii na fb na grupie gdzie wczoraj wrzucono post o polecanych legginsach 😄
Coś jeszcze muszę na wiosnę znaleźć jakies zwiewne kiecki takie odcięte pod brzuchem i takie zwykłe dzianinowe też, przydadzą się. -
Kasia i Paulina życzę wam dużo sił. Oby jak najdłużej w dwupaku ✊🏻✊🏻
U mnie noce są ciężkie,mam chyba jakieś RLS. Z boku na bok się tylko kręcę,a jak już zasnę to znowu głupie sny- dzisiaj śniła mi się jakaś orgia na ulicy... 😵💫
Jestem team legginsy,uwielbiam te z serii maternity z sinsay- niedrogie,grubszy prążkowany materiał. Bardzo wygodne.
Przez weekend trochę zakupów zrobiłam i kolejne dwa tysiące biedniejsza. A kolejne koszyki czekają na zamówienie,następne dwa tysiące pożegnam. Czy to się kiedyś skończy? 🥲
Powodzenia na badaniach/wizytach. Dzisiaj i ja idę podejrzeć co słychać u Kornelki 🥰
Miłego dnia wszystkim 🥰Elza1234, Alex_92, przygodami66 lubią tę wiadomość
-
Amoze - a mnie ciagle szyja 🙈 ale miałam wieksze zamówienie niż Ty wiec moze dlatego
Jak czytałam opinie o tej firmie to naprawde były dobre za tą cenę. Jak patrzyłam to np prześcieradło na łóżeczko z poofi potrafi 200 zł kosztować, a tu za 310 zamówiłam 6 sztuk plus do spania śpiworekamoze lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Amoze - a mnie ciagle szyja 🙈 ale miałam wieksze zamówienie niż Ty wiec moze dlatego
Jak czytałam opinie o tej firmie to naprawde były dobre za tą cenę. Jak patrzyłam to np prześcieradło na łóżeczko z poofi potrafi 200 zł kosztować, a tu za 310 zamówiłam 6 sztuk plus do spania śpiworek
Ohooo,to chyba jednak już złożę zamówienie bo mój koszyk u nich opiewa na kwotę 700zł 😅amoze lubi tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Witam się w klubie nieśpiących dziś 🤡
Spałam może z 4 godz sumarycznie, dobrze że nie mam ambitnych planów poza siłownią i czekaniem na kuriera z gemini
Same here tez mi było ciężko spać bo ciągle starałam się na lewym boku, jak tylko położyłam się na prawym czułam małe pukanie jakby prośbę "ej nie gnieć mnie!"🤣👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:39
Cel95, amoze, CelinaJan, Margareetka, Elza1234, Anabbit, Paulinaaa_, Revolutionary , SZKODNIK, xSmerfetkax, przygodami66, Alex_92, Lola93, eeemakarena lubią tę wiadomość
-
Legginsy polecam te, cena niezbyt, ale są naprawdę fajne
https://www.nike.com/pl/t/ciazowe-legginsy-7-8-z-wysokim-stanem-i-kieszeniami-one-QZkGFb/FN4288-010
Zwłaszcza jak ktoś dużo spaceruje, rusza się. Ja mam jedne do ćwiczeń i jedne do długich swetrów:P wzięłam większe i na nogach to one są chyba zawsze obcisle a za to brzuch ma luźno i wesoło👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
amoze, Revolutionary , SZKODNIK, Truuskaawka, Margareetka, przygodami66, Alex_92, Lola93, Klaudek11 lubią tę wiadomość
-
Ja zamawiałam dokładnie 24 lutego, więc dziś równo po tygodniu zamówienie jest u mnie
Tylko tak jak mówisz, u mnie to raptem 3 prześcieradła do wózka, więc być może, że nawet mieli je na stanie i dlatego sprawnie to poszło 😅👱♀️ 29 🧔 34
7 lat starań
- 19/09 transfer ET blastki 3AA ❤️
- 27/09 beta 119,54 | 29/09 beta 360,43 | 01/10 beta 776,78
- 30/10 USG 2,1cm 👶 177/min ❤️
- 28/11 USG PRENATALNE - 6,5cm 👶, 155/min ❤️
- 03/12 - 8cm Pannicy! 🩷🩷
- 04/12 NIFTY 🎉 czekamy na Anielkę 👶
27/12 - 195g 👶
27/01 - 414g 👶
26/02 - 834g 🌸
CUDZIE TRWAJ! ❤️
-
amoze wrote:Ja zamawiałam dokładnie 24 lutego, więc dziś równo po tygodniu zamówienie jest u mnie
Tylko tak jak mówisz, u mnie to raptem 3 prześcieradła do wózka, więc być może, że nawet mieli je na stanie i dlatego sprawnie to poszło 😅
Ale miałam info że będą szyć między 5 a 10 dni roboczych, więc mają czas do tego piątku i takamoze lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, kto ukradł słońce? Miało być a nadal nie ma 🙄
Ale macie dziewczyny piękne brzuchy! 😍 u mnie też jak najbardziej widać, ale nie mam takiej ładnej zgrabnej piłki jak Wy, pewnie przez mój tłuszczyk, a szkoda, bo takie okrągłe są takie urocze 😍
kasssia bardzo Ci współczuje przeżyć... 🫂 jak u Ciebie dziś sytuacja?
Mój młody tak wczoraj dawał, że aż mój się zdziwił w pewnym momencie, kazałam mu rękę położyć szybko a ten nagle takie oczy jak kopniaka dostał 😮 i do mnie "to nie Ty?" hahahah 😂 i nawet udało nam się obojgu nagrać z różnych perspektyw te kopniaki, no rozkręcił się bobas nie ma co 🥰
Dziewczyny takie może głupie pytanie - czy głupim pomysłem jest zrobić krzywą tego samego dnia co oddanie krwi na morfologię? 🤔 Tak myślę, że pewnie nie, ale może jest jakiś argument którego nie przewidziałam 😂🙈2cs 🤞
7dpo:
- Progesteron: 15,30 ng/ml
- Estradiol: 288 pg/ml
17.10.2024 ⏸️🍀
18.10.2024 - 16dpo: Beta 381,000 mIU/ml, Progesteron 33,40 ng/ml ✊
21.10.2024 - 19dpo: beta 1067,000 mIU/ml 🍀
29.10.2024 - CRL 2,8mm, widać cień serduszka 🥹
06.11.2024 - CRL 1,03cm małego żelka 🥹 pięknie bijące ❤️
20.11 - 22.11 - szpital, podejrzenie CMV, wynik negatywny 🙏
22.11 - 2,14cm żelka Haribo, 180 uderzeń❤️
17.12.2024 - prenatalne, prawie 7 cm uparciucha, wszystko ok, chłopczyk (?) 💙 🥹
06.02.2025 - połówkowe, 370gram synusia 💙 😍
👩 30s
🧑 34
🐶 3
A journey of a thousand miles begins with a single step...
-
Ja normalnie robię krzywą w ten dzień co mocz, morfologię i tarczycowy panel
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:39
Cel95, Revolutionary , amoze lubią tę wiadomość