🌞 CZERWIEC 2027 ☀️🌻
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam 🩸, także dobrze myślałam ☹️12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
📍06.10.2026
Juss - pierwsza wizyta 👨⚕️
Szept_Flory - pierwsza wizyta 👨⚕️
Dzisiaj mocno trzymamy kciuki za Juss i Szept_Flory, które mają swoje pierwsze wizyty ✊❤️🍀 Oby same piękne wieści! 🥰 Dajcie koniecznie znać, jak już będziecie po ❤️
lucy_here lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja się tu przywitam, mimo, że termin mam na 28.05, ale różnie może być. Czerwcową mamą już jestem z 2018 ❤️ Udzielam się też w wątku majowym, ale jest tu moja forumowa siostra @szept_flory, więc będę Was podczytywać
u mnie dzisiaj 6+4, na wizycie 5+5 był widoczny 3mm zarodek z migoczącym serduszkiem. Kolejna wizyta 12.10 (czekam oczywiście jak na szpilkach).
A dzisiaj trzymam ogromne kciuki za @szept_flory ❤️
Nicola22, Go0cha, Szept_Flory lubią tę wiadomość
-
@Domisiek przykro mi 😥
Ja już po. Pęcherzyk widać, jakieś początki zarodka, ale nie wygląda to dobrze, bo powinno być już więcej widać na tym etapie. Możliwe, że owulacja była później niż zakładałam.
Za tydzień w środę 14.10 mam kolejną wizytę, ale będzie dobrze i założy mi kartę ciąży, albo będzie źle i dostanę skierowanie do szpitala
-
Cześć! ❤️ No pewnie, rozgość się u nas 🥰 Przy terminie na 28.05 faktycznie nigdy nie wiadomo, czy maj czy już czerwiec 😄 Super, że na ostatniej wizycie był już zarodek i migoczące serduszko ❤️ Dopiszę Ci wizytę na 12.10 i będziemy razem trzymać kciuki ✊Axana wrote:Cześć dziewczyny, ja się tu przywitam, mimo, że termin mam na 28.05, ale różnie może być. Czerwcową mamą już jestem z 2018 ❤️ Udzielam się też w wątku majowym, ale jest tu moja forumowa siostra @szept_flory, więc będę Was podczytywać
u mnie dzisiaj 6+4, na wizycie 5+5 był widoczny 3mm zarodek z migoczącym serduszkiem. Kolejna wizyta 12.10 (czekam oczywiście jak na szpilkach).
A dzisiaj trzymam ogromne kciuki za @szept_flory ❤️
Axana lubi tę wiadomość
-
Kurczę, przykro mi, że po wizycie zostałaś z taką niepewnością 😔❤️ Może faktycznie owulacja była później i dlatego wszystko jest jeszcze takie malutkie. Trzymam ogromne kciuki, żeby przez ten tydzień maluszek pięknie nadrobił i żeby 14.10 czekały na Ciebie dobre wieści ✊🍀Juss wrote:@Domisiek przykro mi 😥
Ja już po. Pęcherzyk widać, jakieś początki zarodka, ale nie wygląda to dobrze, bo powinno być już więcej widać na tym etapie. Możliwe, że owulacja była później niż zakładałam.
Za tydzień w środę 14.10 mam kolejną wizytę, ale będzie dobrze i założy mi kartę ciąży, albo będzie źle i dostanę skierowanie do szpitala
-
Juss wrote:@Domisiek przykro mi 😥
A jakinwiek ciąży w om? Zarodek może sie uwidocznić nawet w 7 czy 8tc, nie martw się na zapas
-
Juss wrote:@Domisiek przykro mi 😥
Miałaś jakoś potwierdzoną owulację? Może faktycznie była później niż myślisz?Starania od 12.2025
01.2026 cb ❤️🩹
w klinice od 06.2026
10.08.2026 - I IUI + fertile chip ❌️
17.09.2026 - ⏸️ 10 dpo; 🧪bhcg 14,47 mUI/ml ; prog 11,80 ng/ml 🤞
19.09.2026 - 12 dpo; 🧪bhcg 83,24 mUI/ml ; prog 26,70 ng/ml 🙏
21.09.2026 - 14 dpo; 🧪bhcg 304,72 mUI/ml, prog 33,20 ng/ml - zostań 🥹
01.10.2026 - 5+2 🩺 pierwsze usg; pęcherzyk ciążowy 7,15mm, początek pęcherzyka żółtkowego
👱♀️34
MTHFR A1298C heterozygotyczny
PAI-1 homozygotyczny
Gen protrombiny G20210A heterozygotyczny
Sono hsg (lipiec 2026) - obustronna drożność ✅️
regularne cykle ✅️
owulacja ✅️
HOMA-IR ✅️
Suplememtacja; leki: acard 150, po owulacji neoparin 0,4 i cyclogest 400mg
👱♂️35
lekka IO (glucophage 1000)
Dfi 30%
Żpn III stopień (embilizacja 21.08.2026)
morfologia 3%
pozostałe wyniki ✅️
suplementacja z dużą ilością antyoksydantów -
💐 Axana, 🙋♀️ dobrze Cię tu widzieć. Fajnie, że będziesz wpadać.
💐 Juss, trudna sprawa. Bardzo współczuję tej niepewności. Ostatnio gdzieś mi mignęło, że ciąże bliźniacze później pojawiają się na usg. I nawet jeśli jeden zarodek obumiera, i zostaje tylko ten drugi. To nadal później to widać na badaniach. Wiem co przeżywasz, uwierz mi. Polecam jednak wysyłać do brzucha pozytywne emocje. Byłaś już u lekarza, dbasz o sobie. Jedyne co więcej możesz zrobić w tej sytuacji, to spróbować myśleć pozytywnie. 🫶
Ogród mojego serca:
• W ramionach pachnący Kwiat 💐 (2024)
• W sercu na zawsze Aniołek ☁️ (06.2026)
• W brzuszku kiełkuje nowy Cud 🌱 (⏸️ 09.2026) -
Cześć dziewczyny, jak ten czas zleciał że już powstała grupa czerwcowa. Axana, Szept Flory pamiętam Was z naszego wątku styczniowego, cieszę się, że udało się Wam ponownie zajść w ciążę. ☺️Życzę Wam i wszystkim innym dziewczynom z tego wątku nudnych i spokojnych ciąż. 😘
Axana, Szept_Flory lubią tę wiadomość
-
Annette. wrote:Cześć dziewczyny, jak ten czas zleciał że już powstała grupa czerwcowa. Axana, Szept Flory pamiętam Was z naszego wątku styczniowego, cieszę się, że udało się Wam ponownie zajść w ciążę. ☺️Życzę Wam i wszystkim innym dziewczynom z tego wątku nudnych i spokojnych ciąż. 😘
Oby tym razem do szczęśliwego rozwiązania ❤️ spokojnego czasu dalej i dla Ciebie! Styczeń tuż tuż 😍🥹
Annette., Szept_Flory lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Chciałabym już wyjść z ukrycia i z Wami się przywitać! Planowany termin porodu na 10.06.2027. Tak jak Axana jestem już czerwcowa mama, ale 2024. Umówiłam się na pierwszą wizytę 21.10, więc jeszcze troche czekania przede mną.
Juss, przykro mi, nic przyjemnego żyć w takim tygodniowym zawieszeniu.
Nicola22 lubi tę wiadomość
🩷 - 6.24 -
Cześć dziewczyny, melduję się
Beta w niedzielę 18, dzisiaj już 81- progesteron 20 więc jestem dobrej myśli ❣️ 24 października idę na pierwsze USG, nie wiem czy jest sens wcześniej. Wg aplikacji moja owulacja to 25-26.09 więc wychodzi jakiś 4+1 dziś, tak strasznie się cieszę 🥰 Niestety jestem przeziębiona od wczoraj i się martwię oczywiście
Nicola22 lubi tę wiadomość
🙎♀️ 30 👨💼30 & 🐶
💊 Formeds prenacaps multi plan, DHA, choline i Ovi, Pregna start On
⭐️ od 09.2026 conceive plus i feminum pregna -
Cześć! ❤️ Witamy Cię w naszym gronie 🥰 Ale fajnie, kolejna czerwcowa mama po raz drugi 😍 Termin 10.06 zapisujemy, a pierwszą wizytę 21.10 też dopisuję ❤️ Trochę czekania jeszcze przed Tobą, ale oby szybko zleciało i na wizycie czekały same piękne wiadomości ✊Sara10 wrote:Cześć dziewczyny! Chciałabym już wyjść z ukrycia i z Wami się przywitać! Planowany termin porodu na 10.06.2027. Tak jak Axana jestem już czerwcowa mama, ale 2024. Umówiłam się na pierwszą wizytę 21.10, więc jeszcze troche czekania przede mną.
Juss, przykro mi, nic przyjemnego żyć w takim tygodniowym zawieszeniu. -
Cześć! ❤️ Ale piękny przyrost bety, super! 🥰✊ Trzymam kciuki, żeby dalej wszystko rozwijało się książkowo 🍀 Pierwszą wizytę 24.10 dopisujemy ❤️ A jaki termin porodu pokazuje Ci aplikacja? 😊 Na razie wpiszemy ten, a po USG najwyżej później go zmienimy 🥰 I zdrówka, oby przeziębienie szybko odpuściło ❤️Kaska_966 wrote:Cześć dziewczyny, melduję się
Beta w niedzielę 18, dzisiaj już 81- progesteron 20 więc jestem dobrej myśli ❣️ 24 października idę na pierwsze USG, nie wiem czy jest sens wcześniej. Wg aplikacji moja owulacja to 25-26.09 więc wychodzi jakiś 4+1 dziś, tak strasznie się cieszę 🥰 Niestety jestem przeziębiona od wczoraj i się martwię oczywiście -