Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs cudowny
Byłas u zupelnie innej gin rozumiem ?Meggs lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Meggs cudowny
Byłas u zupelnie innej gin rozumiem ?Dośka, sunshine03, Cytrynowy sok, Nikodemka, Magda - mbc, Ani0nka, Beti82, tęczova, blair. lubią tę wiadomość
-
Lami bardzo wspolczuję tej sytuacji
i trzymam kciuki, żeby bol jak najszybciej minął!😘
Meggs super, ze wszystko dobrze z bobasem 😍
Kurcze, a mnie dzis zabolalo przez pare minut tak owulacyjnie a teraz od jakiegos czasu boli mnie w dole przy szyjcie jakby..boje sie troche, ze clo cos namieszalo (w koncu zrobilam tak jak zalecal gin czyli po prostu zaczelam brac clo liczac, ze pecherzyk z poprzedniego cyklu sie wchlonal). Jutro na 15 mam monit, zobaczymy
Nona to dobrze ze plamienia ustaly! Kurcze oby to bylo to
Doska kciuki za polowkowe!Dośka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
No i patrzcie... Postanowilam, ze odchodze od tematu, a w tarocie mi ciąża wyszla :d haha
OlivkowaMama, Pestkaa, Wik89, Lami, Dośka, Magda - mbc, Meggs, Ani0nka, Beti82, alex0806, tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Olivkowa cisza bo taki upal, ze mozg paruje 😂
Nikodemko no nieźle 😁 oby sie spelnilo szybko!rozumiem Wasza decyzje o wstrzymaniu na kilka miesiecy tej diagnostyki, to nie jest takie przyjemne i wymaga byc moze odpoczynku i nowych sił. i faktycznie tak jak pisze Meggs priorytetem jest to, zeby sie w tych staraniach nie zatracić i nie zgubic siebie nazwajem.. u nas i ja sie diagnozuję i mąż, no bo ma naprawde slabe wyniki, i czasem czuję, że to wszystko sie odbija na zwiazku...a przynajmniej boje sie takiego scenariusza. Wiec nic na siłę
Ja tez dzis wrocilam po urlopie i od razu nawał pracy i tak do piątku, jeszcze wizyta tesciow czwartek-sobota... eh 😅
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs wrote:Mąż zabronił mi chodzić do francy 😋 byłam u takiej młodej babeczki co wcześniej chodziłam do niej na monity, ona spoczko bardzo jest, pogadałyśmy sobie. A do dr W na połowkowe ide 😊
Pozdro dla mężaMeggs lubi tę wiadomość
-
Meggs ocenzurowali nas hahahhah
Meggs, tęczova, Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Meggs ocenzurowali nas hahahhah
tęczova, Pestkaa, Beti82, Domi_tur, Lami, madziorek86, Ani0nka, Dośka, Wik89, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Meggs, ale On jest piękny 😍
Lami, jak się czujesz? Ochłonęłas trochę?
Mnie od rana boli brzuch i dopiero mnie olśniło, że mam chyba dziś lub jutro owu, szybko cykl leci jak się o nim nie myśliBeti82, Nona, Lami, Meggs, Dośka, blair., Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:37
Nona, tęczova, Lami, madziorek86, Meggs, Dośka, Pestkaa, Wik89, blair. lubią tę wiadomość
-
Moja wczoraj coś krzywo na mnie patrzyła i dziś jeszcze nie zadzwoniła! To na bank sprawka teściowych 😂
Beti82, Lami, Meggs lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Słuchajcie, to samo pomyślałam, że jakaś cenzura, bo jak tylko napisałam post o rudej wrednej francy położnej, wtórując słowom rzepakowegopola, to na godzinę zablokowali dostęp do belly 😂
Trzeba dojść do tego które to posty pousuwane 😂
Nikodemko, no, piękne wieści w kartach. Odpuszczajcie głowę, nie odpuszczajcie bzykania. Macie w sobie tę moc! 😘
Alex, zagadaj na najbliższej wizycie o zwiększenie dawki neoparinu, nawet tylko na upalne dni. Bo bierzesz małą jak na swoją wagę, z tego co pamiętam. A jakie masz ciśnienie?
Dośka, czekamy na wieści z wizyty i informację kto tam w końcu w brzuszku zamieszkał 😘
Meggs, dobra i mądra decyzja w związku z lekarzem 😊 Szczęśliwa i zrelaksowana mama, szczęśliwy dzidziuś.
Sunshine, nawiązując jeszcze do wpisu z rana, że mój stan nie zagrażał życiu, więc mogłam czekać do 7 dni na wizytę u chirurga - dwa tygodnie temu jak zaczęła mnie boleć noga właśnie z tego wzgledu, że chyba życiu stan mój nie zagrażał na IP nie pojechałam. Poczekałam tydzień grzecznie na badanie doplerowskie w przychodni i wyszła zakrzepica. Najpewniej gdybym pojechała na IP tydzień wcześniej i dostała zwiększoną dawkę heparyny do zakrzepicy by nie doszło. Teraz dosłownie z bólu gryzłam ściany, nie miałam pojęcia, czy wdało się zakażenie czy co. Więc wizytę w szpitalu traktuje za najbardziej zasadną, chirurg (ten z dzisiaj) znowu w wypisie zapisał, że jeśli nie będzie poprawy, ból się powtórzy albo dostanę gorączkę mam jechać na sor. A jeśli będzie poprawa to kontrola za 3 dni u chirurga na własną rękę (najbliższy termin po znajomości dostałam na piątek 😊).
Najsmutniejsze w tym wszystkim to, że miejsce, które powinno dać kobiecie w ciąży ochronkę i poczucie bezpieczeństwa (ginekologia), potraktowało mnie jak intruza i wyłudzacza. A część chirurgiczna soru, która mogła potraktować mnie z góry, była mega pomocną, taktowna i delikatna.
Ból stanowczo się zmniejszył, teraz jest taki, że nawet położyłam się na poduszce bez łez 😊, wynik crp 43, niby nie ma tragedii, ale dostałam antybiotyk.
Wieczorem dojdę do siebie, to Was odczytam na nowo od wczoraj.
Dziękuję jak zawsze za wsparcie 💗 Jesteście najlepsze! Pamiętajcie, że dobro wraca ze zwiększoną siłą, tylko czasami ociupinkę termin odracza, ale na pewno zawita! 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 18:33
Beti82, Nona, Dośka, Wik89, blair., Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ej kurde coś grzebią w tym forum bo nie było okienka do pisania, a o teściowej swojej nic nie pisałam 😂
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Buahaha, teściowe, byłe żony i mężowie i wszystkie konowały zawarły pakt 😂 Musimy przenieść się chyba na jakieś forum z ukrytymi treściami tylko dla członków grupy. Dla zmyły niech to będzie forum poświęcone piłce nożnej albo rozgrywkom szachowm 😂
Beti82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero