Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O nieee znowu mam jakis rozstrój żołądka! Normalnie przeczyszczenie. Mam nadzieje, ze to nie jakis wirus kolejny raz, bo bede razem z Wami przechodzic przez mdłosci. Tylko Wy w dobrej sprawie, a ja bez sensu.
-
Ja miałam dziś wizytę. Wczoraj pisałam że jestem po owu a tu kicha. Owulka będzie za kilka dni. Te testy z allegro do kosza. Dobrze że został mi tylko jeden. Dobrze że mąż dwa tyg w domu to będziemy działać. Za tydzień podgląd czy pęcherzyk pękł. Seksy od dziś co dwa dni.
Nona, przedszkolanka:), blair., Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Wiki ja byłam u niego z 3 msc temu raz prywatnie i już nigdy nie wróciłam. Podejście nie dla mnie. Wyszłam zapłakana ze jestem za stara na dziecko. Nigdy wiecej, chce czuć się u lekarza bezpiecznie i mieć poczucie ze idziemy w dobra strone.
Wiki a masz juz termin na hsg? Taki pełen monitoring to bardzo dobre rozwiązanie - wiesz co i kiedy się dzieje. Na pewno polecam monit przed hsg. A skad kochana podejrzenie cykli bezowulacyjnych?
Nikodemko czekam na relacje z wizyty!
Meggs to faktycznie dziwny.. zupelnie inne podejscie. Ale Wy tez krocej sie staracie moze stad ta roznica nie wiem...w kazdym razie wspolczuje ze sie spotkalas z takim podejsciem
Moje podejrzenie to brak skoku temp w tym cyklu (choc niedokladnie mierze) a przede wszystkim to, ze ginekolog wczoraj na usg w 15dc powiedziala ze nie bedzie w tym cyklu owulacji no chyba ze juz byla (ale ja w to watpie). Choc jak teraz tak rozkminiam to w sumie ovu wyznaczylo mi owulacje w 9dniu cuklu hahah (nie daje temu wiary bo temp niemierzona codziennie itp) a z kolei gin powiedziala ze widzi troche plynu z zatoce. Ale to bylo takie niepelne usg, „przy okazji” posiewu, wiec niczego wiecej sie nie dowiedzialam. Hahhh ale bym chciala zeby faktycznie ta owu byla wczesniej ale wiem jak bardzo to nierealne..
na hsg mam isc w pierwszych dniach marca ale jeszcze odbierzemy po urlopie badania nasienia i mysle ze wtedy zdecydujemy czu juz hsg czy jednak najpierw monitoring pelny.
Ja slyszalam w Warszawie baaaardzo dobre opinie o dr Żaboklickiej ale zapisanie sie do niej jest niewykonalne, w styczniu dzwonilam do Ivimedu i dowiedzialam sie ze zawiesila przyjmowanie nowych pacientek na pol roku :o moze gdzies jeszcze przyjmuje i sa tam terminy..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami wrote:Szczęściara, jeśli rośnie szybko to nawet za trzy dni, z wolniejszym tempem myślę, że z tydzie, może nawet z hakiem.
A pytałaś o ten wysoki estriadol?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki ja poszłam do lekarza w 15dc i tez powiedział ze bezowulacyjny nawet płynu w zatoce nie miałam ja za to obstawiałam ovu w 10dc i z tego cyklu w ciąży jestem teraz
Nona my bzykalisny się co 2-3 dni w sumie 7 razy między 9 a 23 dniem cyklu czyli przez 2 tyg i zaskoczyło lepiej dłuższy okres się kochać co 2-3 dni niż krótko codziennie bo jak owulka się spóźni to lipa.
Szczesciara dobrze ze ten monit miałaś to do dzieła
Ja cały dzień dogorywam na 2 kanapkach i grejfrucie mąż 3 dni w delegacji i dziś jeszcze mam zebranie w przedszkolu i zajęcia synka obym przetrwała
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Szczęściara no to dobrze, że nic nie ma nadprogramowego w jajnikach. Może inne testy teraz?
Jeszcze tu zapytam:
Heparynowe kobitki! Pytanie: wypuszczacie ze strzykawki bąbel powietrza? Mi za pierwszym razem uroniła się kropelka, bo trzęsły mi się ręce i wtedy delikatnie mnie piekło od wbicia do wyciągnięcia igły. Za drugim razem pęcherzyka po prostu nie wpuszczalam, jak zobaczyłam że płyn się skończył, to wyciągnęłam igłę. I było lux, zero pieczenia. Za trzecim i czwartym razem wypuszczałam powietrze przed podaniem i było szczypanie. Może to dlatego, że na igle jest jakaś kropla tej heparyny? Jakie macie doświadczenia?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiki dzięki za cynk o tej lekarce chociaż nie sądze zebym sie do niej zapiasała jak terminy za rok za rok to ja już bejbi będę mięć , haha zapisalam się do tej dr od Nikodemki za 2 tyg.
A co do tego ze cykl bezowulacyjny to dziwna sprawa, zwlaszcza ze płyn w zatoce byl co swiadczy ze pęcherzyk pękł. Moze tempka jeszcze wzrośnie. Wiki Ty z Warszawy jesteś?Nikodemka, Wik89, Wik89, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:33
-
Meggs tak ja z Warszawy, chodze ogolnie do Babka Medica i jestem zadowolona, ale po hsg zobacze co dalej... to super ze sie udalo szybko zapisac:)
Tak, moja gin powiedziala mi wczoraj, ze widzi troche plynu w zatoce, ale tak jak mowie nie bylo to pelne usg tylko tak przy okazji wiec nic wiecej nie wiem. Jak skoczy temp to sie uciesze jak nie to bezowulacyjny.II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023