Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:To ja do południa tak muli i tylko bym spala. Od obiadu mam troche werwy i na wieczór mnie znowu łapie ..teraz teź juź muli ;p
To ja mam podobnie dziś o 18 jak byłam z synem na treningu myślałam ze zemdleje i później w garażu wyrzugalam koktail truskawkowy martwi mnie ten ból brzucha ciagle i to ze spać nie mogę w każdej pozycji mi złe wszystko mnie ciśnie -
Meggs wrote:Kwas foliowy wyszedł mi ponad norme. Ale nie wiem czy wynik jest miarodajny bo wypiłam inofem na rano przed badaniem a on zawiera kwas foliowy.
Beti bo Ty na co masz brać heparyne? Na pai właśnie? -
Ani0nka wrote:Beti a u Ciebie cisza?? @?
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:33
-
Kozgo, a kiedy masz wizytę?
Nie wiem czy Was to trochę pocieszy, ale wydaje mi się, że do 7tc było mi najciężej psychicznie 10/10 schizy, do 10tc jakieś 8/10, teraz z 7/10, a czasami nawet z 6/10.przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
W związku z tymi mutacjami, mi na pierwszej wizycie ciążowej ginka powiedziała, że mogę sobie je zrobić, ale że i tak dostanę heparynę i mam brać metylowany kwas. W zasadzie gdyby mi to zasygnalizowała podczas monitoringów to na bank bym to zrobiła te mutacje wczesniej. Miałam w ogóle wrażenie, że ona dopiero się obudziła jak jej o becie powiedziałam Wcześniej to trochę ją miałam za mało wiecie "na czasie", nawet chciałam zmieniać, ale teraz bardzo jej ufam. Ona mi daje taki totalny spokój.
Zapytam się jej na następnej wizycie czy może tych mutacji jednak na przyszłość nie porobić. Chcę się zapisać do tego hematologa, immunologa czy kogo tam, może akurat da mi skierowanie.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Kozgo ja na szczęście nie wymiotuję,limit z Polą wyczerpałam mam nadzieję!
Ale co do tej pozycji to mam tak samo,jakbym już miała brzuch wielki..
Lami pocieszające bo w sobotę zacznę 8 tydzień a w czwartek 7+5 wizyta i w piątek Poli urodziny i jej chyba powiemy cwaniara się domyśla chyba
Beti ja się nie znam ,ale tak czytałam,że jak są 3cb to już się bada ,bo może coś być nie tak. Pierwsza bardzo często się zdarza nawet nie wiedząc..Lami, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Kozgo, więc czekamy z Tobą na poniedziałek Spróbuj może zmienić poduszkę? Wiem, że głupie, ale ja kupiłam sobie w Ikei wielkiego pluszaka i przestałam się wiercić w nocy, pomaga mi się ułożyć.
Ja też kupiłam ten segregator, ciut innej rzeczy się spodziewałam, ale chyba ok jest. Myślałam, że więcej będzie wskazówek, taka pigułka jej wpisów
Chociaż ostatnio dostałam z kartą ciąży fajną poręczna teczuszkę z Pregny. I mi się nie mieści do segregatora, a jest taka ładna. Jestem okropnym chomiko-srokąSzczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualnyTeż na wizycie dostałam taką teczkę z przegrodami z logiem jakiś leków dla pań w ciąży, jest cudna
Ja jestem po 2cb i nic nie robiłam... Tylko tą krzywą insulinową.
Ja pierdziele, jak mi się kwasem odbija, fuj!
A ktoś wie co u Najmłodszej? Ona chyba coś w lutym miała ze wszystkimi procedurami in vitro ruszać, nie? -
No, ja na przykład całe życie wysoko poduszka, dwa Jaśki pod nią jeden na niej, a teraz się okazało, że jak mam tylko pluszaka i praktycznie na płasko śpię, bo on taki lejący trochę, to najlepiej.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Najmłodsza odpoczywa na wczasach
Lami ja od kiedy urodziłam to mam poduszkę,rogala,dwa serduszka podusie i mini jaśka tak mi było wygodnie do karmienia i tak zostało no i na około mamy pierdylion jaśków (a to mi zrobili haftowanego na dzień mamy, a to psi patrol,księżniczkę, misia bo fanka mała itp.itd. niekończąca się opowieść )blair., Lami lubią tę wiadomość
-
Dziś 9dpo czy jutro testować? Czy odpuścić i pojutrze? Mam długie cykle i podobno u nas to wszystko jakoś wolniej idzie