Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak, w sobotę beta
Nikodemko tulę ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 21:42
-
Niezapominajko trafiłas idealnie w punkt - jestem narwana , niecierpliwa i wszystko chce mieć na już jakbyś mnie znała od wielu lat
Schizuje wiem ale mam niestety tak ze uwazam ze nie ma skutku bez przyczyny. I tyle. A bardzo nie lubie i nie umiem zyc w niewiedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 21:52
-
Tb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:33
-
Niezapominajko mój lekarz bardzo sie przejąl cb i w karcie ciąży mam wpisane jako 1 poronienie..
Meggs jak ja Cie doskonale rozumiem. Jak ja cos postanowie albo zobaczę to muszę mieć już teraz,natychmiast..jestem dokładnie taka sama i wiem co odczuwasz.. ale pamiętaj,że cb mogło być np.od wadliwego akurat tego słabszego jednego plemniczka a kolejny sie postara i też najzdrowszy zasiedli na stale -
Madziorek - wiec i ja tule Ciebie :* płakanie pod prysznicem, to moja specjalność.
Meggs - po prostu skumulowały się wszystkie problemy jednocześnie. Czekanie na owulację jest tylko jednym z nich...
„Narwana, niecierpliwa i wszystko chce mieć na już” - jakbym czytała o sobie.madziorek86 lubi tę wiadomość
-
No widzicie czyli te cb to tez nie takie zupełne nic. To jednak poronienie. Super. Nie ma jak zaczac swoja pierwsza w zyciu ciąże od poronienia. Pojechałam z grubej rury.
Nikodemko tule Cie mocno! Jak potrzebujesz sie wygadać albo wyzalić pisz śmiało! Ponarzekamy razem!Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Ja myślę ze mamy takie czasy ze bardzo malo kobiet jest ktore w calym swym zyciu nie poronily. Moja siostra poronila , ja cb czyli tez , tu na forum masa takich sutuacji.. Przykre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 22:48
-
nick nieaktualny
-
Proszę Was o wsparcie. Dziś 16dc, jestem już najprawdopodobniej po owu. Śluzu płodnego brak, zresztą mało go było. Cycki już zaczynają boleć. Bolą mnie jajniki, najbardziej podczas seksu.
Wiem, że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy, ale czuję, że znów nic z tego Nie daję sobie już rady psychicznie. Mam kompletnie dosyć tych starań Wyć mi się chce.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Trzymajcie sie dziewczyny .Glowa do gory. Wkoncu sie musi udac. Ale mysle ze takie dolujace dni sa czasami pomocne.Cykl w ktorym zaszlam zaczelam sie irytowac tym mierzeniem tempki sluzami nawet suple zapominalam olalam monitoring. Tylko dlatego mierzylam tempke zeby wiedziec kiedy owulka zeby zaczac brac dupka
Niezapominajka2, Pestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]