Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna Monia, ściskam mocno. Czasami takie dni się przypałętają, że wszystko po kolei się wali. Zostań w domu, jutro będzie już lepiej 😊
Rzepakowepole, fajnie, że nam wszystko objasniłaś mądra nasza głowo! 😊
A słuchajcie, teoretycznie, jak biorę teraz augmentin (chyba ma dość szerokie spektrum działania), to czy może mi zaleczyć jeśli coś ewentualnie było, a nawet nie wiedziałam, albo czy za te 4 tygodnie podczas wymazu może się zakamuflować jakaś bakteria, bo będzie tylko "podleczona" teraz? Bo mam dawkę 2x dziennie 1g, przez 7 dni. Jeśli crp w poniedziałek będzie podwyższone to kolejne 7, ale mam nadzieję, że na tym zakończymy.
Nie mam żadnych objawów, w ogóle jeszcze w życiu nie leczyłam się ze względu na jakieś pieczenie, upławy czy cokolwiek. Ale wiecznie mam od mamy jakieś próbki leków - globulki z kwasem mlekowym albo hialuronowym, jeśli dobrze pamiętam, różne żele itd. tylko od ciąży odstawiłam wszystko i jakoś najlepiej mi szarym mydłem. Może teraz już wprowadzić tantumrosa czy cokolwiek? Co prawda jedyne co miałam w życiu robione to cytologie co roku i one nigdy nic nie wykazywały.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona, dostane opis i wszystkie wyniki dopiero za dwa tygodnie, teraz wiem tylko o polipie.
Pobrali mi tez krew na badanie hormonow, tylko zastanawiam sie czy 12dc cos mi one powiedza
A i pytalam o nadzerke. Powiedzial, ze usuniemy ją jak urodzę piąte dziecko :dLami, przedszkolanka:), Nona, Arashe, tęczova lubią tę wiadomość
-
Lami, tak, jeśli bakterie są wrażliwe na dany antybiotyk (a paciorkowiec, gronkowiec, ecoli są wrażliwe na amoksycyklinę) to zaleczy. A nawet wyleczy taka dawka, więc chyba bym się nie przejmowała, że z powodu niedoleczenia to nawróci. Powinno być ok.
Stosuj szare mydło, jest najlepsze, tamtym rosa zostaw na po porodzie, bez sensu to stosować tak profilaktycznie.
madziorek86, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:30
alex0806, XxMoniaXx, Lami, Domi_tur, Nikodemka, Szczęściara, blair., Wik89, Pestkaa, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, sunshine03, Dośka, Beti82, OlivkowaMama, Arashe, Magda - mbc, tęczova, Nona, Ani0nka, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Martek&M, Słoneczko123, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Madziorek witamy w gronie córeczek
i to zdrowych!!!
Ja biorę 4 tabletki asparginu dziennie, albo teraz mam slow mag i też 4. Ale mam wrażenie że słabiej działa bo łapią mnie skurcze łydek i powieka skacze więc wracam do asparginu.
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jakos sie dzis martwie. Brzuch mnie troszke boli ( albo mi sie wydaje )
Napina sie brzuch. Czasem skurcze BH a czasem chyba maly bo to w jednym miejscu a dalej już nie.
Lekarza mam juz mojego w pon.
Nigdy nie mialam problemow w szyjka a teraz sie martwie.
Dotychczasowy gin badal szyjke tylko na fotelu, potem usg przez brzuch.
Czasem maly chyba mi tam cos wsadzi co czuje jak mnie az przeszyje na sekunde i koniec.
Leze dzis i odpoczywam. Mam taki stres dzis tym wszystkim . ja do zadnego szpitala napewno nie pojde.
Nie ukrywam ze srednio sie oszczedzam. Ogrodek, swoje grzadki, kwiaty, dom, mala, zakupy, jeszcze urodziny malej w ostatni weekend. Caly czas cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 16:57
-
Madziorek - cudownie!!!!!!! 😘😘😘
Monia, w takim razie czas juz przystospowac i odpoczywac ile mozesz, to Twoj czasmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Madziorek gratulacje!!!😍
Jade do domu robic zastrzyki wieczorem bzyk z tesciami za sciana... no dobra, za dwiema scianami, jeden pokoj nas bedzie oddzielal od siebie
Nikodemka, Cytrynowy sok, madziorek86, blair., Beti82, Arashe, Magda - mbc, przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, eee to luz
My teraz mieszkamy u rodzicow i z ich sypialnia dzieli nas jedna, cienka sciana, wiec dla mojego meza seks przy tesciach to standard :d
Udalo mi sie umowic do dentysty na jutro, tuz przed wyjazdem na wesele, ale nie mam wyjscia 😭 Ciekawe jak sie pomaluje ze sparalizowana polowa twarzy. Anionka, przyjezdzaj na ratunek!Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość