Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszko powodzenia!
Czy w wolnej chwili moglybyscie wrzucic tu zrzuty ekranu ze swoimi wykresami szczesliwych cykli, jesli je macie? Mam dzis faze na studiowanie 😁Nikodemka, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, blair., Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, haha, czytasz mi w myslach Ja wlasnie robie analize moich wykresow i pluje sobie w brode, ze w tym cyklu nie mierze temperatury.
Jeszcze tylko dodam, ze BYŁO. Zadzialal efekt pustej chaty :dBiegającą-mama, Wik89, Nona, alex0806, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Kark ale już duży chłopak ! Super !
Słoneczko z okazji Urodzin życzeń Ci spelnienia wszystkich marzeń , a tych najważniejszych jak najszybciej 😃
Przedszkolanko, jeśli chodzi o krwiaka to tez miałam , ale z tego co widzę u każdej inaczej to wyglądało trochę. Łatwo mi teraźniejsza pisać ale jak mam coś doradzić to wrazie nawet dużego krwawienia bez emocji, nie panikować, na spokojnie udać się do lekarza, zazwyczaj te krwawieniem to próbach ewakuacji krwiaka a ban tym etapie nie mamy na nic wpływu za bardzo, tylko spokój, dużo odpoczynku i pozytywnego myślenia!
A tak poza tym wkurzycie już mnie z tymi waszymi przyrostami wagi po 3 /1,5 kg od początku 😂 Jak tak można ciężarne dołować hehekark zakamuflowany na maksa, Słoneczko123, sunshine03, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Proszę wiki
https://www.fotosik.pl/zdjecie/6f193715fd95a52aWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 15:55
Wik89 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłoneczko, dużo słoneczka na codzien
Ja jadę na podgląd, zobaczyć czy pękły i odebrać wyniki hormonow i AMH. Właściwie to stoję w korku. Na bank się spóźnię minimum 30 minut jak nic. Nienawidzę się spóźniać. Jestem z tym co wola czekać niż żeby na nich czekano....Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2020, 22:16
tęczova, Szczęściara, Wik89, Niezapominajka2, Arashe, Nikodemka, alex0806, Meggs, fiorella82, blair., kark zakamuflowany na maksa, Beti82, Pestkaa, Dośka, Słoneczko123, Magda - mbc, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Lami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Madziorek, Kryśka jest idealna 😍 Ostatnio zaglebialam sie w temat polipow i z tego co widze, zdarzaja sie czesto tez w ciazy, ale chyba jedynym zagrozeniem sa plamienia.
Wik, jakie masz wnioski z wykresow dziewczyn? Bo ja zauwazylam spadek temp 6 dpomadziorek86 lubi tę wiadomość