Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Hah jestescie NAJlepsze dzięki wielkie
Meggs co oznaczaja niebieskie kropki u Ciebie na wykresie?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Madziorek ale przepiękne te wazony!
U mnie właśnie była świadkowa w 25 tygodniu ciąży, przypomniała mi jak w listopadzie piłyśmy ostatnie wspólne wino i mówiłam jej, że od tego wina zachodzi się w ciążę 😂 jeszcze w tym samym miesiącu wysikałam dwie kreski a ona łoiła je co weekend i udalo się 3 miesiące później. Także staraczki - pijcie WINO MARYJNE!!! W niebieskiej butelce 😁😁😁
U nas ktg w porządku, jakieś mikro skurcze się pisały ale poza tym cisza. Szyjka króciutka, główka na granicy wchodu do kanału ale jeszcze nie wsadzona, więc widzimy się z lekarzem za tydzień powiedział mi też, że od dzisiaj mam chodzić lekko głodna bo w naturze samice na dws tygodnie przed porodem nic nie jedzą tylko piją wodę 😂😂😂 najpierw zaczęłam się śmiać s potem poważnie zapytałam, czy to oznacza poród za xwa tygodnie 😂😂😂alex0806, Niezapominajka2, kark zakamuflowany na maksa, Wik89, Pestkaa, Dośka, Arashe, Meggs, Słoneczko123, tęczova, Magda - mbc, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Nona, blair., Lami, madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arashe, Beti82, Wik89, sunshine03, Dośka, Słoneczko123, Magda - mbc, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Nona, blair., Lami, madziorek86, Biegającą-mama, Nikodemka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki, AMH 3,9, a we wtorek LH przy pęcherzykach 20 i 21 mm było 108,3, więc PIK jak złoto, musiały pęknąć. Zaraz się upewnię
tęczova, Niezapominajka2, Pestkaa, Arashe, Słoneczko123, Domi_tur, przedszkolanka:), Nona, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, Lami, madziorek86, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Domi to juz tuż tuż alllleeeeee fajnie 😁
A wino maryjne znam, nawet dobre, ostatnio na studiach pilam 😂 kupie na przyszly cykl choc ja teraz czesciej czerwone bo hoduje endometrium 😁
Nikodemko moje wnioski z wykresow Dziewczyn? —> wiem, ze nic nie wiem 😅 serio mam wrazenie, ze u kazdej inaczej fakt jest u wiekszosci ten spadek ok 6dpo ale u niektorych minimalny. No fajnie tak sobie poogladac szczesliwe wykresyII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajka2 wrote:Tęczova i gdzie Ty przez ten Gdańsk dojechałaś? Na Karaiby????? 😉
Smacznego, baw się dobrze, ja dzisiaj dużo na przystankach stałam, a wieje jak cholera, to na pewno do Ciebie doleciało to co miało 😉😉😉Pestkaa, Beti82, Nona, Cytrynowy sok, blair., madziorek86, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
W,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:41
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ale mam teraz wał... w moim labo nie robią tego anty Xa a mam skierowanie na medicover i nie wiem co teraz. Prywatnie kupę kasy pewnie ;/ Jeszcze mam inną placówkę, ale tam nie mam jak sprawdzić czy to badanie wykonują... będę jutro dzwonićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:Madziorek ale przepiękne te wazony!
U mnie właśnie była świadkowa w 25 tygodniu ciąży, przypomniała mi jak w listopadzie piłyśmy ostatnie wspólne wino i mówiłam jej, że od tego wina zachodzi się w ciążę 😂 jeszcze w tym samym miesiącu wysikałam dwie kreski a ona łoiła je co weekend i udalo się 3 miesiące później. Także staraczki - pijcie WINO MARYJNE!!! W niebieskiej butelce 😁😁😁
U nas ktg w porządku, jakieś mikro skurcze się pisały ale poza tym cisza. Szyjka króciutka, główka na granicy wchodu do kanału ale jeszcze nie wsadzona, więc widzimy się z lekarzem za tydzień powiedział mi też, że od dzisiaj mam chodzić lekko głodna bo w naturze samice na dws tygodnie przed porodem nic nie jedzą tylko piją wodę 😂😂😂 najpierw zaczęłam się śmiać s potem poważnie zapytałam, czy to oznacza poród za xwa tygodnie 😂😂😂Magda - mbc, Meggs, Domi_tur, Słoneczko123, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, blair., Lami, madziorek86, Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
Niezapominajko jeżeli chodzi o gotowanie to ja nigdy nie byłam fanką przepisów. Mam talent po tatusiu , wszystko planuje i łącze w głowie, mocno doprawiam i zawsze wychodzi zajebiste nieskromnie mówiąc 😋 ale kucharka ze mnie naprawde dobra.
Co do vege dań jak przeszłam na wegetarianizm to gotowałam z głowy - czasem korzystałam z przepisów ervegan i jadłonomi i je bardzo lubiłam i polecam 😊 co do gotowania odzielnie dla siebie i męża to pytanie czy mąż wyobraża sobie obiad bez mięsa czy nie? U nas było tak że gotowałam dla siebie bez mięsa a dla męża np. odzielałam porcję i dawałam mięso, albo smażyłam kotleciory czasem 😁 Ale często też jadł ze mną wegetariańsko i lubił tą kuchnie. Po roku problem podwójnych obiadów się skończył bo mąż sam z siebie przeszedł na wegetarianizm i tak mija nam już kilka dobrych lat 😊madziorek86, Wik89, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość