Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo za życzenia! Oby wszystko się spełniło 😘
U mnie @ jak nie było tak nie ma. Jednak dziś 2 nitki krwi się pojawiły i nie wiem co o tym sądzić. Pewnie zaraz się rozkręci...
Ale macie piękne dzieciaczki 😍 Ten czas tak szybko płynie.. Domi, u Ciebie już niedługo rozwiązanie 😊
Kark, masz piękny ogród i też podziwiam Cię, że to wszystko ogarniasz 😀
Tęczova, czekam na Twój test 😁
Nikodemko, Wik, Beti, Fiorella, Nona, Cytrynowa - kciuki za staranka 😘 musi się tutaj coś w końcu zmienić i któraś musi wysikać 2 kreski.. Zbyt długo trwa ten zastój 😁
Szczęściaro, kochana z maluszkiem na pewno jest wszystko dobrze. Dla Twojego spokoju życzę Ci, żeby lekarz zaklepał Ci szybko jakiś termin. Głowa do góry 😘tęczova, Nona, Cytrynowy sok, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Madziorku śliczna ta Twoja Kryśka. Nawet zauważyłam że się uśmiecha😍😍
A powiedz mi kochana bo jesteśmy blisko z terminami. Pamiętasz może czy w 14 tyg też miałaś dosyć częste bóle podbrzusza?? Nie wiem czy to normalne że codziennie mnie boli a dzisiaj to konkretnie. Nie wiem czy to normalne czy troszkę przegiełam z pracami..madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyEndometrium 13, 2 ciałka żólte. Doktorek mi kazał 17.07 napisać mu SMSa ile mam bety.
Słoneczko123, Szczęściara, Pestkaa, tęczova, przedszkolanka:), Arashe, alex0806, Nona, Meggs, Beti82, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Wik89, Biegającą-mama, Niezapominajka2, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Endometrium 13, 2 ciałka żólte. Doktorek mi kazał 17.07 napisać mu SMSa ile mam bety.
fiorella82, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Tęczova, nie będę się więcej powtarzać w tym cyklu🙄🙄🙄 zrobisz betę to podziękujesz 😂😂
Szczęściaro, po pierwsze niech małż zaiwania zapisywać do lekarza jak chce zobaczyć swojego synka-krasnala na usg 😁 a jeśli chodzi o szybkie spotkanie to do tej pory nie robiłam nic, choć właśnie kończę myć okna w mieszkaniu 😂
Fiorella, zesz kurde, nie zapeszajmy ale woooow 🤞🤞🤞
Słoneczko, a masz jakiś tescik w domku?
tęczova, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek śliczny misio 😍
Słoneczko nie testujesz?
Fiorella ale super,zaciskam mocno kciuki!!
Nikodemko super,że było 😍🤗
Nona zaczynaj od dzisiaj może to akurat TEN cykl!
Domi to za 2 tyg.wueści z porodówki online?😀😀
Arashe brzusio śliczny !
Biegająca dziekuje, kolezanka juz wszystko wie 😊
Lami daj znac po wizycie!!
Ja po wizycie:
Zelazo do podreperowania,mam tabletki. Na bolesne stawiania i klucia mam magnez i no spe 2x1 no i lutke jak biore. Na kolejna wizyte glukoze-jak sie nie uda to nic,nie przewiduje u mnie cukrzycy
Na usg: Misiu ułozony jak obwarzanek,nogami mnie napastowal😀 wszystko jest idealnie i wazy 932 g. 😍 wody prawidłowe i co najważniejsze- Łozysko poszlo do góry i jest super 😍😍
Szyjka długa zamknięta i twarda,ma 3.2-do 3.5 cm. (Ostatnio bylo 4.07 i powiedzialam ze sporo się skrócila,ale powiedzial,ze to ten etap kiedy ona juz nie musi byc stala i mega dluga a jest ladna i mu wierze;)). Kolejna wizyta za 3 tyg.i to usg 3 trymestru bedzie pozniej dr idzie na urlop wiec zobaczymy jak wszystko się uloźy.
Na szybko jeszcze u kolezanki- w szpitalu ja postraszyli. Ma krwiaczka ale malego, w razie plamien ma sie nie stresowac. Dzidzius urosl ale o 6 dni jest mlodszy,ale wszystko u niej jest dobrze
Uff!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 18:55
Nona, Szczęściara, Meggs, Cytrynowy sok, Arashe, Słoneczko123, kark zakamuflowany na maksa, Pestkaa, blair., Lami, madziorek86, Wik89, Dośka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:41
-
fiorella82 wrote:Endometrium 13, 2 ciałka żólte. Doktorek mi kazał 17.07 napisać mu SMSa ile mam bety.
-
Domi Ty to zaraz rodzisz ! Woow będą znowu emocje 😁
Przedszkolanko kilogram 🤩 kawał chłopaka!! Super! Dobrze ze łozysko poszło do góry. Możesz być spokojna.
Fiorella 🤞🤞 czekam na te bliźniaki 😍
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość