Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko samych słonecznych dni! ☀😀💐
I oby @ nie przyszła 🤞
Wszystkim gratuluję udanych wizyt! 😁
Kark super że kocica się znalazła, może gdzieś utknela i nie mogła do nich przyjść, ważne że już jest.
Fiorella no dwa ciałka żółte, w końcu będą bliźniaki! 😀
Nona bzykaj czym prędzej.
Wik wykresy udowadniają że każda z nas jest inna, jedna ma objawy, druga nie, trzecia ma cykl bezowulacyjny a potem zdziwienie że ciąża 😝😀
Ja dzisiaj znowu idę biegać bo w końcu zakwasy trochę odpuściły, kto jeszcze dzisiaj ćwiczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 19:20
Słoneczko123, Nona, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko oby @ się nie pojawiła
Fiorella bardzo mocno trzymam kciuki, to musi być ten cykl!
Przedszkolanko super, że wszystko ok na wizycie kilogram to już zacny gość z Olka
Nona ja starania zaczynałam po 10dc,i starałam się dociągnąć do 20dc. Ale u mnie długie cykle, inna historia. Czekam na 15dc było 😁
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Słoneczko, oj chyba @ zrobi Ci prezent i się nie pojawi
Domi, na Szymka czekam jak na swoje 😍 mówisz, że kolejny drink to błąd? E to dopiero 10 dpo“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
hahha Anionka Twoj wykres to zapamietam na zawsze hahahah
3 razy Ci owulacje przepowiadalam hahahahNona, Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kawaler juz kilogram,pięknie brzmi😀
Sloneczko a planujesz kupic i zrobic?
Ja tez Anionce kazalam bzykac w infekcje!!😀
Cytrynowy i Nona wyżyjcie sie za nas leniwce z brzuchami bo pozniej bedzie zamiana na siłce/w biegach/bieźni itp😀Nona, Ani0nka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Przedszko kilogram brzmi zacznie, a teraz ok 200 g tygodniowo będzie przybierać nagle ten dzieć robi się ciężki, zobaczysz moja kluska już mi mega zaczyna dokazywać
Pierdyknęłam się do wanny i tak mi dobrze że nie mam siły wstać. Chyba mąż mnie będzie musiał wyciągać
Słoneczko to kciukasy za twój test teżSłoneczko123, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Tak dziewczyny to Wy powinnyście być matkami chrzestnymi mojego synka 😁😘😘😘 DZIĘKUJĘ ❤️
przedszkolanka:), Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Tęczova żaden błąd, też się urżnęłam 10dpo bo nie uwierzyłam w śmietnikowego poczasiaka 😂 tylko miałam wrażenie, że mnie szybciej kopią drinki a ja przepijam wszystkich chłopów 😂“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Beti82 wrote:No ja tez wlasnie czytałam duzo dobrego o Raszei ale to dla mnie raczej odpada.
Mam tutaj na miejscu w Kaliszu lekarzy z Polnej i Św Rodziny
Moj stary jest z Poznania i on jakos uprzedzony do tej sw rodziny,no ale przeciez tam nie rodzil haha
Niby to temat odlegly ale..w sumie dlatego zaczelam chodzic do mojej ginki francy bo ona na Polnej pracuje -tylko ,ze na 90 % ciazy bym u niej prowadzic nie chciala.
Ona cesarek nie robi.Moze sie myle ale dla mnie to troche wydaje sie bez sensu taki lekarz.Jest 2 jeszcze nad ktorymi sie zastanawiam Meller tez z Polnej i Olejniczak ze sw rodziny.Kolezanka rodzila wlasnie u Olejniczaka i super zadowolona .Nie chcieli jej przyjac do szpitala ale jak powiedziala ,ze od niego to od razu przyjeli ( podobno jak konczyl dyzur to gdzies tam powiedzial ,ze jak przyjedzie taka i taka to maja przyjac ).Pierwsza CC jej robil On bo mala byla zle ulozona wiec sie umowili na termin.
Tu z franca nie mam tego komfortu niech mi sie dziecko zle ulozy albo inne wskazania do CC o ktorych bede wiedziala wczesniej to sie z nia i tak nie umowie .
Wiadomo ,ze roznie moze byc.Moze zle mysle ale narazie tak
Beti a ona nie robi cesarek nawet przy sytuacji która tego wymaga?
Co do św rodziny to tam rodziła moja siostra. Była bardzo zadowolona i miała też poród ze znieczuleniem. Mogłabym zawsze ją podpytać o szczegóły
Ja chyba jako plan B zdecyduje się na Polną. Z kolei tam rodziła w zeszłym roku moja bratowa.
Z tych Twoich dwóch typów myślę, że św rodziny będzie fajny jak wszystko będzie w porządku. Przy jakiś (odpukać oczywiście) powikłaniach dziecka po porodzie Polna ma najlepszy sprzęt.0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 20:15
-
Taak, zamierzam testować 😀 Jak jutro do 15 małpiszon się nie pojawi to po pracy jadę do apteki i testuję w sobotę ☺
alex0806, tęczova, przedszkolanka:), Dośka, Lami, madziorek86, Magda - mbc, Pestkaa, Nona, Ani0nka, Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Arashe Anionka dziekuje za wykresy Wasze! Anionka Twoje starania i testowanie to idealnie pamietam jakby to wczoraj bylo hahah 😍😍
Fiorella - woooooooow, wspaniale sie to zapowiada, jejku oby to bylo to! I super doktorek, uwielbiam za ten tekst o smsie z beta, grunt to pozytywne fluidy dla pacjentek! 😊 ale rozumiem, ze my i tak pewnie sie dowiemy przed doktorkiem jakby co?
Cytrynowy, tak, ja dzis zrobilam trening 40minutowy z mezem, nie czuje nog, ale super bo oderwalam mysli od staran
Sloneczko obys miala najpiekniejszy prezent urodzinowy! 😘
Przedszkolanko super wiesci z wizyty! Gratki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 20:33
przedszkolanka:), Nona, Ani0nka, Cytrynowy sok, Arashe lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023